Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

4 Mevsim Mont Tavsiye Yardım Kararsızım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bisan Tornado FKT150
    Arkadaslar bu konuyu ikinci kez açıyorum 100 -200 tl arası bir mont alıcam biliyorum o fiyata fazla kalite alamam ama elimden gelen o altımda ki makine de zaten 150 cc bişey bana yetecektir ama hangi markanın hangi modeli bu fiyatlarda iyidir bilmiyorum bide tekstil olursa iyi olur şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Motoru alirken honda bayisinden 230 tlye prohell columbia almistim memnunum. Yalniz bu montu yazin giymeyi unut yaz icin ayri file montum var. Kis ve bahar aylari icin fiyat performans orani yuksek bir model. Ruzgar gecirmiyo ve tekstil.

Motosikleti
    Bisan Tornado FKT150
    Prohell en çok tavisye edilen markalardan birisi bende honda bayisine baktım ellerinde kalanlar çok pahalı

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Prohel colombia 300 tl , ben de kullanıyorum ama yazın olmuyor yazın fileli mont şart. O dediğin fiyatlara mont yok düzgün 4 mevsim içlikli korumalı.

Motosikleti
    Bisan Tornado FKT150
    Peki bu montun siparişini verebileceğim bi yer varmı güvenilir siz nerden aldınız

Ben geçen hafta durt aldım 4 mevsim iş görecek bir mont fırsatın varsa bakabilirsin hatta aldığım yerde internettekinden daha ucuzdu
    Hatta profil resmimde ustumde

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler