Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Naked Motor Tavsiyesi

Motovento
    REKLAM ALANI
    AliCem Yener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Valla ben tip olarak konuşacağım, geçen gün bor er6n gördüm bu motormu dedim. O kadar heybetli ve seksi duruyorduki onunla bir çay içmek istedim. Benim oyum er6n.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

MT07 ve MT09 bu konudaki tartışmaları bitirdi sanıyordum. Hala kararsızlık yaşanabiliyormuş demek.
    VESPERA bunu beğendi.

Motosikleti
    HONDA CBR 600
    adam 3 motor arasında kalmıs bırsey dıyo bırısı ducatı yazmıs bırısı suzıkı vs... komedı acıkcası

Ben olsam xj6 derım nedenı hem uzun yoldu hemde artcılı surebılırsın
    mt7 tek suruceksen cok ıyı cunku artcı alıyorsan uzun yolda ve sehır ıcınde ıskence
    kawa yı kullanmadım o yuzden yorumsuzum ama en ıyısı xj6 gıbı duruyor bence
    Darkfriairs bunu beğendi.

VESPERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 800 GS
    Alıntı screamaykut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adam 3 motor arasında kalmıs bırsey dıyo bırısı ducatı yazmıs bırısı suzıkı vs... komedı acıkcası

Ben olsam xj6 derım nedenı hem uzun yoldu hemde artcılı surebılırsın
    mt7 tek suruceksen cok ıyı cunku artcı alıyorsan uzun yolda ve sehır ıcınde ıskence
    kawa yı kullanmadım o yuzden yorumsuzum ama en ıyısı xj6 gıbı duruyor bence
    Yanılıyorsun. xj6 uzun yol motoru değil, xj6 ve mt-07 aynı tarz. xj6 diversion f uzun yol motorudur, artçılı konforludur.

Drayke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER6N
    Er6n motorum olduğu için değil,bende senin gibi uzun araştırmalar sonucu karar vererek aldım onun için birkaç satır yazamadan edemeyeceğim.
    Artçı konforu tatmin edici düzeyde hele birde topcase takarsanız tadından yenmez.Bu konuda mt07 den avantajlı.mt07 ye topcase takılınca topcase motora değil motor topcaseye monte edilmiş gibi görünüyor.
    Yakıt konusunda çift silindir motor neticede alt devirlerde sakin sakin kullanırsanız 4-4,5 lt yakıyor. Orantılı olarak gazı actığınızda bu 6-7 lt lere çıkabiliyor.
    Sürücü selesi olarakta mt07 den daha yumusak ve konforlu mt07 bir müddet sonra popoyu ısırmaya başlıyor.
    xj6 ya konfor olarak birşey diyemem denemedim lakin 4 silindir yakıt olarak er6 dan fazla yakacaktır. Birde youtube xj6 yı hacamat eden er6 videoları var onlarada göz atmanızı tavsiye ederim
    mt07,er6 dan daha hafif ve oynaşmayı daha seven bir şirinliği var.
    Benim kriterlerim vardı (artçılı kullanım,topcasesiz gezmem abi gibi,çift silindir yakıt ekonomisi gibi ) birde artcılı sakin kullanıcı bir profilim olduğu için kararımı er6n den yana kullandım.
    Kriterlerini belirle ona göre secimini yap bence.
    mt07 kullanıcısı arkadaşalar ve xj6 kullanan arkadaşlarda motorları hakkında olumlu olumsuz yanlar neler yazarlar ona göre sizde bir fikir oluşur.
    uzun yol konforu demiş bazı arkadaşlar daha uzun yol deneyimim olmadı bu hafta karadenize gideceğim eşimle,en az 3000 km teker cevireceğim,dönüşte uzun yol deneyimlerimide yazarım.
    şimdiden hayırlı olsun.

Motosikleti
    HONDA CBR 600
    Alıntı VESPERA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanılıyorsun. xj6 uzun yol motoru değil, xj6 ve mt-07 aynı tarz. xj6 diversion f uzun yol motorudur, artçılı konforludur.
    arakdas o 3 motor arasında kaldıgı ıcın ıclerınde en ıyısı o uzun yolda o anlamında degındım normelde sehır ıcı bır motor ama dıgerlerının arasında uzun yolda yormucak artcı ıcınde rahat motor en ıyı o

engin_deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    street triple rs
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzun yolda ruzgarla mucadele yormuyormu?
    Uzun yolda ortalama 150 160 larda seyrettiğm için sıkıntı olmuyor. Sonrasında elbette rüzgar alıyorsunuz. Ön cam ile bi nebze azaltmak mümkün ruzgari. Ama hem şehiriçi hem sehirdisinda hornet candir. 17 bin kmdir birlikteyiz. Her yola çıktığımda motoruma aşık oluyorum diyebilirim. Daha önce er6n kullanicisiydum. Aralarinda bariz bir güç farki var. Biri2 biri4 silindir. Ama er 6 da iyi motor. Hornet başka tabi.
    Darkcity2000 bunu beğendi.
    elit motogaraj

oggomoggo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 (Honda CB125e-Pulsar 200 ns)
    Mt-07 vergisi 591 TL :(
    Er-6n ise 231 TL
    O yüzden Er-6n de karar kıldım ben.

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Alıntı oggomoggo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mt-07 vergisi 591 TL :(
    Er-6n ise 231 TL
    O yüzden Er-6n de karar kıldım ben.
    Yedek parça fiyatlarını da düşünün bence kawasaki köstürüyor malum.
    Sokollu bunu beğendi.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yedek parça fiyatlarını da düşünün bence kawasaki köstürüyor malum.
    Hem köstürür, hem hayata küstürür
    abeciMotoru bunu beğendi.
    --------------------------------------

Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.

jook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL650XT
    Allahını seviyosan kawasaki alma,xj6'yı hiç kullanmadım ama dışardan görüldüğü üzre o makina şehir içi rahat gider

Motosikleti
    Nmax - Mt09Tracer
    Arkadaşlar değerli cevaplarınız için teşekkürler. Foruma bi süre giremedim cevap yazamadım kusuruma bakmayın Büyük kararsızlık sonucu 4 silindir oluşundan dolayı xj6n almaya karar verdim ve aldım

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)