Eylülde 6 gece 7 gün Karadeniz Gezisi Planlıyorum ama Kararsızım
Reklamlar
-
25 Ağustos 2015, 21:14
Reklamlar
-
25 Ağustos 2015, 22:11
Ben sizin yerinizde olsam düze, zonguldak, amasra, sinop, samsun istikametinden giderdim, zonguldak a uğrarsanız misafir edebilirim,,, İspir tarafına inme derim şu sıralar
-
25 Ağustos 2015, 22:29
Sevgili kardeşim öncelikle önerim km.ni gözden geçirmen,bu rotaları özellikle o bölgelerde yapman oldukça zor.Ne zaman mola verecek,ne zaman dinleneceksin,gittiğin yerlerde hiç vakit geçirmeyecekmisin.
-
25 Ağustos 2015, 22:55
Bu kadar yol yapacak olsam geziyi 15 güne çıkarırım
Geziden ziyade yol yapmak olacak gibi,bu mevsimlerde havanın ne göstereceği belli olmaz her olasılığa hazırlıklı olmalısınız
-
25 Ağustos 2015, 23:24
Rize de yağışlar başladı biraz gec kaldın havalar geldi burda 4.gününde ayder zilkale ye kadar eşlik ederdimde benim motorlada yetişemem sana bayırlarda
-
25 Ağustos 2015, 23:27
31 agustosta kocaeliden cikip orduya gitme planim var. Egerki tarihiniz uysaydi orduya kadar size eslik edebilirdim.
-
25 Ağustos 2015, 23:55
Eylül'ün 13u veya 14u bizde 2 motor yola çıkmaya dusunuyoruz. Rotsmiz biraz farklı yanlız
-
26 Ağustos 2015, 01:10
hocam hiç mi tv izlemiyosunuz? artvini sel aldı. doğu karadeniz de aynı. 8 kişi yaşamını yitirdr sellerde.
yağmur sezonu başladı bence hiç tekin değil Allah muhafaza
-
26 Ağustos 2015, 01:46
Karadeniz'de hava maalesef kötü... Yağmur zamanı zaten başladı. Trakyada geçen hafta vardı bir kaç gün fırtınalı, Karadenizi tahmin bile edemiyorum...
İllaki gezmek istiyorum diyorsanız şunu 3-4 güne indirin, güzel bir Trakya turu yapın bence. Dönüşte de Çanakkale-Gelibolu tarafından Balıkesir'den gelirsiniz isterseniz.
Ben olsam 5 gün verip, 1 gününü Tekirdağ-Şarköy'de denize ayırırdım. Balıkesir de olabilir eğer dönüşü oradan yapacaksanız.
Edirne hakkında da her şekilde yardımcı oluruz.
-
26 Ağustos 2015, 01:58
Yusufeli İspir arasında 20 km kadar yolun asfaltı kaldırılmış. Yol toprak. Girdiğine pişman olursun. Ayrıca Göle Oltu arasına girme, teröristler yol kesiyor, ölümlü olaylar oldu.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
-
26 Ağustos 2015, 02:17
Karadeniz turu yap Zonguldak/ kdz.Ereğli '^ye uğrama ! Asıl cennet burası be buraya uğramadan olur mu
-
26 Ağustos 2015, 08:31
Teşekkür ederim yorum yapan herkese. Tabi oturdugun yerden haritadan rota cizmek kolay Kastamonudan öteye gitmemiştim daha önce bi heves yapayım dedim böyle bir rota ama geç kalmışık malesef seneye kaldı artık.
Trakya gezisi olabilir bak.
-
26 Ağustos 2015, 09:35
iguven adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim yorum yapan herkese. Tabi oturdugun yerden haritadan rota cizmek kolay
Kastamonudan öteye gitmemiştim daha önce bi heves yapayım dedim böyle bir rota ama geç kalmışık malesef seneye kaldı artık.
Trakya gezisi olabilir bak.
Vallahi Cuma'yı da Selimiyeye ayırdınız mı, üstüne bir ciğer, Aman...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)