Ehliyet sinavini gectim motorsiklet kullana bilirmiyim
Reklamlar
-
25 Ağustos 2015, 20:09
Sinavi gectim belgem 2 hafta icinde cikacak dendi.bide emniyette bekleme 3 hafta sonra cikicak anlayacaginiz.motorsiklet kullaniyorum acaba polis felan cevirse cezai islem yine 3000 tl mi olacak daha sonra itiraz etme hakkim olurmu bu kadar bekledim 21 gun daha beklemek zoruma gidiyor
Kula Bela Gelmez Hak Yazmadikca; Hak Bela Yazmaz Kul Azmadikca Hak Kuldan İntikamini Kul İle Alir Dini İrfani Bilmeyen bunu kul Etti sanir
Bari Emri Olmayinca Sanki Yaprak mi Kipranir
Reklamlar
-
25 Ağustos 2015, 20:35
Elinde kurstan aldıgın belge olsun yada olmasın emnıyette ehlıyete cevırmedıgın surece cezaya tabısın aksı halde kım gıdıp emnıyete para bayılıp kullansınkı herkes belgeyle surer değilmi..
-
25 Ağustos 2015, 20:38
Abartmislar. 5 gunde belgen cikar. Aldigin gibi oturdugun ilcenin trafik subesine git direk parmak izi ver ve ondan sonra belgelerini teslim et 3 gunde cikar ehliyetin.
Yalniz sabah cok erken gitmen lazim 9 gibi
-
25 Ağustos 2015, 20:43
Bulundugun bolge neresidir bilmiyorum ama ben surucu kursundan evraklari alinca trafik subeye gittim ehliyetin cikmasi 10 dakika sürdü.
-
25 Ağustos 2015, 20:51
Sertifikayla Araç kullanmanız halinde ehliyetsiz araç kullanma gibi işlem görürsünüz,
Ehliyetsiz araç kullanma cezası
Madde 36-a Sürücü belgesiz araç kullanmak ve sürülmesine izin vermek
Kimlere Uygulanacak: Kullananlara ve kullandıranlara
Ceza Tutarı Ne kadar: 1609 TL, erken ödeme 1206 TL
Açıklama: Sürücü aynı zamanda araç sahibi değilse ayrıca trafik zabıtasınca tescil plakasına da aynı miktar için ceza tutanağı düzenlenir.
Bu yüzden ehliyetiniz alıp o şekilde kullanmanızda fayda var.
-
25 Ağustos 2015, 21:02
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)