Kaza sonrası çıkarılan masraf sorunsalı 😫
Reklamlar
-
Çorum İl Temsilcisi
E abi sizde hem ayranım dökülmesin, Hem dötüm ..........
Millet çinli tavsiyesi isteyince uazk dur, alma, patlar cart curt. Japon alınca da kaza yaptım, parçalar kol gibi, altın mı bu vs.vs triplere giriyorsunuz ama.
(Bu arada kimse üstüne alınmasın lafım ortaya ve yeni başlıyacak olan arkadaşlara - ÇÜNKÜ BU MASRAFLARI HEPİNİZ VERECEKSİNİZ - )
Reklamlar
-
Güzel sonuçlanmış %25 kusura rağmen zarar yok kar var gibi. Perte çıkmış motor+9000tl vermişler. motorda 9500tl gitmiş. Kazalı motoru ucuz hesaplamışlar kawasaki listesini görünce size yararı dokunmuş gibi o fiyatların.
-
Aynen öyle zararı cüzi miktarla atlattım.Elime bu kadar geçmeseydi, motosikleti yaptırma yoluna gidicektim.İnşallah tekrarını yaşatmaz Rabbim...
-
tr fiyatları bu şekilde yaklaşık 2 sene kawasaki versys kullandım bir kere yan yattı motorum . Servise götürdüğümde sadece olduğu yerde yan yattı diye 8.500 tl fiyat çıktı . Ozaman nakit verdim düşünmedim motorumu seviyordum parçaların türkiyeye gelmesi tam 8 ay sürdü. Kawasaki birdaha hayatta almam ben . üzerindeki sticker kawasaki yazısı 200 euroydu 3 sene önceki fiyatı. Kawasaki alırken birkez daha düşünün . Kawasaki türkiyede hala nasıl satıyor buna anlam veremiyorum artık . Geçmiş olsun size tavsiyem eğer kasko varsa perte çıkarıp başka alternatif çözümler bakın , eğer kaskonuz yoksa mahalle arası bir tamirciye uygun fiyata yaptırıp çıkma vs parçalarla o motoru biran önce satmanız . siz görmesenizde hasar çok ciddi olabilir şasi vs zedelenmiştir yüzde 90 baktığınız zaman göremeyebilirsiniz . biran önce satıp kendinize başka bir motosiklet almanızı şiddetle tavsiye ederim .
-
rollcycle adlı üyeden alıntı
tr fiyatları bu şekilde yaklaşık 2 sene kawasaki versys kullandım bir kere yan yattı motorum . Servise götürdüğümde sadece olduğu yerde yan yattı diye 8.500 tl fiyat çıktı . Ozaman nakit verdim düşünmedim motorumu seviyordum parçaların türkiyeye gelmesi tam 8 ay sürdü. Kawasaki birdaha hayatta almam ben . üzerindeki sticker kawasaki yazısı 200 euroydu 3 sene önceki fiyatı. Kawasaki alırken birkez daha düşünün . Kawasaki türkiyede hala nasıl satıyor buna anlam veremiyorum artık . Geçmiş olsun size tavsiyem eğer kasko varsa perte çıkarıp başka alternatif çözümler bakın , eğer kaskonuz yoksa mahalle arası bir tamirciye uygun fiyata yaptırıp çıkma vs parçalarla o motoru biran önce satmanız . siz görmesenizde hasar çok ciddi olabilir şasi vs zedelenmiştir yüzde 90 baktığınız zaman göremeyebilirsiniz . biran önce satıp kendinize başka bir motosiklet almanızı şiddetle tavsiye ederim .
Evet parçaları pahalı ama en azından artık aylarca beklemek gerekmiyor. üç sene önceye nazaran şimdi herşey daha kolay. motorcyclespareparts.eu gibi siteler var. Mesela ben bu siteden sipariş geçtim, 100% orjinal parçalar 9 günde evime geldi (gümrük süreci dahil) . Kısaca parçalar cok ağır olmadığı sürece, disbiritörün keyfini beklemeye gerek yok. (fiyat yurt dışında daha ucuz, kargo ücreti kabul edilebilir seviyede. Gümrük ücretini kapınızda ödüyorsunuz. Sonuçta fiyat Türkiyedeki disbiritörün çektiği fiyatla eşitleniyor. Ama onların keyfini beklemeden çok daha önce temin etmiş oluyorsunuz.)
"200 euro Kawasaki" yazısı. O zaman fena çarpmışlar sizi. En büyük stickerlar (boydan boya geniş yüzey olan şeyler) şimdilerde 80 euro.
-
geçmiş olsun , tekrarından Rabbim korusun seni ve hepimizi.
-
öncelikle geçmiş olsun, konuyu yeni gördüm, bence en karlı şekilde çıkmışsınız olayın içinden.
bir Yamaha (japon) hayranı olarak diyorum ki
japon dışında başka bir menşeeli markayı soran olduğunda ''kafadan'' japondan dan başka alma, para verilmez onlara diyen, yerden yere vuran arkadaşlara umarım iyi bir örnek olur bu konu, servisin çıkardığı o masrafa 3 tane motor alınır 3 er yıldan 9 yıl binilir.
kawasaki kawasaki ama 'kazıksanki''
-
En azından maddi kayıp yaşanmaması sevindirici.
Tekrar Ninja 300 aldın mı ?
-
memer adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun , tekrarından Rabbim korusun seni ve hepimizi.
Amin üstad cümleten inşallah..
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
öncelikle geçmiş olsun, konuyu yeni gördüm, bence en karlı şekilde çıkmışsınız olayın içinden.
bir Yamaha (japon) hayranı olarak diyorum ki
japon dışında başka bir menşeeli markayı soran olduğunda ''kafadan'' japondan dan başka alma, para verilmez onlara diyen, yerden yere vuran arkadaşlara umarım iyi bir örnek olur bu konu, servisin çıkardığı o masrafa 3 tane motor alınır 3 er yıldan 9 yıl binilir.
kawasaki kawasaki ama 'kazıksanki''
Aynen öyle fiyatlar cidden kazık ama ucuz birşeyde yok ki :( Teşekkür ederim.
tyrung adlı üyeden alıntı
En azından maddi kayıp yaşanmaması sevindirici.
Tekrar Ninja 300 aldın mı ?
Henüz almadım hocam, euro nun düşmesini bekliyorum 😤
-
Konunuzu okuduğumda kara kara düşünmüştüm, bi bakımada üzülmüştüm sonucu duyunca sevindim sizde de bi sıkıntı yok zaten dediğiniz gibi hafif kar bile var.Hayırlısı olmuş daha da hayırlara vesile olur inşallah diyelim.
-
Geçmiş olsun
Kawasaki parça fiyatlarının bu kadar pahallı olduğunu bilmiyordum
Ninja300 parçaları bu kadar çok yüksek çıkmış iken
Yzf 25 parça fiyatlarını merak ettim şimdi
-
Suzuki inazuma yı satma sebeplerimden biri :( hintli firmalar bu konuda iyi. Bajaj hero vs. Japonlar parcalari çoğu Çin malı ama güzel geçiriyorlar. Bidaha alacağım motor hero veya bajaj olacak.
-
Senidemi zenciler düdükledi çok büyük geçmiş olsun kaderimiz ortak.
-
Yok bakım harici parça ihtiyacım olmadı. Ama sosyal medyada görüyordum kaza yapmış inazuma verilen liste ve inanılmaz uçuk parça fiyatları. 14ay bindim, çizik bile yapmadan sattım. Bu yüzden zenciler beni düdükleyemedi
-
4Vaqrant adlı üyeden alıntı
Konunuzu okuduğumda kara kara düşünmüştüm, bi bakımada üzülmüştüm sonucu duyunca sevindim sizde de bi sıkıntı yok zaten dediğiniz gibi hafif kar bile var.Hayırlısı olmuş daha da hayırlara vesile olur inşallah diyelim.
Çok şükür hocam, çok şanslı atlattım bu durumu, inşallah hepimizin öyle olsun.
matrix506xx adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun
Kawasaki parça fiyatlarının bu kadar pahallı olduğunu bilmiyordum
Ninja300 parçaları bu kadar çok yüksek çıkmış iken
Yzf 25 parça fiyatlarını merak ettim şimdi
Biraz fark olacaktır ama yamahada artık geçirme yanlısı olduğunu gösterdi...
redmap adlı üyeden alıntı
Senidemi zenciler düdükledi çok büyük geçmiş olsun kaderimiz ortak.
Kawasaki team herzaman hazır Yalnız makineler kalite kokuyor, resmen motosikletin mercedesi olmuşlar
-
Şimdi benim anlamadığım kasko var mı ? Yok ise trafik sigortası size nasıl para veriyor ? Trafik sigortası karşı tarafa verdiğimiz zararı karşılamak için değil miydi ? Ben mi yanlış biliyorum ? Birisi beni aydınlatsın.
-
adem80 adlı üyeden alıntı
Yok bakım harici parça ihtiyacım olmadı. Ama sosyal medyada görüyordum kaza yapmış inazuma verilen liste ve inanılmaz uçuk parça fiyatları. 14ay bindim, çizik bile yapmadan sattım. Bu yüzden zenciler beni düdükleyemedi
Ben size yazmadım kawadan sonra suzuki olsa olsa melez olur.Tek zenci var oda kawasaki
-
-
Türkiye'de distribütörler ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum, ancak burda Japonlar'in parça fiyatları gayet makul.
Bu arkadaşın motorsikletine biçtikleri 187 TL'lik orjinal manet burda $24.
Lakin Avrupa motorsikletlerin parçaları pahalı. Ducati, BMW, büyük KTM'ler gibi. Benim fren manetinin ucu kırıldı: $100. Katlanan modeli $180...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:20 ----------
Bu arada parça fiyatlarını bikebandit.Com gibi sitelerden bulabilirsiniz.
-
Memory42 adlı üyeden alıntı
Henüz almadım hocam, euro nun düşmesini bekliyorum
Hocam dalgınlıktan öyle yazdın değil mi bu ülkede gerçekten euronun düşmesini bekliyor olamazsın.Bak 15 günde bir patlama oluyor böyle bir ülkede euro düşmesi zor.Başbakan çıkar hadö hedö suriye der daha da artar bu zıkkım.Paran daha çok değer kaybeder sen bekledikçe.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler