Kaza sonrası çıkarılan masraf sorunsalı 😫
Reklamlar
-
25 Ağustos 2015, 15:38
Osırıs adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun,resmen sıfırının fiyatını istemiş adamlar
Bence servise falan verme,internet üzerinden parça siparişi verebilirsin
Hocam bütün parçaları bulmam mümkün mü acaba ?
eroceto adlı üyeden alıntı
Öncelikle geçmiş olsun.
Eğer kafa kısmından darbe aldıysan perte çıkması bence daha mantıklı olacaktır.
Kafa kısmından alınan darbenin grenaj hariç başka hiç bir skıntısı bulunmamaktadır.
ardacik adlı üyeden alıntı
Cok gecmis olsun bir takim grenaj seti 5500 tl kafa demiri 750 tl yuh diyorum... ozaman bu adamlar motor blogunu bedavaya veriyo
Brn motora pahalı derdim ama orda bir önceki specialin full grenaji 1999 tl benim 5500-6000 arasında ilginç değil mi ? Aynen hayati hiç bir yerinde birşey yokken bunu vermeleri beni aşırı şaşırttı..
Mimarca adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun hocam.. Allah seni korumuş.. Ama istenilen fiyat çok fahiş geldi... Ele geçirmişken kilitleyelim hissi oluştu bende.. İsterseniz parça listesini başka servislere göndererek fiyat istemeyi deneyebilirsiniz.
Hızlımıydınız kaza nasıl gerçekleşti? Konyayı biliyorum biraz, merak ettim ?
Ekspertiz araştıracak bakalım ama demek ki eldeki sağlam parçaları satsam bir motosiklet daha alırım...hızım 60 civarıyken adnan menderes halinin ordan medicana hastanesine dönüşteki dur levhası olan göbekten önüme çıkması sonucu çarptım.
Onurhan D adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.Bu kadar pahalı parça mı olur yuh.Bu kazada size herhangi birşey oldu mu ?
Sol kolumda hafif yaralanma,bacağımda ise baldıra kadar ezilme ve aşırı morarma ile atlattım çok şükür...
kukuleta adlı üyeden alıntı
kasko v.s. varmıydı ? masrafı siz ödemek zorunda kalmıyosunuz dimi? ödemeyin yoksa gidin yenisin alın bunuda yedek parça olarak saklayın böyle parça fiyatımı olur altındanmı yapıyolar göstergeyi, fren manetini. Benimkinin 5 lira bunun 300 lira aradaki bu fark sadece kalitemi yoksa kâr payımı
Kaskom malesef yok ;( fren maneti ise sağlamdı fazla detaylı yazılmış bir çoğu kullanılabilir parçaların...
Reklamlar
-
25 Ağustos 2015, 15:40
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kawasaki.
-
25 Ağustos 2015, 15:46
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Suçlunun karşı taraf olması gerekmiyor mu?
-
25 Ağustos 2015, 15:52
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Fiyatlar şişirilmiş böyle olmamalı . Fren maneti , aynalar ve sinyalleri toplam Ebay'den en fazla 100 dolara sipariş edersiniz .
Eğer toplamayı düşünürsem öyle yapıcam alıp tek tek birleştiririm artık..
MotorKafa adlı üyeden alıntı
2600 lira km saati mi olur lan? O paraya saat kulesi diker adam.
Kawasaki Türkiye distribütörü yanlış bilmiyorsam z moto.
Ve bu fiyatları belirleyen eğer z moto ise, umarım en kısa sürede batarlar.
Yok kawasaki belirliyorsa bu fiyatları onlarında taa emenike!
Çok geçmiş olsun usta. Sağlığında bir sıkıntı olmaması en büyük teselli
Çok şükür üstâd o yönden tesellimizi bulduk ama bu yön beni fazlasıyla yıktı daha iki ay binmedim bile fiyatlar ise damar damar üstüne binmiş Allahtan ninja 300 ya 636 olsaydı ?
Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı
Bence işgüzar servis durumu bu. 17bin tl parçalar tutmaz. şişirimşler gibi motor perte çıksın diye.
Bana söylenen koparabildiğin kadar kopar sigortadan motoru ayağa kaldıralım dedi ya sonrası ?
000000 adlı üyeden alıntı
1- Motor perte çıkar. ( Mantıklı olan herhangi birinin bu seçenekten başka şansı yok )
2- Kasko paranın %75ini sana geri öder
3- servis kaskodan düşük bir meblağ karşılığı pert motoru satın alır. Gerisi insaflarına/yaratıcılıklarına kalmış. Ancak pek insaflı olduklarını düşünmüyorum.
Sonuç: Olduğu yerde devrilen, 1 motosiklet daha ilanlara eklenir. ( Pert kaydı sisteme işliyor, tramerde mutlaka görünür dimi? Uyan bebek. Keşke öyle olsa.)
Motoru pert durumunda alıp yaptırmak mantıklı mı ? Sisteme işler diye düşünüyorum ama fiyata bakıpta gözünüzde büyümesin asla çünkü şahsen bu fiyatın 4/1 ine çıkar diyorduk..
ilkadam adlı üyeden alıntı
Çok çok geçmiş olsun.
Berbat bi durum...
Hepinize teşekkür ederim,gerçekten çok kötü :(
-
25 Ağustos 2015, 15:53
Aliexpress ve ebay üzerinden zaruri bütün parçaları sipariş üzerine getirebilirsin. hepsini bi kenara yazıp ufak parçalar halinde getirebilirsin,ticari alışveriş damgası yememek için farklı hesaplardan sipariş edersen daha iyi olur
-
25 Ağustos 2015, 15:54
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bilginozi adlı üyeden alıntı
Motorun ön aksam hasarlı ve zararı kendisi ödemeye çalışıyor. Buda demek oluyorki önündeki araca çarpmış
Seneye bide güzel(!) zorunlu trafik sigortası öder, mis.
-
25 Ağustos 2015, 15:56
Vermek için verilmiş bir %25 lik suç durumum var çok üzücü olanda bu hem canın hem malın zarar görüyor üstelik suçsuz bir şekilde ilerlerken ;(
-
25 Ağustos 2015, 15:59
Kawasaki'nin tercih edilmeme sebebi işte. Parçaları maalesef çok pahalı.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
25 Ağustos 2015, 16:03
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Kawasaki'nin tercih edilmeme sebebi işte. Parçaları maalesef çok pahalı.
Bu pahalıdan da öte birşey açıklayacak terim var mı bilmiyorum..
-
25 Ağustos 2015, 16:11
Bi "domal" demedikleri kalmış. Bu ne lan?
-
25 Ağustos 2015, 16:22
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
shruikan adlı üyeden alıntı
Bi "domal" demedikleri kalmış. Bu ne lan?
Onu demişler zaten. Demeseler bunca insan neden tribe girsin.
-
25 Ağustos 2015, 16:28
bu ne saçmalık ya. arabanın komple bütün dış kaportasını değiştirsek bundan ucuza gelir. motor bloğuna zarar gelse heralde arkadaş kredi çekip ödemek zorunda kalırdı. motoru ateşe veririm yinede 17bin tlye yaptırmam giderim sıfır r25 alırım. sigortanın neden bu kadar pahalı olduğunu anlıyor musunuz arkadaşlar. sigortadan ne koparırsan kârdır diyen servisler yüzünden.
arkadaşım sana tavsiyem önce motor her kimin elindeyse al onlardan. parça getirtmeye çalış uğraşamam diyorsan sat gitsin. 17bin tlye sıfır gibi ninja 300ler satılıyor. paramparça olmuş yamaha r1 i 7bin tlye toplatmıştı bir arkadaşım çorluda.
-
25 Ağustos 2015, 16:28
Geçmiş olsun, size bir şey olmaması sevindirici. Bence servis sizin cüzdanı perte çıkarmadan siz motoru perte çıkarın Çünkü hem değer kaybı yaşanacak hem de ustanın marifetine bağlı olarak toplanacak bir şeye bineceksiniz. Pert ödemesini alıp, aşağı yukarı aynı güçte sıfır motosiklet alın derim.
-
25 Ağustos 2015, 16:34
hocam ben olsam dırek parçayı dısardan alırdım 17 bın gıder yenı motor alır bunu parca parca satarsın benım anlamadıgım masrafı 17 bın cıkan motoru neden perte cıkarmıyorlar sanırım servisin işine gelmiyor perte cıkarmak ama serviste yaptırmak cok mantıklı gelmedı .adamlar 400 dolara verıyor grenajı
http://www.aliexpress.com/item/Black...332939931.html
http://www.aliexpress.com/item/NEW-H...037630794.html
http://www.aliexpress.com/item/04-cu...312550828.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------
ön cam 600 tl mi
-
25 Ağustos 2015, 16:36
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Memory42 adlı üyeden alıntı
Vermek için verilmiş bir %25 lik suç durumum var çok üzücü olanda bu hem canın hem malın zarar görüyor üstelik suçsuz bir şekilde ilerlerken ;(
Suçsuz olduğunuzu düşünüyorsanız sigorta tahkim kurumuna başvurunuzu yapın eğer tramer bildiriminden itibaren 10gün geçmemişsse. Ben aracımla yaptığım kazada %100 suçlu iken %100 haklı duruma çıktım.
-
25 Ağustos 2015, 16:42
geçmiş olsun.. fiyatlara zaten diyecek birşey yok. söylenecekleri söylemiş arkadaşlar...
-
25 Ağustos 2015, 16:46
Bence motoru perte ayırtmaya bak
Sana verilecek parayı al kendine yeni bi motor al toplamaya uğraşma satarken de zarar ettirir benden demesi zararına birde böyle zarar ekleme
Bu kaza da kulağına küpe olsun birde bu fiyatta bi motora biniyorsan sene de de 1000 tl ye Kıy kasko yaptır bak keyfine
-
25 Ağustos 2015, 16:52
dostum öncelikle büyük geçmiş olsun benim sana nacizane tavsiyem şu yönde olur gerekli parçaları mecburen alacaksın ama sag sol grenaj basına 1848 liramı ne yazmış yanlış görmediysem grenaj kısmını aynı motordan bulabilirsen sanayide çok güzel fiberglass tan kalıp alıp aynı görünüme çok daha düşük maliyetle ulaşabilirsin büyük geçmiş olsun
-
25 Ağustos 2015, 17:11
Ben senin yerinde olsam eksper ile pazarlığa girer tamir istemiyorum onun yerine hasar ödemesi yapın ben kendim tamir ettiririm derim (böyle bir hakkın var). Sonra yapacağın pazarlık durumuna göre motorunu dışarıda yaptırırsın, üzerine bisürü para bile kalabilir
-
25 Ağustos 2015, 20:19
A.Türker adlı üyeden alıntı
bu ne saçmalık ya. arabanın komple bütün dış kaportasını değiştirsek bundan ucuza gelir. motor bloğuna zarar gelse heralde arkadaş kredi çekip ödemek zorunda kalırdı. motoru ateşe veririm yinede 17bin tlye yaptırmam giderim sıfır r25 alırım. sigortanın neden bu kadar pahalı olduğunu anlıyor musunuz arkadaşlar. sigortadan ne koparırsan kârdır diyen servisler yüzünden.
arkadaşım sana tavsiyem önce motor her kimin elindeyse al onlardan. parça getirtmeye çalış uğraşamam diyorsan sat gitsin. 17bin tlye sıfır gibi ninja 300ler satılıyor. paramparça olmuş yamaha r1 i 7bin tlye toplatmıştı bir arkadaşım çorluda.
Dediğiniz gibi çok daha ucuza toplanır bu parçalar ama sonrası düşündürüyor beni..
hakikiteker adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, size bir şey olmaması sevindirici. Bence servis sizin cüzdanı perte çıkarmadan siz motoru perte çıkarın
Çünkü hem değer kaybı yaşanacak hem de ustanın marifetine bağlı olarak toplanacak bir şeye bineceksiniz. Pert ödemesini alıp, aşağı yukarı aynı güçte sıfır motosiklet alın derim.
Teşekkür ederim,pert ödemesi bana 5-6 bin kaybettirecek değer mi ?
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
Hocam acaba bu grenajlarda kalite durumu nasil ki hiç getirten oldu mu ? Maliyeti gayet iyi çünkü..
Suçsuz olduğunuzu düşünüyorsanız sigorta tahkim kurumuna başvurunuzu yapın eğer tramer bildiriminden itibaren 10gün geçmemişsse. Ben aracımla yaptığım kazada %100 suçlu iken %100 haklı duruma çıktım.
Tramer bildirimi ne zman yapılıyor ki hiç bilmiyorum ;(
F54 adlı üyeden alıntı
Bence motoru perte ayırtmaya bak
Sana verilecek parayı al kendine yeni bi motor al toplamaya uğraşma satarken de zarar ettirir benden demesi zararına birde böyle zarar ekleme
Bu kaza da kulağına küpe olsun birde bu fiyatta bi motora biniyorsan sene de de 1000 tl ye Kıy kasko yaptır bak keyfine
1000 tl verselerdi yaptıracaktım bana baya tuzlu söylediler o yüzden yaptıramadım malesef..
ayzek adlı üyeden alıntı
dostum öncelikle büyük geçmiş olsun benim sana nacizane tavsiyem şu yönde olur gerekli parçaları mecburen alacaksın ama sag sol grenaj basına 1848 liramı ne yazmış yanlış görmediysem grenaj kısmını aynı motordan bulabilirsen sanayide çok güzel fiberglass tan kalıp alıp aynı görünüme çok daha düşük maliyetle ulaşabilirsin büyük geçmiş olsun
Bir plastik parça üstelik sadece yan tarafı tamamı da değil o kadar etmez hiç mantıklı değil zaten servisten almam bunları yazık valla..
schumacher__ adlı üyeden alıntı
Ben senin yerinde olsam eksper ile pazarlığa girer tamir istemiyorum onun yerine hasar ödemesi yapın ben kendim tamir ettiririm derim (böyle bir hakkın var). Sonra yapacağın pazarlık durumuna göre motorunu dışarıda yaptırırsın, üzerine bisürü para bile kalabilir
Ne kadar ödeme yaparlar ki acaba ?eksper ile Görüşeceğiz onların araştırma yapmasını bekliyorum bir kaç güne dönecekler bana..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler