Rica ederim paylasim icin burdayiz
Siz zahmet etmeden ufak bir bilgi veriyim Ankara'da 10'a yakin pirelli bayiisi var resmi olarak 9'u motosiklet lastigi satmiyoruz dedi, 1'i geri donucez dedi donmedi. Bunun ustune pirellinin istanbul bayiisini aradim (ana bayii) aklimin alamayacagi bir fiyat soyledi zaten... Bu yuzden zaman kaybetmemeniz adina soylemek istedim internet kadar ucuz olmuyor hicbiri.
Isa usta:0 (543) 675 09 26
Gitmeden once bi arayin her zaman yerinde olmuyo, en kotu tanisir bi cayini icerseniz. Fani bekleyen Duke 200'lu onerdi derseniz tanir zaten
Bu arada yeri tam olarak bu sporland'e dogru saga dondugunde ilk sola (yanlis hatirlamiyosam) donuyosun o yolun devaminda makromarket var. makromarkete gelmeden sag tarafa baka baka giderseniz gorursunuz, hemen bitisiginde bi bakkal var zaten gorursunuz.
Cevreyolundan gelmek istemezseniz 365'ten cikinca asagi dogru uzanan egimli bi yokus var ordan salin kendinizi asagi ilk saga donun buyuk gobekten de sola donun, gobekten asagi gidince (sporlandi gorursunuz zaten) veterinerin oldugu sokaga girin yine saga bakarak gidin bakkalin yaninda.
Tekrar dipnot olarak belirtiyim fiyati biraz tuzlu gelebilir, ben ustaliginin hakettigini dusundugum icin hic fiyatina laf etmedim etmem de. Beni yan sinyal masrafindan, ulusanin ellerinden kurtarmis birisidir kendisi ve gercekten inanilmaz birisi kisilik olarakta ustalik olarakta. Biraz muhabbet edin anlarsiniz ne demek istedigimi
Tekeriniz duz bassin, iyi aksamlar