Yanlış motorsiklet alarmı aldım, elektrikçiler yardım..
Reklamlar
-
25 Ağustos 2015, 09:49
Merhaba,
Dışardan motorsiklet alarmı aldım, hareket sensörlü, motoru kumandadan çalıştarın türünden fakat yanlışlıkla Operating voltage: 48V-64V+/-5V olanını aldım aku 12v olduğu için çalışmadı. Bu alarm elektrikli motorlar için olan alarmmış. Bunun için ne yapabilirim?
Aşağıdaki alarm
http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Motorbike-Alarm-System-Immobiliser-Anti-theft-Security-Remote-Control-/281754025446?hash=item4199d93de6&vxp=mtr
Reklamlar
-
25 Ağustos 2015, 09:53
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Voltaj yükseltici almanız lazım. Ama o kadar uğraşacağınıza doğru voltajlı olanını alın daha kolay olur işiniz.
-
25 Ağustos 2015, 09:55
bilginozi adlı üyeden alıntı
Voltaj yükseltici almanız lazım.
Nasıl birşey almam lazım, link vereniz mümkünmü
-
25 Ağustos 2015, 09:58
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
EthanHunt adlı üyeden alıntı
Nasıl birşey almam lazım, link vereniz mümkünmü
Şimdi sizin için inceledim bu işi step-up modülleri yapıyor ama 5-35v arası yükselttikleri için sizin işinize yaramaz. Hem 40-50TL civarında. Bu yüzden doğru voltajlı alarm almanızı tavsiye ederim.
-
25 Ağustos 2015, 10:08
Sorun değil. Elektronikçiler bunu senin için istek üzerine imal ederler. İstanbul'da isen Karaköy'de kafası çalışan bir elektronikçi bulabilirsin. Artık trafolar yerine transistör modülleri kullanılıyor, hem hafif hem ucuz hemde yapması çok kolay.
-
25 Ağustos 2015, 10:19
kurubuz adlı üyeden alıntı
Sorun değil. Elektronikçiler bunu senin için istek üzerine imal ederler. İstanbul'da isen Karaköy'de kafası çalışan bir elektronikçi bulabilirsin. Artık trafolar yerine transistör modülleri kullanılıyor, hem hafif hem ucuz hemde yapması çok kolay.
Teşekkürler, kadıköye yazıcıoğluna yakınım, bi bakayım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)