Yamaha Fazer FZ6 vs Honda CBF 600 vs Kawasaki ER6-F vs Suzuki V-Strom DL650
Reklamlar
-
muhtemelen almışsındır. sonucu yazsan iyi olurdu.
fz6 kullandım. çok şık, agresif ve keyifli bir motor.
şu an cbf 600 kullanıyorum. çok dengeli, kullanışlı ve kullanımı daha kolay bir motor.
fazer larda saçma sapan fiyatlar var. cbf 600 e ulaşmak daha kolay gibi görünüyor.
ben hep 4 silindirli motorlar kullandığım için 2 silindir için yorum yapamayacağım.
kısa bir süre versys kullandım. bana çok dengesiz gelmişti. zaten motoru yatırmıştım
şehir içi için cbf tavsiye ederim. şahsi fikrim
Reklamlar
-
Versys dururken bakmam bile bunlara
-
er6f senin için uygun değil derim. çünkü uzun yol yapacaksın 2 kişi. uzun yola uygun bir model değil. oturma pozisyonu hele ki artçı için hiç rahat değil. performansına falan değinmeye gerek yok. zaten evliysen iki kişilik makine bakacaksın.
fazer güzel motor. ama zamanında race tipi motor almaya bütçesi yetemeyen herkesin - ya da race öncesi kullanılan bir motor olduğu için- kullandığı ve bir çoğunun iyice yıprandığı, kmsiyle oynandığı ve kazalı olmasından dolayı önermem. Ayrıca fazer bu motorlar arasında en çok yakıt sarfiyatı olan makine(ayrıca ben tipini de sevmiyorum)
vstrom mantıklı ve tutulan bir model. ama boyun kaç cm bilemiyorum. 170 ve üzeriysen rahatlıkla kullanabilirsin. eğer daha kısaysan şehir içinde özellikle problem yaşayabilirsin az çok. hele motor yüklüyken. fakat o fiyatlara yine biraz yüksek kmli ve düşük model makine bulabilirsin. uzun yolda rahat edebileceğin ve artçının da rahat edebileceği bir motor aynı zamanda.
cbf600 e gelirsek hem şehir içi hem şehir dışı çok konforlu, kıvrak, yeterli güce ve ivmelenmeye sahip, kullanımı tüm cbf serilerinde olduğu gibi rahat ve dengeli bir model. ayrıca artçı için arka sele çok rahat. ön sele ile arka sele arasında kat farkı olduğu için artçı yolu dahi izleyebilme ve yoldan daha fazla zevkalabilme imkanına sahip. kronik problemi olmayan motordur. zamanında yağını suyunu değiştirmen bakımlarını yaptırman yeterli. honda oluşundan dolayı yedek parça sıkıntısı asla yaşamazsın. (eğer boyun 180e yakın veya daha fazlaysa uzun yolda bacakların yorulabilir fakat. bu durumda vstrom öneririm. ama 175 ve altı ise cbf600 boy olarak uygundur)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler