Artik bu fiyatlara 200-250cc çinliler olmaya basladi siz bu fiyatlari verirmiydiniz ?
Artik bu fiyatlara 200-250cc çinliler olmaya basladi siz bu fiyatlari verirmiydiniz ?
O fiyata gider bir ybr alır üstüne'de ekipman alırdım öbür boyu binerdim.
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
Vermezdim, halada vermem.
Verilir ama motora da bakmak lazım. Enjeksiyonlu, su soğutmalı, dijital göstergeli bir motor asıl bu fiyatın altındaysa şüphe etmek gerekir. Japon'lar 15 bin'e satarken Çin malı aynı sınıfta olan motorun 3'te biri fiyattan satılmasına imkan yok.
Ben 10.500 verdim son derecede memnunum iyiki almışım diyorum.Seko arkadaşın dediği gibi özelliklerine bakmak lazım hemen öyle çinli diye kestirip atmamak lazım.
çinli var çinli var tabii ama gene de 250cc bilindik çinli markaların motorlarını alacağıma (ki özellikle scooter lar için konuşuyorum) gidip bilindik japon markaların 125 cc lerini alırım daha iyi dedim ve öyle de yaptım. özellikle benim gibi motorun m sinden anlamayan biri için riske girmeye değmez. çünkü en iyi çinli markalarda bile kronik sorunlar çıkıyor. onları da sizin bakıp ilgilenip halletmeniz lazım. misal ben pcx ile 800ü uzun yol, toplam 2500 km yaptım ve tamamını ben kullandım. 1 kere yağ değiştirmek için servise gittim (1000 bakımı). yani beni hiç üzmedi. taşa vuralım üzmesin de (amin)
Scooter'lar için doğrudur. Çinliler hala adam gibi scooter yapmayı öğrenemediler.
2006'da yedim çinli kazığını. belki son 10 yıldır kendilerini geliştirmişlerdir lakin bende daha acısı durduğu için kendileri uzaya giden motosiklet icat etseler gene almam.
12.500 verip çinde üretilen benelli tnt 250 yi aldım
arkasında italyan benelli var ama benelli bir çin firması tarafından satın alındı ve motor %100 çin üretimi
ancak alışık olduğumuz çinlilere hiç benzemiyor, bunu söyleyebilirim
diğer çinlilerin hiç birine kefil olmam ve tavsiye etmem
Valla Benelli kalitesinde ise 15-20 bile verilir. Bir yakından görün TNT'yi, gözleriniz dolar yeminle. Çin'in fason üretimleri kalitesiz. Marka değeri yüksek olan Çin malları aynı düşük standartlarda üretilmiyor. Bunu unutmayın.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Bajaj alın o paraya. Bajaj Pulsarlar çok iyi, kalite ve yakı ekonomisi mükemmel. KTM'nin %47 ortağı olan Hindistan menşeili motorlardır.
volvo'yu çinliler de alsa volvo isveçtir. aynı şekilde benelli'yi çinliler de alsa yine italyan'dır. tıpkı range rover ı almanlar da olsa hep ingiliz kalacağı gibi. bir şirketin sahibinin yabancı olması o şirleti yabancı yapmaz. finansbank'ın yunan değil türk bankası olması gibi.
her ırktan alınır ama düzgün olmasına bakılır.
Cub drift köylü modeli 1250 1500 tl eder gerisini konuşmaya bile gerek yok...
Çinli diye yabana atmamak lazım sonuçta ufakta olsa gelişmeler gösteriyor.Bi zamanlara kadar kim bilebilirdi Bajaj'ın Pulsarı çıkarıpta piyasayı fethedeceğini Belkide bi çinli firmada çıkıp ybr'yi geride bırakacak.Arora sen hariç mk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)