Motor alırken en az kaç model veya en fazla kaç km de alınmasını tavsiye edersiniz
Reklamlar
-
EmreeL adlı üyeden alıntı
X param var hangi motoru alayım konuları forumu sıktığı için belirtmemiştim ama istiyorsanız bahsedeyim. 25-30bin TL civarı param var. Cbr250r, R25 veya Pulsar rs200 düşünüyordum. Sıfır Pulsar ben ehliyet kursundayken 25bin liraydı, ben ehliyeti alana kadar ikinci eli 27oldu. Şimdi Pulsara o paraları vereceğime 30bin liraya R25 veya 20-25bin liraya CBR alayım diye düşünüyorum. Düşünüyorum düşünmesine de kilometre yüksek, model düşük olmasından ve acemiliğimden dolayı keriz olma riskim var.
RC 250 baktınız mı o skalada o da var. CBR250 de ABS yok, eski R25'ler de bence şu anki fiyatını hak etmiyor. RC250 bakın derim.
Reklamlar
-
motoru aldıktan sonra para harcamak istemiyosan tabikide sıfır ama diyosan çıkarıcağı sorunlar önemli değil o zaman eski 200x modellere yönlene bilirsin ama sıkıntı çıkartıcakları kesiin olmasada çıkarırsa canını çok kötü yakar tamirci çocuklarının sünnet düğünlerini senden aldığı parayla yapar
-
50 tlye km değiştirilebiliyor arkdaşlar siz nasıl anlıyorsunuz orjinal kmde motorsiklet aldığınızı çok merak ediyorum çoğu kişi şizofren yani hayal dünyasında yaşıyor fabrikadan çıkış otomobiller bile boyalı çıkıyor sizin dünyadan haberiniz yok mu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)