Motosikletin calinmasiyla alakali tehdit
Reklamlar
-
24 Ağustos 2015, 21:14
Şimdi 5 dk once aradi nurtepede oturuyormussun beyaz hondan varmis dedi ee dedim var karsimda duruyo onu ya sat yada calalim dedi bende dedim :©} bidsha nurtepede gorucenmiki calasin filan cart curt telefon mumarasi bende var simdi kaydettim dava acabilirmiyim yada suc duyurusunda bulabilirmiyim karakoldan telefonda aradigi icin kanitim varmi yokmu :/
Reklamlar
-
24 Ağustos 2015, 21:18
Bence tekrar arayıp biraz tedirgin oldugunu, onlara cok cuzi bir fiyata satacagını soyle. Bulusma mekanına arkadaslarını da konuslandırıp eleman geldiginde agzini yuzunu temiz bir dagitin. Hakla hukukla olmaz bu isler
-
24 Ağustos 2015, 21:20
işletmişlerdir arkadaşların. yada yarın git savcılığa suç duyurusunda bulun çalınırsa bu kişi çalacağım dedi başına birşey gelirse bundandır de tamamdır
-
24 Ağustos 2015, 21:33
Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı
işletmişlerdir arkadaşların. yada yarın git savcılığa suç duyurusunda bulun çalınırsa bu kişi çalacağım dedi başına birşey gelirse bundandır de tamamdır
Peki bunun icin bi masraf filan gerekiyormu suc duyurusunda bulunmak icin ?
-
24 Ağustos 2015, 21:34
sanırım gerekmiyor hocam savcılığa gitmen gerek.
-
24 Ağustos 2015, 21:35
umuterdogdu adlı üyeden alıntı
Peki bunun icin bi masraf filan gerekiyormu suc duyurusunda bulunmak icin ?
Bu işin şakası olmaz, bulunduğun ilçedeki savcılığa git suç duyurusunda bulun hiç bir masrafı yoktur, internetten suç duyurusu dilekçe örneklerine bak kimlik fotokopinide ekle, dilekçede başından neler geçtiğini neler yaşadığını tehdit eden kişinin numarasını vs ayrıntılı bir şekilde yaz imzala savcılığa teslim et, orada kısaca birde ifade alacaklar senden.
-
24 Ağustos 2015, 21:43
Tamamdir sagolasin simdi bakiyorum yarin yada carsamba sabahi gidip ilk olarak veriyorum
-
24 Ağustos 2015, 21:45
Arkadaşların dalga geçiyor olabilir mi abi?
-
24 Ağustos 2015, 21:49
Sepya adlı üyeden alıntı
Arkadaşların dalga geçiyor olabilir mi abi?
Sanmiyorum oyle bisey olsa bi arkadasim var ayni yerde oturan dedim savciliga veriyorum diye kem kum etmedi fotografi bu whatsappdan aldim
-
24 Ağustos 2015, 22:02
Sanmiyorum oyle bisey olsa bi arkadasim var ayni yerde oturan dedim savciliga veriyorum diye kem kum etmedi fotografi bu whatsappdan aldim
http://i.hizliresim.com/1kJXG1.jpg
whatsapp hesabını veya ismini biliyor musunuz bu arkadaşın? paylaşabilir misiniz?
-
24 Ağustos 2015, 22:05
Peki senin telefon numaranı nasıl nerden buldu bu ?
-
24 Ağustos 2015, 22:08
Burda numaram var facebook ta var sosyal medya kullanan birisiyim ben nurtepede oturuyordum buda simdi idarede oturuyormus isim soy isim bilmiyorum bulmaya calisicagim
-
24 Ağustos 2015, 22:08
Onurhan D adlı üyeden alıntı
Peki senin telefon numaranı nasıl nerden buldu bu ?
iletişim bölümünde yazıyor
bir ihtimal forumdan biri bu kişi
-
24 Ağustos 2015, 22:09
http://i.hizliresim.com/1kJXG1.jpg
Bu ÇOCUĞU görsem gülmekten ,ciddiyet sağlayamam
Cahillerle tartışmaya girmeyin. Ben hiç yenemedim.-İmam Gazali-
-
24 Ağustos 2015, 22:09
Bu mu çalacakmış motoru ? Oğlum bak git videosundaki çocuk geldi aklıma...
-
24 Ağustos 2015, 22:10
Usercom adlı üyeden alıntı
whatsapp hesabını veya ismini biliyor musunuz bu arkadaşın? paylaşabilir misiniz?
Telefon numarasi mevcut salak ozelden aramadi :©}
Abi cocuk mocuk ama genellikle bu yas grubu caliyor bunlar boyle yetisiyor yani pu oooococuklari polise gidimde verim ben en azindan bisey olunursa direk alirlar kasko yapmylayi dusunuyordum ise baslayinca onceligim hemen kasko olsun bari
Forumdan birisiyse arayip saka yaptigini anlatsin he arasanda aramasanda artik cok gec yarin isi gucu birakip ugrasicam
-
24 Ağustos 2015, 22:17
Telefon numarasi mevcut salak ozelden aramadi :©}
Abi cocuk mocuk ama genellikle bu yas grubu caliyor bunlar boyle yetisiyor yani pu oooococuklari polise gidimde verim ben en azindan bisey olunursa direk alirlar kasko yapmylayi dusunuyordum ise baslayinca onceligim hemen kasko olsun bari
azılı bir hırsızın #31# yapmayı bilmediğini sanmıyorum
azılı bir hırsızın whatsapp hesabı olacağını da sanmıyorum
ya bir arkadaşınız ya forumdan biri (troll)
kolay gelsin ismini öğrenirseniz ifşa takımı burada her daim
-
24 Ağustos 2015, 22:36
Polis karakoluna vericegim trolsa gecmis olsun calinirsa motorum suclulardan birisi o olcak
-
24 Ağustos 2015, 22:38
Google görsel aramada fotoğrafı arat abim sosyal medya da bu fotosu varsa ismini vs bulabilirsin
-
24 Ağustos 2015, 22:45
Peki arata bilirmisiniz suan mobildeyim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)