Dur abim bilgisayara geçeyim bakayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
Fotoğraf ile sonuç yok abi,numarasını özelden bana atabilir misin?
Dur abim bilgisayara geçeyim bakayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
Fotoğraf ile sonuç yok abi,numarasını özelden bana atabilir misin?
11880'deyim Numarayı bana özelden atabilirsen sorgulayalım su an calısıyorum.
Ad soyad adres bulabilirsem paylaşırım. Belki faydası olur.
Numarayı bana da verin @umuterdogdu ben de bir şeyler bulmaya çalışırım
Görsel aratmak ile sonuca ulaşmazsınız bir ipucu olmadıktan sonra
Sen buluşmaya hazırlan abi aklımda efsane planlar var :D
Sms gibi görsel kanıt yoksa(arama içeriği kanıtlanamaz) savcılıktan takipsizlik kararı çıkar. Görsel kanıt varsa tehdidin niteliğine bağlı olarak hapis cezası, idari para cezasına çevrilir, daha önce vukuatı yoksa da hükmün açıklanması ertelenir ve 5 yıl denetimli serbestlik. En temizi orman kanunları. buluşma ayarlayın, daha caydırıcı olur.
112ciyiz
buluşmayı ayarlayın beşiktaş ve ortaköyden bindirilmiş kıtalar halinde gelelim motorlarla (ciddili mesaj)
Bu CBR'lerin ne çok düşmanı var ya. 2-3 hafta önce Avm'ye çinli motorumla gittiğimde anahtarlığı çanta kilidinin üzerinde unutmuşum 1 saat kadar kaldı orda. Gerçi kontak anahtarı orda değildi ama kimse ilgilenmemiş bile Bi kere ilk vitesli motorum Mondial Hyena 100'ün kontak anahtarını üzerinde bırakmıştım İstanbul Fulya Real'in otoparkında, yine kimse ilgilenmemişti
Aslinda boyle forumlarda yer hatta şehir ve iletisim bilgileri paylasmak motorun resimlerini atmak resmen hirsizlara açık büfe yapıyoruz..
iletisim bilgim ,oturdugum tam adres bilinmiyor ama foto yukleme hatasi yaptim )
Bu sitelerde yapilan gezilere vs etkinliklerede buyuzen katilmiyoruz kimin ne icin orada oldugunu bilemeyiz...
Sehir bilgimi bari kaldiriyim -.-
2.El parçaya talep oldukça çalınmaların sonu gelmeyecektir bunu her seferinde söylüyorum. Honda popüler bir marka olduğundan ve yedek parçası pahalı olduğundan çıkma parçalar revaçta. Ne yapacak bu insanlar artık motosiklet satın alırken çalınma durumunuda mı göz önünde bulunduracak?
"Kim Arıyor" diye bir uygulama var. O programı kullanan birinin rehberinde kayıtlıysa hangi isimle kayıtlıysa görebilirsin.
Belirttiğiniz numara birinin rehberinde "Emrah Abim" olarak kayıtlı gözüküyor.
Hocam bu sosyal paylaşım sitelerine anne kızlık soyadı hariç herşeyi veriyorsunuz.Biraz sakının, özel hayatınıza sahip çıkın...
babanın telefonundan arayıp diyeceksin ki "iyi günler bilmem nere emniyet müdürlüğünden arıyorum hakkınızda şu olaya dair şikayet var lütfen en yakın polis merkezine geliniz yoksa hakkınızda arama kararı çıkarılacak." tabi motorunu otoparka falan çek bu arada.
hırsızlar telefon numaralarını gizlemezler bizim arkadaşın motoru içinde çalanlar arayınca adamların whatsapta resmi bile vardı. savcılığa verdik bakalım ne çıkacak.
Siz levyeleri hazırlayın bir de bana adres ve saat verin yeterli
Arkadaşlar
Facebookta motosiklet hırsızlığı yaptığı tespit edilen piçlerin resimlerini ve facebook profillerini paylaşan bir sayfa vardı denk gelen oldu mu zamanında acaba? arıyorm arıyorum bulamıyorum.
Yardımcı olabilecek olan var mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)