Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Motosikletli Genci Öldüren Emniyet Müdür Yardımcısı Yılmaz, Serbest!

REKLAM ALANI
    fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    Hem vallahi Hem billahi polis ve askerimizi hem severim hem saygı gösteririm
    Daha öncede yazdım ve video ekledim
    polis memuru normal bir poliste değil özel polis ne çatışmalar ne olaylar geçmiştir başından
    Yani tecrübe en üst seviyelerde diyebilirim bu olay ölümle bitmeyebilirdi..umarım alttaki videoyu izleyen arkadaşlarım iyi bir analiz yaparlar ve ne demek istediğimi iyi anlarlar...
    SIRADAN BİR VATANDAŞ ÜZERİNE 10 METREDEN 5 VEYA 6 KURŞUN SIKILDIKTAN SONRA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    polisleri sevmem ama;
    POLİS SERT DAVRANMAK ZORUNDADIR. BUNU BİLİNÇLİ YAPARLAR VE BÖYLE DAVRANMALARININ BİR TAKIM SEBEPLERİ VARDIR. HER SERT ÇIKANDAN ETKİLENİP MIZMIZLIK YAPMAYIN.
    ayna639 bunu beğendi.

Erdost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZONTES 350 T2
    Buyurun arkadaşlar olay baştan sona burada görülüyor, bence kesinlikle motosikletli suçlu.Olay bitmiş gelir polis lojmanınin önünde silah çekiyor.Cesaret ile aptallık arasında çok ince bir çizgi vardır, bu arkadaş çizgi falan bırakmamış resmen ölmek istiyor.Kim olursan ol, asker ve polis lojmanınin önünde silah çekersen indirirler.

https://youtu.be/OO4zQXtSXOs
    ayna639 bunu beğendi.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı Erdost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kim olursan ol, asker ve polis lojmanınin önünde silah çekersen indirirler
    İndiremezler.
    Zaten yargı da indiremez deyip cezayı basmış.
    sagat ve barodi bunu beğendiler.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

sagat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs rtr 150 apache
    ruhsatlı silah sahibi olmak, kimseye adam öldürme hakkı vermez vermemeli de zaten.
    ankara da silahını doğrultup sıradan vatandaşlara kurşun yağdıran, mafya bozuntusu gavatı çekip vurmak yerine, arkasından beline sarılarak durdurmaya çalışan polisi de gördük ve o olayda bir vatandaş öldü, o zaman neredeydi polisin silahı?
    görev aşkıyla korkuyu birbirine karıştırmayın. hepsini geçtim üniformanın arkasına saklanıp, gerek trafikte gerekse de ikili ilişkilerde ali kıran baş kesenlik taslamayacaksın, sosyal statün sayesinde belki adalet yerini bulmaz, ama emin olun o yediğiniz bok yanınıza kar kalmaz bu işin öbür tarafı da var.

ATAdamZU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 ledow 250 / 2013 gv 250 efi
    işin detayını bilemeyiz ama kim haklı haksız konuşmak bize düşmez kanımca tartışmak için demiyorum dostlarım saygılarımıda sunarım neticede ölen bir insan yakınlarına baş sağlığı dilemekten başka bence yorum yapmamalıyız motorcu çırağının bir videosu var motorda agresiflikmi asebiyetmi ne tüm üstadlara ve motorcu kardeşlerime dinlemesini tavsiye ederim iyi forumlar

Ali1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATTI
    Ceza yiyeceğimi bile bile yazıyorum bunu.

Çok saçma bir polis savunması var burda onu söyleyeyim öncelikle. Ulan adamlıkmıdır silahsız birine silah cekip sıkmak. Adamlık derseniz görüşünüzdür derim yine cevap vermem ama her hata yapana cıkartıp sıkacaksak, devletin başındakilerde cok hata yaptı hadi gidip takır takır sıkalım ? Onlara sıkamayan devlet köpekleri dışarıda insanlara mı musallat oluyor. Oyuncakmı ulan bu silah can alıyor can, Allah'ın verdiği canı alıyor kardeşim. Siz neyin savunmasını yapıyorsunuz hale daha. Bu ülkenin iyice civisi cıktı zaten herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabıda. UNUTMAYIN BUGUN SİZE DOKUNMAYAN YILAN YARIN KARINIZA- KIZINIZA/OĞLUNUZA DOKUNUR

Mitoqondri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Biraz önce Kanal D haberde gösterdiler. Adalet sistemine küfür ediyordu KATİL.

mozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 / CRF 250 L
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum en başından beri bahsettiğimiz bu.Adam nasıl kanıtlayacak,görgü tanıkları korkudan polisin alehine ifade vermez.Kamera kaydı var mı yok mu bilinmez.Bu olay medyada çok yer bulduğu,millet çok tepki gösterdiği için o polise hakkı olan cezayı verdiler.Aksi durumda polisin karışıp ceza almadığı bir dünya dava var.Biz diyoruz ki polisin iyiside var kötüsüde var ama polis teşkilatının durumu ve adalet sistemimizin genel durumu içler acısı.Sen diyorsun ki bütün polisler melektir.Bu polisler bize cennetten inmiyorki,bu toplumun içinden çıkan şahıslar polis oluyor bu toplumun da genel yapısı belli.Çok fazla Arka Sokaklar izliyorsun yada polis olupta çok sevdiğin birileri var.Ne yazık ki bütün polisler Rıza Baba gibi değil.
    Arkadaş polis zaten dostum :D
    Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
    Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
    Ataol Behramoğlu

Motosikleti
    Ybr 125 yamaha
    Konunun detayini bilmeden yorum yapmak frensiz motosiklete binmek gibidir..mmm
    ayna639 bunu beğendi.

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    ayrıca, polisimizin silahı otomatikte olduğu için 3 kurşun birden sıkmıştır
    Alıntı HeinzBrausewetter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Silahlardan az buçuk anlayan biri olarak bu söylediğinizi anlayamadım?
    Bende anlamadım ama arkadaş iyi "sıkmış".

Motosikleti
    honda pcx
    ''ayrıca, polisimizin silahı otomatikte olduğu için 3 kurşun birden sıkmıştır''

Arkadaş tam otomatik G3 piyade tüfeğiyle yarı otomatik tabancaların özelliklerini karıştırmış sanırsam.
    sagat bunu beğendi.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Show amaçlı verilen karar. Bir gereksiz için koskoca emniyet amiri hukuksuz yere hapis yatacak.
    ayna639 bunu beğendi.

sandıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax
    Uzun yıllar belinde silah taşıyan ve kullanan birisi elinden vurabilirdi.3 kurşun atmış demekki seri kullanabiliyor.Önündeki güvenliğin arkasına saklanıp kafasına atmak polislik olamaz.Yaşam hakkı kutsaldır...
    sagat bunu beğendi.

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Her counter - strike oynayan yorum yapmasın lan. Yok otomatikmiş, yok mause'da sağ tıklayınca 3 tane birden sıkıyormuş....
    A.Türker ve sagat bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kuba CR1
    bu olaylar yabancı ülkelerde çok yaşanıyor eğer sen devletin polisine askerine silah çeker mermiyi namluya sürersen kafanın ortasına kurşunu hak etmişsindir kimsede bunun aksini iddaa edemez. Bence bizim polislerimiz dünyadaki en masum polisler siz bi araştırın bakalım fransada avrupadaki polisleri adamlarla konuşmaktan korkarsınız ki silah çekmek nedir. Olayın ne olduğunu bilmiyorum ama polise silahı çekersen mermiyi hak edersin bu kadar basit
    A.Türker ve ayna639 bunu beğendiler.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    eğer hiç ölmeyeceksen yani ölümsüzsen ki herşeyin bir sonu var kainatın bile,her türlü kötülüğü yapıp haksız yere can alıp,arkan güçlüyse temize çıkıp kimseden çekinmeyebilirsin böylede vicdanın rahat yaşarsın,,amaa eğer ölümlüysenki,ALLAHTAN başka her şeyin sonu vardır ve ölümlüdür,,işte o zaman,birine bir fiske vursan bile hesabını vereceğin annenin evladından babanın çocuklarından kadının kocasından kaçacağı o mahşer gününde seni bekleyen azabı er geç tadacaksın,orda seni temize çıkaracak çevren ve arkanda olmayacak

sagat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs rtr 150 apache
    Alıntı josepth_o6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ''ayrıca, polisimizin silahı otomatikte olduğu için 3 kurşun birden sıkmıştır''

Arkadaş tam otomatik G3 piyade tüfeğiyle yarı otomatik tabancaların özelliklerini karıştırmış sanırsam.
    adam savunmasında aldığım eğitimler gereği duble atış yaptım diyor millet silah otomatikteymiş diye goy goy yapıyor.
    hayır nasıl bir profesyonelliktir ki bu, o buzlu videodan silahın tam otomatik olduğunu anlayabildiler.

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Alıntı ayna639 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazık yazık bilmeden konuşan bu kadar budala bir arada ben diyalog ile tüm problemlerin çözülebileceğine inanırdım. Ama karşınızdakinin niyeti eğer haddini aşmışsa meslektaşlarımın hakkı var. Ortada olan bir olaya bu kadar hak hukuk bilmez yorum yaparken yahu memlekette o zaman hakime savcıya ne gerek var? Ben polisin haklı olduğu durumlarda dahi onu haksız göstermeye çalışan ve polisi itibarsızlaştırmaya çalışan bu dümbüklerin polisin olmadığı bir yerde ne tür suç işlemeye meyilli olduklarını çok merak ediyorum. Hırsızların ahlakı yoktur. Ahlaksız olduklarından her türlü gayri ahlaki ilişki yada iş onlara becerebiliyorlarsa haktır. Bir tek hırsızlar kadar ahlaksızlar bu kadar polisi itibarsızlaştırmak isterler. Oluşturdukları kamuoyu ve özgürlükler söylemi ile polisin elini kolunu bağlamak isterler. Kimileri ona korkak der. Kimileri yavşak ve ben anladım ki bu insanlar ile diyalog kuramazsınız. Jopunuzu gazınızı silahınızı çekeceksiniz gereğini yapacaksınız. Kanun önüne çıkıp hesabınızı vereceksiniz. Onlar ne yaşadığımızı biliyorlar!, ne yediğimizi, ne içtiğimizi ne haklarımızı ne sıkıntılarımızı biliyorlar. Hiç birinden haberleri yok 2 türküleri var bir 3000 tl maaş alıyorsun ve benim vergilerim haram olsun. Olsun ulan senin verdiğinde haram olsun benim verdiğimde haram bakalım ahrette şemsiye kime kaçacak. Kimin hakkı kime ağır basacak. Müdür bey sonuna kadar haklı bana silah doğrultan değil 30 santim 30 metreden bile olsa hedef gözetmeksizin oturturum. Yatacaksam yatarım çıkacaksam çıkarım. Benim de bir ailem var sevenlerim var sevdiklerim var. Kim canıma kast ederse bende ona kast ederim. O safhada ne kanunu hangi kanun! Adam canıma kast ediyor anlamıyor musun yaşamaktan doğan en temel tanrı tarafından bana bahşedilen her yasa ile korunan en doğal hakkıma kast ediyor diyorum anlamıyor musun. Boşuna laf ı güzaf sen önce kendini namlunun ucunda gör. Boş silah ile ha doldurma bile istersen bakalım kalp atışların değişiyor mu. Sen ölümü kış uykusu mu sandın Yok efendim onunda anne babası varmış. Biz ağaç kovuğundan mı çıktık? Güvenlik hizmetleri dediğiniz şey sizin bu mudur. 'Polis öldü efendim... normaldir zaten onlar ölmek için yaratılmış bir şey olmaz ammmaaan onlardan daha çok var maksat vatandaşa bir şey olmasın nasılsa bugüne kadar 3000 lira maaş alıyorlardı.' Bu mudur olay? eeee asker? o zaman asker de dünyaya ölmek için geldi adı üstünde asker değil mi? ona niye demiyorsun aman efendim 5000 tl. maaş alıyordu. ölüversin canım. diye Sevmeyin ulan sevmeyin bizi severseniz namertsiniz istediğiniz kadar sövün ama bilin biz bu işi ne 3000 tl. maaşına ne de analarımızın karılarımızın gözünün yaşına yapmıyoruz. Allah aşkına hak aşkına, evinde hasta yatağında huzurla namazını kılan hasan amca aşkına ineğini sağan tarlasını eken mehmet emmi aşkına elden ayaktan kesilen hatice teyzemi dolandırıp evini sattırmaya çalışan şerefsizlerin boynunu önüne düşürmek için hakkıyla kazanmış yemiş içmiş insanların hakkı için PKK itinden 30 yıldır çeken diyarbakırlı seyit amca için Lapa lapa karın altında bütün kış hayvan bakan karslı erzurumlu dadaşlar gakkoşlar için yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Senin gitmeye korktuğun yerlerde benim meslektaşlarımın bir tarafında bomba patlıyor. 3000 tl için mi? İstanbulda bana solculuk oyna antalyada plajdan siyaset yap. ohhh be ne güzel hayat
    Paragraf kullanmayı deneyin.
    ayna639 bunu beğendi.

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı Egee22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polisinde fazla üstüne gitmemek lazım bu aralar hepsinin psikolojisi bozuk terör olaylarından dolayı hep tetikteler,adam savunmasındada terörist sandığımdan vurdum demiş sonuçta silahın kurusıkı olduğunu nerden bilsin,ama kafasına sıkmak tabikide yanlış koluna bacağına sıkabilirdi
    senin gibi hem beyin hem vicdan fakirleri yüzünden bu haldeyiz allah ıslah etsın sızı gıbılerı
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)