Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Zero Elektrikli Motosiklet - 4 ayrı model detaylı çekimleri

REKLAM ALANI
    akbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    Arkadaşlar mrb. Bi kaç gün önce ufak bi videosunu atmıştım bu makinelerin. şimdi daha detaylısı ve ilgili kişiyle yaptığımız sohbet var aşağıdaki videoda. Motosikletle ilgili değinmek istediğim bi kaç şey var. Bi kere ilk bayilik muhtemelen istanbul olacak. Kesinlikle test sürüşüne gidin binin. Motosiklette vites yok, gazı açarak gidiyorsun. Elektrik motoru olduğu için neredeyse tüm hızlarda aynı torku alabiliyorsun max hıza kadar. 10 la giderkende gazı açınca seni geriye atıyor, 110 la giderkende geriye atıyor. Tork eğrisi diye birşey yok buda çok eğlenceli yapıyor makineyi. Telefonla bluetooth bağlantı kurup, top speed, tork, fren sertliği gibi ayarları yapabliyorsunuz. Bosch abs var, prelli diablo rosso lastikler standart geliyor. Stantard şarjla 10 saatte, hızlı şarjla 2 saate ortalama şarj oluyor. SR modeli çok torkl bi makine. Türkiye 160km/s hız limiti koymuş bunlara ama Amerikada 250km/s göruyor aynı makine. Ses yok neredeyse. ince bi ıslık sesi var sadece. 100 km hızın üstünde giderken sanki boşlukta birşeyle gidiyorsun hissi veriyor. Ürkmedim desem yalan olur firma alacağınız pil e göre 300 bin km ile 600 bin km arası pil garantisi veriyor ayrıca. İyi seyirler sonuna kadar izleyin

https://www.youtube.com/watch?v=4-20...ature=youtu.be

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------

youtube kanalımı takip ederseniz sevinirim. Ayrıca facebook için : https://www.facebook.com/motorcuhikayeleri
    bilginozi, Sokollu, Ertugyigit ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Takibe aldım , fiyatları ne kadar olur acaba ? Benzin parasından edilen kar , aradaki fiyat farkını kapatıyorsa alınır

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------

S modeli 16bin dolarmış

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    web sitesine nerden ulaşabiliriz? distribüratörü kim?

Abi dün Alpaslan abide çok övdü. Ama o paralara bu altyapıyla satmaları HAYAL.
    bindiregandi bunu beğendi.

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mamba09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    web sitesine nerden ulaşabiliriz? distribüratörü kim?
    http://www.zeromotorcycles.com/

Bunu bulabildim sadece
    --------------------------------------

Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    Alıntı Sokollu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Takibe aldım , fiyatları ne kadar olur acaba ? Benzin parasından edilen kar , aradaki fiyat farkını kapatıyorsa alınır

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------

S modeli 16bin dolarmış
    1 km :25 krş desek > 100.000 km : 25 bin tl elektrikli motosiklette 100.000 km tahmini elektirk sarfiyetı 4 bin tl gibi bi rakam olacağını söylediler bana.

türkiyeye getiren firma : Imecar Elektronik havaalanlarına falan elektrikli araba satıyoralr
    youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /

CT.ATC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Mr Vulture(30k) > X-Treme Max 150
    Geleceğin makinaları gerçekten, made in usa olması ise ironik.
    Fiyatı kendi sitelerinde 15.999 usd, Türkiyede fiyat ne olur kim bilir..
    Yine zengin oyuncağı olmuş

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    Türkiye fiyatları henüz açıklanmadı. Bekleniyor. Bu kullandıklarımız ilk gelen motosikletler. Firma şuan çeşitli yerlere bayilik verme aşamasında. Satışları ve fiyatları ondan sonra olacaktır tahmin ediyorum.

CT.ATC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Mr Vulture(30k) > X-Treme Max 150
    Alıntı akbird adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkiye fiyatları henüz açıklanmadı. Bekleniyor. Bu kullandıklarımız ilk gelen motosikletler. Firma şuan çeşitli yerlere bayilik verme aşamasında. Satışları ve fiyatları ondan sonra olacaktır tahmin ediyorum.
    Yaklaşık 35bin tlden az olacağını zannetmiyorum, belki benzin fiyatı ilk 100 bin olmasa da 200 binde kendini çıkarır ama 200 binde ağzı yüzü kaymış bir makina da olabilir çok ilginç satış politikaları göreceğiz ilerde yoksa boşu boşuna gelir ayrıca şuan harley davidson özel müşterilerine denetip feed back aldığı elektrikli motoru var o da saatte 180 km hıza çıkabiliyor muhtemelen fiyatı da ZERO ile yakın olacaktır şayet piyasaya çıkarsa..

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    Alıntı CT.ATC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık 35bin tlden az olacağını zannetmiyorum, belki benzin fiyatı ilk 100 bin olmasa da 200 binde kendini çıkarır ama 200 binde ağzı yüzü kaymış bir makina da olabilir çok ilginç satış politikaları göreceğiz ilerde yoksa boşu boşuna gelir ayrıca şuan harley davidson özel müşterilerine denetip feed back aldığı elektrikli motoru var o da saatte 180 km hıza çıkabiliyor muhtemelen fiyatı da ZERO ile yakın olacaktır şayet piyasaya çıkarsa..
    40 bin tl ye Harley elektrikli motosiklet satacagını sanmam ayrıca hangi motor kendini amotrti ederki. Motosikleti alırken paran gider. yakıtına , yağına falan ayrıca para gider. Bu yakıta verdiğiniz parayı boşa vermekek için ve çevreye duyarlı olması için üretilmiş makineler. Çok param olsa alırım ama motorumu satıpta bunu alırmıyım. Muhtemelem almam

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    testi nasıl yapabiliriz ki acaba

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    şimdilik test imkanı sadece antalya da. yakında diğer illerede göndereceklermiş.

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Gerçekten çok güzel makinalar ama fiyatlar hala yüksek , en az bi 5-10 yıl daha gelişmesi ve ucuzlaması lazım teknolojinin. Ama gelecekte çok güzel şeyler olucak yağ bakımı yok buji yok zincir yağlama yok benzin deposu yok ani gelen tork uzun ömür sessiz çevre dostu , gerçekten parası olsa alınacak aletler.
    akbird bunu beğendi.

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    şuan amerikada polislerde kullanılmaya başlanmış bu motosikletler. Yakın bi zaman sonra çok daha gelişecekdir teknolojisi eminim.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı akbird adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuan amerikada polislerde kullanılmaya başlanmış bu motosikletler. Yakın bi zaman sonra çok daha gelişecekdir teknolojisi eminim.
    Temel hedef büyük kurumlar ve devlet birimlerdir tahmin ettiğim kadarıyla. Çünkü bu kurumlar zaten vergi ödemiyorlar düşme vb. yollar ile. Üstüne bakım-masraf olayının daha fazla ilgi çekme-reklam ve çevrecilik oranını çok daha yüksek olması ile de avantaj sağlıyorlar. Ben kasa ve kaslılık yapısını pek beğenemedim. Daha kalın lastik ve kaslı bir motor yapsalar çok daha fazla insan çekerlerdi. 144 nm tork koyduğun bir motora 140 lastik nedir allah aşkına

Motosikleti
    Honda NC750D Integra 2016 Majestik Gri
    bu tarz adam akıllı elektrikli motosikletlerin çıkması sevindirici. fiyat dezavantajını gözardı ederek söylüyorum bunu. çünkü şimdi bunlar var ama ilerleyen senelerde neler neler çıkacaktır. sonunda adam akıllı lithium pil kullandığını düşündüğüm ve motosiklet gibi görünen makinalar çıkmaya başladı. senelerdir piyasada satılan "elektrikli bisiklet" adı altında akülü scooter ları gördüğümden beri bu motosikletlerin geleceği günü bekliyordum denebilir.

tabii ki menzil ve fiyat hayal kırıklığı şu an. 8000 TL lik pcx ile 400 gidiş 400 dönüş 800 km uzun yol yapmış biri olarak o kadar para verip aldığım motoru sadece kısa gezilerde veya şehir içi kullanabileceğimi düşündüğümde gerçekten de zengin oyuncağı olmuş. üstelik şarj dezavantakına da mantıklı bir çözüm bulunabilmiş değil. elektrikli araçlar hiçbir zaman benzin koy devam et kadar pratik olamayacak ama şarj için uygun istasyonlar olsa ve 2 saatte gerçekten şarj edilse gene bir nebze mantıklı olabilir.

sezgingulmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni GT170 / Mondial RX3İ EVO
    bir şarj ile 100 km gidiyor çok sessiz 16000$ bu bize gelmez abi şekil iyi ama 100km bir 2 saat şarj gelmez bize.

idinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS ABS (2017) / Bajaj Boxer 150
    Fuarda gördüm, artık Türkiye'de de satılıyor.
    İnanılmaz tork var, arabadan farksız.

Ancak 16.000 Euro!

AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    O değilde niye saçma sapan gürültülü alaksız bir müzik koydunuz? Yeni bir motor, test ediyorsunuz. Bırakında sesini falan duyalım. Ya da arkaplanda çok hafif bir şekilde çalsın vs. Lise öğrencisinin powerpoint sunumu kıvamında olmuş kusura bakmayın. Direkt konuşmalı kısma atladım.

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    Alıntı AurorAbeam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O değilde niye saçma sapan gürültülü alaksız bir müzik koydunuz? Yeni bir motor, test ediyorsunuz. Bırakında sesini falan duyalım. Ya da arkaplanda çok hafif bir şekilde çalsın vs. Lise öğrencisinin powerpoint sunumu kıvamında olmuş kusura bakmayın. Direkt konuşmalı kısma atladım.
    hiç ses çıkarmayan elektirikli motosikletten ses beklemek , anlıyorum. hayat ne garip gemiler falan. Elimden lise öğrencisinin powerpoint kıvamında yapabilmek geliyor. Malesef ki bu konuların uzmanı değilim. Ayrıca bu videoları işimden zaman ayırarak ve cebimden para harcayarak yapıyorum. bi kazancım yok.
    essegesse ve orhanay06 bunu beğendiler.

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)