Zero Elektrikli Motosiklet - 4 ayrı model detaylı çekimleri
Reklamlar
-
24 Ağustos 2015, 14:37
Reklamlar
-
24 Ağustos 2015, 15:06
Takibe aldım , fiyatları ne kadar olur acaba ? Benzin parasından edilen kar , aradaki fiyat farkını kapatıyorsa alınır
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------
S modeli 16bin dolarmış
-
24 Ağustos 2015, 15:13
web sitesine nerden ulaşabiliriz? distribüratörü kim?
-
24 Ağustos 2015, 15:17
Abi dün Alpaslan abide çok övdü. Ama o paralara bu altyapıyla satmaları HAYAL.
-
24 Ağustos 2015, 15:18
Mamba09 adlı üyeden alıntı
web sitesine nerden ulaşabiliriz? distribüratörü kim?
http://www.zeromotorcycles.com/
Bunu bulabildim sadece
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Takibe aldım , fiyatları ne kadar olur acaba ? Benzin parasından edilen kar , aradaki fiyat farkını kapatıyorsa alınır
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------
S modeli 16bin dolarmış
1 km :25 krş desek > 100.000 km : 25 bin tl elektrikli motosiklette 100.000 km tahmini elektirk sarfiyetı 4 bin tl gibi bi rakam olacağını söylediler bana.
türkiyeye getiren firma : Imecar Elektronik havaalanlarına falan elektrikli araba satıyoralr
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
Geleceğin makinaları gerçekten, made in usa olması ise ironik.
Fiyatı kendi sitelerinde 15.999 usd, Türkiyede fiyat ne olur kim bilir..
Yine zengin oyuncağı olmuş
-
24 Ağustos 2015, 15:20
Türkiye fiyatları henüz açıklanmadı. Bekleniyor. Bu kullandıklarımız ilk gelen motosikletler. Firma şuan çeşitli yerlere bayilik verme aşamasında. Satışları ve fiyatları ondan sonra olacaktır tahmin ediyorum.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
24 Ağustos 2015, 15:25
akbird adlı üyeden alıntı
Türkiye fiyatları henüz açıklanmadı. Bekleniyor. Bu kullandıklarımız ilk gelen motosikletler. Firma şuan çeşitli yerlere bayilik verme aşamasında. Satışları ve fiyatları ondan sonra olacaktır tahmin ediyorum.
Yaklaşık 35bin tlden az olacağını zannetmiyorum, belki benzin fiyatı ilk 100 bin olmasa da 200 binde kendini çıkarır ama 200 binde ağzı yüzü kaymış bir makina da olabilir çok ilginç satış politikaları göreceğiz ilerde yoksa boşu boşuna gelir ayrıca şuan harley davidson özel müşterilerine denetip feed back aldığı elektrikli motoru var o da saatte 180 km hıza çıkabiliyor muhtemelen fiyatı da ZERO ile yakın olacaktır şayet piyasaya çıkarsa..
-
24 Ağustos 2015, 15:31
CT.ATC adlı üyeden alıntı
Yaklaşık 35bin tlden az olacağını zannetmiyorum, belki benzin fiyatı ilk 100 bin olmasa da 200 binde kendini çıkarır ama 200 binde ağzı yüzü kaymış bir makina da olabilir çok ilginç satış politikaları göreceğiz ilerde yoksa boşu boşuna gelir
ayrıca şuan harley davidson özel müşterilerine denetip feed back aldığı elektrikli motoru var o da saatte 180 km hıza çıkabiliyor muhtemelen fiyatı da ZERO ile yakın olacaktır şayet piyasaya çıkarsa..
40 bin tl ye Harley elektrikli motosiklet satacagını sanmam ayrıca hangi motor kendini amotrti ederki. Motosikleti alırken paran gider. yakıtına , yağına falan ayrıca para gider. Bu yakıta verdiğiniz parayı boşa vermekek için ve çevreye duyarlı olması için üretilmiş makineler. Çok param olsa alırım ama motorumu satıpta bunu alırmıyım. Muhtemelem almam
-
24 Ağustos 2015, 16:01
testi nasıl yapabiliriz ki acaba
-
25 Ağustos 2015, 12:14
şimdilik test imkanı sadece antalya da. yakında diğer illerede göndereceklermiş.
-
25 Ağustos 2015, 13:01
Gerçekten çok güzel makinalar ama fiyatlar hala yüksek , en az bi 5-10 yıl daha gelişmesi ve ucuzlaması lazım teknolojinin. Ama gelecekte çok güzel şeyler olucak yağ bakımı yok buji yok zincir yağlama yok benzin deposu yok ani gelen tork uzun ömür sessiz çevre dostu , gerçekten parası olsa alınacak aletler.
-
26 Ağustos 2015, 12:04
şuan amerikada polislerde kullanılmaya başlanmış bu motosikletler. Yakın bi zaman sonra çok daha gelişecekdir teknolojisi eminim.
-
26 Ağustos 2015, 12:45
akbird adlı üyeden alıntı
şuan amerikada polislerde kullanılmaya başlanmış bu motosikletler. Yakın bi zaman sonra çok daha gelişecekdir teknolojisi eminim.
Temel hedef büyük kurumlar ve devlet birimlerdir tahmin ettiğim kadarıyla. Çünkü bu kurumlar zaten vergi ödemiyorlar düşme vb. yollar ile. Üstüne bakım-masraf olayının daha fazla ilgi çekme-reklam ve çevrecilik oranını çok daha yüksek olması ile de avantaj sağlıyorlar. Ben kasa ve kaslılık yapısını pek beğenemedim. Daha kalın lastik ve kaslı bir motor yapsalar çok daha fazla insan çekerlerdi. 144 nm tork koyduğun bir motora 140 lastik nedir allah aşkına
-
26 Ağustos 2015, 16:29
bu tarz adam akıllı elektrikli motosikletlerin çıkması sevindirici. fiyat dezavantajını gözardı ederek söylüyorum bunu. çünkü şimdi bunlar var ama ilerleyen senelerde neler neler çıkacaktır. sonunda adam akıllı lithium pil kullandığını düşündüğüm ve motosiklet gibi görünen makinalar çıkmaya başladı. senelerdir piyasada satılan "elektrikli bisiklet" adı altında akülü scooter ları gördüğümden beri bu motosikletlerin geleceği günü bekliyordum denebilir.
tabii ki menzil ve fiyat hayal kırıklığı şu an. 8000 TL lik pcx ile 400 gidiş 400 dönüş 800 km uzun yol yapmış biri olarak o kadar para verip aldığım motoru sadece kısa gezilerde veya şehir içi kullanabileceğimi düşündüğümde gerçekten de zengin oyuncağı olmuş. üstelik şarj dezavantakına da mantıklı bir çözüm bulunabilmiş değil. elektrikli araçlar hiçbir zaman benzin koy devam et kadar pratik olamayacak ama şarj için uygun istasyonlar olsa ve 2 saatte gerçekten şarj edilse gene bir nebze mantıklı olabilir.
-
26 Ağustos 2015, 16:36
bir şarj ile 100 km gidiyor çok sessiz 16000$ bu bize gelmez abi şekil iyi ama 100km bir 2 saat şarj gelmez bize.
-
Fuarda gördüm, artık Türkiye'de de satılıyor.
İnanılmaz tork var, arabadan farksız.
Ancak 16.000 Euro!
-
O değilde niye saçma sapan gürültülü alaksız bir müzik koydunuz? Yeni bir motor, test ediyorsunuz. Bırakında sesini falan duyalım. Ya da arkaplanda çok hafif bir şekilde çalsın vs. Lise öğrencisinin powerpoint sunumu kıvamında olmuş kusura bakmayın. Direkt konuşmalı kısma atladım.
-
AurorAbeam adlı üyeden alıntı
O değilde niye saçma sapan gürültülü alaksız bir müzik koydunuz? Yeni bir motor, test ediyorsunuz. Bırakında sesini falan duyalım. Ya da arkaplanda çok hafif bir şekilde çalsın vs. Lise öğrencisinin powerpoint sunumu kıvamında olmuş kusura bakmayın. Direkt konuşmalı kısma atladım.
hiç ses çıkarmayan elektirikli motosikletten ses beklemek , anlıyorum. hayat ne garip gemiler falan. Elimden lise öğrencisinin powerpoint kıvamında yapabilmek geliyor. Malesef ki bu konuların uzmanı değilim. Ayrıca bu videoları işimden zaman ayırarak ve cebimden para harcayarak yapıyorum. bi kazancım yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)