Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Zero Elektrikli Motosiklet - 4 ayrı model detaylı çekimleri

REKLAM ALANI
    MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    günlük 500 km zaten uzun yolda zorlamadan yapılan km. bu değere ulaşabilecek bir alet yapılırsa , gücü bu ayarda olursa ve fiyatıd da uygun olursa alınır. bunun için de zaman gerekiyor.
    ancak tabiki gelecek bunlarla dolu olacak. bir zaman sonra zaten içten yanmalı motorları taşıtlarda yasaklasalar şaşırmam.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    15 yıl sonra olabilir belki ama şimdilik mantıksız bir seçim,,şarj maliyeti 4,5-5 tl uygun olabilir ama motoru alırken 70 bin lira gibi bir rakam vermek akıl karı değil,,bu parayı amorti etmesine insanın ömrü yetmez
    Bakim masraflarını da unutmayın. Zero bir buzdolabı kadar bakım istiyor. Yağ yok, yağ filtresi yok, hava filtresi yok, zincir yok, valf ayarı yok... Fren balatasını bile az kullanıyor, frenden elektrik ürettiği için.

Yüksek performanslı motorsikletlerin ise bakım masrafı az değil. Büyük Ducati ve KTM'lerin ilk bin km bakımı $350, 15 bin kmde bir bakımları $750...

Şimdilik fiyata caydırıcı, ama çok gelecek vadediyor elektrik.

Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Motorlar tip olarak yukinin kralin motorlara benziyor yada onlar buna benziyor bilemiyorum , video guzel olmamis benim kanaatimce ama emeginize elinize saglik daha guzel videolariniz vardi. Diger bi husus da motorlar ile ilgili bilgiler birazcik guven vermiyor yani beyfendi bastaki haric diyor mesela siz araya giriyorsunuz beyfendi bastaki ile sunu yapti soyle guzel diyorsunuz ya ben yanlis hatirliyorum yada bu sekildeydi boyle olunca bir tereddut olustu bende.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakim masraflarını da unutmayın. Zero bir buzdolabı kadar bakım istiyor. Yağ yok, yağ filtresi yok, hava filtresi yok, zincir yok, valf ayarı yok... Fren balatasını bile az kullanıyor, frenden elektrik ürettiği için.

Yüksek performanslı motorsikletlerin ise bakım masrafı az değil. Büyük Ducati ve KTM'lerin ilk bin km bakımı $350, 15 bin kmde bir bakımları $750...

Şimdilik fiyata caydırıcı, ama çok gelecek vadediyor elektrik.
    bakım parası insana pek koymaz arada bir verdiğin için ama 70 bin pilli motora vermek çok koyar,adama gülerler yaa,son model dizel bir araba fiyatını uzun yola gidemeyen pilli motora vermek bana mantıklı gelmiyor,birde eşya koyacak biyeri bile yok,,hoş olsa yük fazlalaştı diye buseferde menzil düşecek,aklım hep pilde olacak ,,bırak yaaaa

ha 15-20 yıl sonra noolur bilemem o ayrı bişey

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bakım parası insana pek koymaz arada bir verdiğin için ama 70 bin pilli motora vermek çok koyar,adama gülerler yaa,son model dizel bir araba fiyatını uzun yola gidemeyen pilli motora vermek bana mantıklı gelmiyor,birde eşya koyacak biyeri bile yok,,hoş olsa yük fazlalaştı diye buseferde menzil düşecek,aklım hep pilde olacak ,,bırak yaaaa

ha 15-20 yıl sonra noolur bilemem o ayrı bişey
    Yüksek performans ve yeni teknoloji çoğu zaman pahalıdır. Teslanin fiyatları malum. Hadi onu geç, Ducati, KTM ve BMW'in yüksek performanslı modellerinin hepsi araba fiyati zaten.

Şimdilik çok para hesabı yapan insan için değil bu motorsiklet. Gerçi aynısı yukarıda yazdığım diğer motorsikletler için de geçerli.

Motosikleti
    pilli arabalar yıllardır var ama bizim ülkede hiçmi hiç tutmadı,motor hiç tutmaz görün bak,,çinli akülüler ucuz diye satıldı ama 1 sene sonra çöp olunca oda bitti

kimse parasını çöpe atmak istemez ,hele türk milleti kılı kırk yarar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Turkiye'de tutmasi zor.

1. Devletin desteklemesi lazim. Burda elektrikli araba alana $5000, motorsiklet alana $1600 indirim uygulaniyor. Turkiye'de benzinden fahis gelir elde ediliyor.

2. Araba ve motorsikletin sarj edilebilecegi sahsi garaj lazim. Turkiyede buyuk cogunluk apartmanlarda yasayiyor.

Motosikleti
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Turkiye'de tutmasi zor.

1. Devletin desteklemesi lazim. Burda elektrikli araba alana $5000, motorsiklet alana $1600 indirim uygulaniyor. Turkiye'de benzinden fahis gelir elde ediliyor.

2. Araba ve motorsikletin sarj edilebilecegi sahsi garaj lazim. Turkiyede buyuk cogunluk apartmanlarda yasayiyor.
    evet aynen dediğin gibi,tr,de devletin hayatta işine gelmez hatta çomak sokar,gelirinin yarısından fazlası benzin mazot aracılığı ile aldığı vergiler zaten,niye bindiği dalı kessin ,,bırak teşvik etmeyi,devlet elektrikli araçlarlar benzin kullanmayacağı için ,ne yaparımda onlardanda para alabilirim telaşında,,teşvik hiç işine gelmez

Ceyranlı motosiklet geleceğin teknolojisi fakat, ben motosikletteki duyguyu en iyi içten yanmalı motosikletin verdiğini düşünüyorum.İş yerimde elektrikli bisiklet bolca var .Çok fazla sürdüm ama hiç bir tadı yok, zırr oraya zırr buraya gidiyorum fakat motordan hiç tad almıyorum. Motosikletin piston dan geldn sesi egzozdan gelen sesi farklı arkadaş. Birde kromajlı V motorların dışardan görünen o güzel görüntüsü bir başka.
    Sanırım bu fark ocakta demlenen çay ile semaverde odun ateşiyle demlenen çayın arasındaki fark gibi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı darkmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ceyranlı motosiklet geleceğin teknolojisi fakat, ben motosikletteki duyguyu en iyi içten yanmalı motosikletin verdiğini düşünüyorum.İş yerimde elektrikli bisiklet bolca var .Çok fazla sürdüm ama hiç bir tadı yok, zırr oraya zırr buraya gidiyorum fakat motordan hiç tad almıyorum. Motosikletin piston dan geldn sesi egzozdan gelen sesi farklı arkadaş. Birde kromajlı V motorların dışardan görünen o güzel görüntüsü bir başka.
    Sanırım bu fark ocakta demlenen çay ile semaverde odun ateşiyle demlenen çayın arasındaki fark gibi...
    Bu da önemli bir faktör. Şahsen V2 motorun bile 4 silindire göre çok farklı bir tadı var bence, hem ses, hem tork olarak. Ama yine de elektrikli scooter tecrübesiyle Zero SR veya DSR'ı değerlendirmeyin. Arada uçurum var. Litre hacimli motorsikletlerden fazla torku olan, tamamen ayarlanabilir süspansiyona sahip (preload, compression, preload) gerçek bir motorsiklet Zero. Sürüşü ve tepkisi etkileyici.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)