Merhaba arkadaşlar.Size bir sorum olacak bu yaz az çok uzun yola çıkmak istiyorum ama korkuyorum ne kadar yol gidebilir motorum diye yani 300-400 km yapabilir mi diye merak ediyorum bilgisi olan arakadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirirm
Merhaba arkadaşlar.Size bir sorum olacak bu yaz az çok uzun yola çıkmak istiyorum ama korkuyorum ne kadar yol gidebilir motorum diye yani 300-400 km yapabilir mi diye merak ediyorum bilgisi olan arakadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirirm
[COLOR="Blue"][/COLOR]'Kadınlara güvenmek saflık, nefret etmek ise sanattır.'[FONT="Franklin Gothic Medium"][SIZE="2"][/SIZE][/FONT][I][/I]
Su soğutmalıydı galiba o .Gider gider
Su soğutma hava soğutma hiç farketmez su soğutmanın avantajı sıkışık trafikte ortaya çıkar uzun yolda hiç bişey farketmez..
keewayle türkiyeyi dolaşabilirsin ama uygun yerlerde mola verip motoru dinlendirmen lazım yanına birazda alet edevat alırsan hiç bi sorun çıkmaz ama yola çıkmadan önce yol güzergahındaki servislerin telefonunu almak iyi bir önlem olur
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
bbrr çok doğru söylüyor o motorla dayanabildiğin kadar uzun yol yapabilirsin hava soğutmalı bir motor tabi birazda pratik bilgi ve tamircilikten az bişi anlaman lazım nolur ne olmaz...
niye gitmesinki ister hava yağ su ne soğutma olursa olsun motorun soğutma ile uzun yolun pek alakası yok sonuçda merak etmeyin uzun yolda hava soğutmalı motor şişerse su soğutmalıda harareti bası verir uzun yolda hava soğutma daha iyidir artı olarak.
her motor uzun yol yapar yeterki motrunun dilinden biraz anla birde tabi uzun yol ar uzun yol var mesela 200-400 km arası var bu bence uzun yol sayılmaz pek bir de 900-1200 km arası yol var bence uzun yol budur.
bencede gider ama gece yolculuğa çıkmanı pek tavsiye etmem..
CBR 600F Honda,
Gider gider biz geçen hafta Sapanca,Maşukiye,Kartepe turunu yaptık gidiş dönüş yolu 320 km idi.Ancak motorun limitlerine göre hareket etmen lazım zorlamadan zaman merfumun olmadan 80 km hızla tatlı tatlı gidersen sorun yaşamazsın dostum.
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
bencedePcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
ben uzun yolcıuklarda 150km. bir mola verirdim tam donanimli bir halde veuygun zamanlama yaparak mola verirsen istedigin kadar yol alabilirsin tabikide eger geceye kalırsan o geceyi geçirecek bir yer bulman lazım
ben uzun yolcıuklarda 150km. bir mola verirdim tam donanimli bir halde veuygun zamanlama yaparak mola verirsen istedigin kadar yol alabilirsin tabikide eger geceye kalırsan o geceyi geçirecek bir yer bulman lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)