Görüntü önemli değil diyorsan cbf al ybr al. Millet görüntü için cbr alıyor sonra goruntu için yzf isteyenlere bok atıyor. 125 cc Motor sonuçta gönlünden geçeni al sen kullanıcaksın bu aleti biz değil. Önceliklerini belirle ona göre seçim yap.
Görüntü önemli değil diyorsan cbf al ybr al. Millet görüntü için cbr alıyor sonra goruntu için yzf isteyenlere bok atıyor. 125 cc Motor sonuçta gönlünden geçeni al sen kullanıcaksın bu aleti biz değil. Önceliklerini belirle ona göre seçim yap.
Bir cok konuda Yamaha'yi onerir korurum ama bu konuda kesinlikle cbr 125 derim. Sebebi CBR 125 al sati cok daha kolay, isletme maliyeti daha uygun, ve yarin motoru dusurdugunde ertesi gun motoru yepyeni hale aylarca parca beklemeden getirmen cok kolay.
R-125 kesinlikle onerilecek bir motor degil muhtesem goruntusu disinda. R-125 Yamaha'nin tribunlere oynamak icin cikardigi ama bunun disinda kesinlikle satis sonrasi ilgilenmedigi bir model. CBR 125 ise bu konuda piyasanin hakimi.
honda hayat onda
kardeşim ben şarkişlaliyim yolun düşecek olursa gel gör motoru. Yzf hakkında sadece doğru olan şu : parçalari pahalı. Diğer sikayetlerden hiç biri doğru değil bence. Yıldızeli ufak yer arada bir sivasa gider gelirsin. Yıldızeli'de bol bol gezersin. Bizim yzf whatsap grubumuz var atillla arkadaşımız antepten motor aldı kendisi ıstanbullu, antepten ıstanbula yzf ile gitti.. Cbr 250 tavsiye etmem. Bizim buralara 250lik motor çok bence. 250lik motor daha çok yakıyor. Burada 125cc her şekilde yeter. Benim bundan önceki motorumda 125likti istesem 250 lik, hatta 600cc alabilirdim almadım. Ama ilk motorun olacaksa yzf riskli. Benim boy 185 ve çok motor kullandım. Eğer tecrüben yoksa bir gün dusersen 2plastik parçaya bin tl verebilirsin. Honda bu konuda nispeten daha ucuz. Boy kaç senin?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)