Üslup olarak kibar olduğumu düşünüyorum
Erkeklerin çoğu özür dilemiyor peki ya bayanlar ?
Not: eldivenim var ama elim arabanın kapısına sıkıstığı için şişmişti o yüzden takamadım
Mobil: https://www.youtube.com/watch?v=O2br1pgjopw
Üslup olarak kibar olduğumu düşünüyorum
Erkeklerin çoğu özür dilemiyor peki ya bayanlar ?
Not: eldivenim var ama elim arabanın kapısına sıkıstığı için şişmişti o yüzden takamadım
Mobil: https://www.youtube.com/watch?v=O2br1pgjopw
üslubunuz fazla normal bence o yüzden fazla ciddiye almamışlar sizi biraz ses tonunu yükseltmek lazım ki ciddiye alsınlar
aynaya bakıyormusun sorusuna bakıyorum zaten dedi ya la ve aynayı büyük ihtimalle makyaj için kullanıyor
ağır kezban
Genelde böyle başlıkları acanlarda oluyor kabahat. Ama sen %100 haklıymışsin dostum geçmiş olsun. Beyni basmadigi için de senin söylediğin şeyi anlamamis bu aptal. Asiliyon mu sandı da havalandi nedir, gerizekalı.
ses yükseltmekten kastım şu değil
https://www.youtube.com/watch?v=tMA43PEa1Fw
ses tonununz biraz ince beni görmediniz mi aynadan da deyince karşıdaki trafik bilgisi yetersiz kişilik
seni ne görcem be s.s moduna giriyor onunla özel olarak ilgilendiğinizi bile sanmış olabilir
sizi zora soktuğundan haberi bile yok belki
ben olsam normal bir ses tonu ile lütfen aynaya bakın der geçerim
gerçi son söylediği söz ne derseniz de kar etmeyeceğini gösteriyor "bakıyorum zaten" nereden bu saatte diye soran anne babaya cevap verir gibi
kısacası aynaya bakıp manevra yapması gerektiğinin farkında değil
volum biraz yükselmezse audili sonradan görme maçolar ve bunlar daha birçoğunun kabusu olacak
Bayan sürücülerin bir kısmı gerçekten mükemmel araç sürüyor. İki eli de direksiyonda (bizim hanzoların aksine araba hareket eder etmez sol kolunu camdan aşağı sarkıtmıyorlar) sürekli ayna kontrolü (hiç bir zaman şerit arasında yol istemek için korna çalmasam da genelde yol veriyorlar) ve çok trafik kurallarına sonuna kadar uyma çabası (yaya geçidi görünce yavaşlayıp yol verme, sarı yanınca hızlanmak yerine durmak vs.)beni mutlu ediyor, İstanbul gibi şehire yakışıyor böyle şeyler.
Ama o kendini beğenmişler yok mu, hani o kutunun içinde full kezbanlıklarını yaşayan aşağılık tipler. Aklıma onlar geldi nedense. Plakalığıma çarpan bir sürücünün ayaklığı yana alıp motordan sinirle indiğimde bayan olduğunu gördüm, özür beklerken "sen motorsun gitsene aralardan" dediğinde bilerek yaptığını anladım, "plakalığımı kırdınız görmüyor musunuz, hem kaldırıma mı çıkayım" dediğimde "polis çağır o zaman" deyip camı kaldırmıştı. O an eldivenimle o camı aşağı indirip o suratı patlatasım geldi ama " bir de bayan olacaksın Allah'ın kekosu" diye bağırıp yoluma devam etmiştim.
Başıma çok geldi ilk aklıma gelen buydu. Reşit'in dediği gibi bayanı, travestisi,lezbiyeni yok öküz hep öküzdür.
Umarım daha çoğumuz hasar görmeden şu trafik kültürümüz olgun seviyeye gelir .
Şu işler için sahte kamera satılmıyor mu, alıp kaskıma taksam Lavuk 180 derece dönüyor , araç tabi eşşeoğulueşşek
uff sanane be slk dicekmiş az kalsın :D
O dikkat etmiyecek sen dikkat edeceksin hacim, oryada kadinin yanina gidip konu acacak bir durum yokki..
Motorcu;Görmüyormusunuz Beni ACABA Aynadan?
Kezbanus;Hayır Görmüyorum.
Motorcu;Bir Bakın O Zaman
Kezbanus;Bakıyorum Zaten.
Hem Aynaya Bakıyorsun,Hemde Görmüyorum Diyorsun.Bugün Kadınuslardan Kezbanusları İnceledik.Gördüğünüz Gibi Farklı Bir Yaratık Türü:D
İzlerken Acayip Sinirlendim.Normalde Bayanlara Sesim Çıkmaz Yalnız.Hatalı Olupta Adamı Siklemez Şekilde.Bakıyorum Zaten Demesi Yokmu.İnecen Motordan Arabayı Pert Edicen.
Allah'ıma kitabıma kuduz oldum! Bana dicek o lafı orda, ya camı indirirdim ya da lastiği.
Zaten bu Allah'ın malı arkadan geliyo, yani aynalık bi durum yok. Normal giderken ileri bakıyosan seni görmesi lazım, ki gördüm diyo da.
Yeminle yanımda 2-3 kelebek, 2-3 de içi boya dolu balon taşıcam. Böyle hanzo camı indirdiği gibi yüzüne balonu, ön lastiği de kelebeği saplıcam. Kalsın orda şrfsz.
Bir butun erkek otomobil suruculerini OC, bayan suruculeri de O diye saydirma senligine daha hosgeldiniz.
Dostum oncelikle orta seridin ortasina yakin bir konumdasin, otomobil de kullandigim icin oradan biliyorum gorunmuyoruz oyle. Ayrica bu hatayi cok yapiyoruz, kendimizi otomobil yerine koyup o serit bizimmis gibi hareket ediyoruz. Kanunen ne kadar oyle olsa da Turkiye'de yasadiginizi hatirlayip bu islerden vazgecin artik. Yok oyle bir sefahat.
Ikincisi sen hakli da olsan olaylari ongormekle mesulsun. O kadina ben ayni durumda olsaydim cook onceden korna basmaya baslamistim veya yapacagini anlayip kacis manevrasina girmistim, ya da bundan gene onceden vazgecip yavaslamistim ve+yahut yavaslayip sol seride gecmistim (bizde boyle, isler ters yurur bazen trafik soldan yavas akar).
Cok yuklenmeyin kadina.
Malın önde gideni ama muhatap olmak biraz gereksiz olmuş yaşadığımız onca şey arasında. Tahmin edilemeyecek bir şekilde bir anda kırmıyor direksiyonu, yavaş yavaş giriyor zaten. Bugün arabaların en sağından yavaş yavaş ilerlerken, sol önümdeki taksici bir anda önüme kırdı. Ben de bilerek, gıcıklığına ysptığını düşünerekten sol kapısına yanaştım. Tam saydırmaya başlayacaktım ki baktım paraüstü sayıyor, meğerse müşteri indirecek, benim farkımda bile değil. Tabii ki bu onun haklı olduğu anlamına gelmiyor, direksiyonu şehir içinde öyle bir anda kırmak kazaya davetiye. Ama bir taksiciden bunu beklemek lazım, Türkiye burası. Sonuçta arabaların yanından giderek benim de hatalı olduğumu hatırlayıp devam ettim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)