evet şimdi farkettim z1000, z800, z300 ve z250sl naked modeller. çok önemli değil tabi, önemli olan bg/tork ve fiyat tablosu çıkartmış olmanız. obsesif-kompulsif'liğime verin.
evet şimdi farkettim z1000, z800, z300 ve z250sl naked modeller. çok önemli değil tabi, önemli olan bg/tork ve fiyat tablosu çıkartmış olmanız. obsesif-kompulsif'liğime verin.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
Hocam, fiyatlarda değişiklik yok mu? Uzun süredir güncelleme yapmadınız? Saygılar
Şu ana kadar, benim kontrol ettiğim kadarı ile fiyatlar aynı.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
Kawasaki H2R, H2'den iki kat daha pahalı. Türkiye'de satmıyor olabilirler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:00 ----------
İlginçtir, Amerika'da Honda fiyatları birkaç model istisna kalmak şartıyla diğer Japonlara göre biraz daha fazla. Gerçi bazı motorsikletleri Türkiye'de satışa sunmamışlar, CB1000R mesela, ki direk Z1000'in karşılığı. O da Z1000'den daha pahalı, ve üretim kalitesi bence daha iyi (göstergeler, titreşim daha az, süspansiyon bir tık yukarıda) ama gücü biraz daha az. Bu durumda Honda, Türkiye'de bariz fiyat avantajına sahip.
Kawasaki Ninja 300 ve Ninja 250 SL naked değil ki. Resmi sitesinde "Sport Tourer" katagorisinde geçiyor. Ancak SS e de koyulabilir.
Suzuki inazuma 250 24Bg 22Nm
Suzuki v-storm DL650 66Bg 63Nm
Suzuki v-storm 1000 98Bg 101Nm
Suzuki intruder C800 58Bg 69Nm
Suzuki GSX R1000 136Bg 117Nm
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------
Eğer z250sl olsaydı naked olurdu ama 250sl ve 300 her ikiside grenajlı olduğu için süper sport olmalı
kampanyayla 39.500 den 1000rr satmışlardı geçen sene.15.000 pahalı şuan
fjr 1300 12.000 tl zamlandı
suzukı address yok pcxlerıde cıkartmıssınız
Ozellikle yamaha turkiye muduru degistikten sonra , yamaha subvansiyonu kesti ve tabi bu fiyatlara direk zam olarak yansidi. E tabi honda dururmu o da fiyatlari gazladi. Olan yine bize oldu... Filler ve çimen
şu aralar hoşuma giden honda nın 500lükleri
Orhan hocam, anladık foruma küstünüz. Hem sizin teknik bilgilerden bihaber kaldık, hem de japon motorların güncel fiyat/model karşılaştırmasından. Bu küslük ne zaman bitecek?
İçeceğin suda köpek öldürme. Çerkez Atasözü.
Orhan Hoca forumda yazmadığı için, kendisinden izin aldım ve "Japon Motosikletleri Model/Fiyat Karşılaştırılması" tablosunu ben yayınlıyorum. Tabloda birkaç hata vardı, onları da düzelttim. Örneğin CBR650F Naked bölümünde idi, onu SPort Touring bölümüne aldım gibi.
Japon Motosikletleri Model/Fiyat Karşılaştırılması
İçeceğin suda köpek öldürme. Çerkez Atasözü.
Ellerinize sağlık gerçekten büyük emek var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)