Öncelikle herkese Selamun Aleyküm;
Ben süper sport ları hiçbişeye değişmem, motorda daha çok tip ve şekil taraftarıyım ama süper sportda bişey taşıyamıyosunuz maalesef...
Siz hangi tarz motrları seviyorsunuz???
Öncelikle herkese Selamun Aleyküm;
Ben süper sport ları hiçbişeye değişmem, motorda daha çok tip ve şekil taraftarıyım ama süper sportda bişey taşıyamıyosunuz maalesef...
Siz hangi tarz motrları seviyorsunuz???
cross-enduro severim
ama sıralı 4 silindirlilerinde sesine hastayım
ama kendim için gereksiz ve tehlikeli buluyorum
En cok enduro seviyorum. Onceleri chopper severdim. Insan zamanla, kullandikca fikirleri degisiyor. Benim siralamam enduro>naked>maxi scooter
İnazuma var ya, onun daha düşük maliyetlisini seviyorum
ss gidişini seviyorum evet hızlanma güç falan güzel ama sahibi olmak isteyecek kadar sevdiğimi söyleyemem. derdi tasası çilesi çekilmez
touring hani şu enduro diye anılan ama asıl enduro ile uzaktan yakından ilgisi olmayan, uzun turlarda çok konforlu ikinci bir motor olarak bigün şöyle baba bi touring alırız kenarda durur haftada bir ayda bir baharlarda kamplarda falan güzel olur
naked hastası değilim olursa binerim
konfor olarak scooterlara bayılıyorum bagajı konforu rahatlığı vs vs çok güzel touring alamazsam zaten maxiscooter alıcam
ama asıl olay enduro motocross hard enduro. galiba ben bunlara bitiyorum. arazi sürüşleri eğlenceli. hele bir de;
supermoto yapıp asfaltta maymunluklara başlayınca hiçmişeyden keyif almamaya başlıyorsun :D
Hepsini seviyorum, hic ayirt etmiyorum eski dokuk CG ye bile doner bakarim, azili motorcuyum
Ss, cruiser,scooter disinda her sey cok cazip. Ozellikle supermotolar yok mu supermotolar...
naked seviyorum , scooter ve enduro tarzım değil. Ss ve racing belki ama o da çok rahatsız şehiriçinde. Hayalim Ducati monster beyaz ya da kırmızı.
Cruiserleri bir türlü sevemedim.
Enduro(artık ne derseniz) ilk tercihim. Özellikle ktm 1190 adv, tiger 1200xc ve r1200.
Enduro olmazsa supermoto , naked vs vs gider.
Ss ler konforu yüzünden son tercihimdir. Fizikende zaten hiç uyuşmuyoruz.
yol yapmayı sevdiğim için yol endurolarını beğeniyorum ancak ss makinedeki viraj keyfini alamıyorum bi sonraki makinem için her ne kadar enduro hayal etsemde galiba ss alacağım yine
Uzaklardan ona doğru yaklaşırken, önce bir parıltısını görürsün. Güneşin altında şıkır şıkır, gözünü acıtırcasına, öyle çok da bakamazsın dercesine, başını sola atmış, hafif alaycı karşılar seni. Yığma metalin en güzel hali... Çalıştığında güp-güp güp-güp kalp atışlarını hissettirir sana, yavaaş yavaaaş gazı açarken zincire vurulmuş bir canavarın serbest bırakılma anındaki kaosu yaşatır... Sonra, sonra da Hulk'a dönüşüp "açılın ulen ben geliyorum" diye bağıra bağıra, yavaş ama kararlı şekilde yol alır... Onu sevmeyen ölür valla
Tel jant ön tekeri 21 inç ters amortisör olan yani kısacası enduroları severim
Super scooter seviyorum hele o burgman
scooter seven yokmu başka?
Endurolar da fena değil
ss ve chopper dışında bütün motor tiplerini severim mobilet bile geçse uzaklaşana kadar bakarım
1. Motor biraz rahat olacak.
2. Hız derdim pek yok ama güzel kaçsın.
3. Şekil on numara olacak.
Adriana Limada kimmiş bu varken
Bu Tarz Her Türlü Motosiklet.Super Touring > Enduro > Naked > Maxi Scoter
Chopper-Cruiser ve Enduro tarz dışında diğerleri cazip geliyor.
Nedense naked motor dışında motor beğenemiyorum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)