Tabi lazım yani, keşke herkeş konu açsa
Tabi lazım yani, keşke herkeş konu açsa
Önce bir araştırsaydınız... Ne kadar armut pil ağzıma düş'çü bir milletiz ! Zaten bir sürü açılmış konu var... (!)
Konu neydi bu arada ?
Arkadaşlar " Allah ıslah etsin , içen bir kardeşinizim" gece 12 den sonra attığım mesajları çok kaale almayın.
Bu konu tam benlk yani,
Konu neydi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
Bugün sınava girdim A2 ehliyet sınavını geçtim , sınav stresini yaşamayalı 20 sene olmuş , altıma ediyordum korkudan
Motorumu akademiye bırakmıştım 1 ay oldu satın alalı ama hocaların telkini doğrultusunda üzerine bile binme şansım olmadı maalesef
Çok mutluyum
87 de 20.000.000 tl bayram harçlığı alıp kafayı kırmıştım yanlışlıkla mı verdi acaba diye
Şimdi de yakın bir hissiyattayım.
Yarın gidip motorumu seveceğim sonra da öpüp izin isteyip üzerine binmek istiyorum.
İlk gece heyecanı gibi
Snappy x bulucam olm seni ;)
Çok yararlı bir konu olmuş. açan arkadaşımızdan Allah razı olsun.
Yiyorsa kapat şimdi Bu arada üstüne biraz daha koyup ybr ....
şimdi ben bu konuyu niçin açtım? nasıl açtım? bunu izaha gerek yok. gördünüz, geldim açtım! ama, açmamış da olabilirim. açmışsam açmışımdır, açmamışsam açmamışımdır. görünen köy... uzakta değildir. konuyu açtık da sonradan açmadık mı dedik? bunlar bi takım uydurma laflardır... sahi ya bu konuyu neden açtın?
maşallah forum inci sözlügu aratmaz oldu gulmek icin buraya girmeye basladm artk ))
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)