gecenin bu saatinde canım çok sıkılıyordu ne yapayım ne yapayım diye düşünürken mt de konu açmak aklıma geldi bende açtım
gecenin bu saatinde canım çok sıkılıyordu ne yapayım ne yapayım diye düşünürken mt de konu açmak aklıma geldi bende açtım
konu açma konusu, ilginç olmuş ,şimdi matematikseldüşünürsek:
konu açma konusu , konu açma'nın alt kümesi oluyor. yani aslında kendi kendini elemanı olarak kabul ediyor
peki kendi kendini konu olarak kabul etmeyen konular bir konu oluşturur mu acaba
çok ilginç bir konu oldu bu da
İyi yapmışsın, bu aralar önüne gelen konu açıyor zaten. Birde sen vur nolmuş yani...
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Hiç olmazsa yalandan hikaye yazmamışsın. Şu sıra pek moda action film senaryoları.
Ortalarda gorunmedigin icin kizgindik sana,bu konu sayesinde durulduk biraz..
Acma arayi bu kadar yahu
iyi olmuş,birinin açması lazımdı zaten.şimdi bu konu ne hakkında?
Keşke konu nasıl açılır diye konu açsaymışsın
Konu açmadan neler yapılır,niye konu açılır,konu açmanın amacı,konu açarken ki beklentiler ...
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
cevap veren herkeze tşk bu konuyu açmakla sizlere faydalı olabildiysem ne mutlu bana
Biz eski üyeler olarak harbiden dinazorlaşmışız, burayı halen motosiklet forumu zannediyordum ve gittikçe sosyal medya sayfasına döndüğünü farketmemişim.
Jeton yeni düştü daha iyi mi
Bundan sonra çok yazarım.
Yarın sabah erkenden kalkıp "Günaydın millet" diye konu açacağım mesela.
Görüşürüz artık bol bol
Millet veryansın ediyor "ne olacak bu forumun hali" diye, yönetim "kendiniz çözseniz, heh he " modunda.
Admin ise yıllar önceki amatör ruh ve heyacanını çoktan kaybetti. Normaldir, belki o zaman bekardı bile. Şimdi çoluk çocuk iş güç derken foruma emek verme zamanı olmuyor. Anlamak lazım.
Ne yapalım, zaman çok şeyi değiştiriyor.
Abi senin böyle bir konu açtığını görünce ilk etapta kendimi tokatlayacaktım, bende de bir geç jeton düşme durumları oldu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)