Forumdan En Fazla Yuzyuze Tanismak Istediginiz Kisi
Reklamlar
-
25 Haziran 2016, 20:53
Şu avatarı "O zaman dans" olan,8 konudan 9unu trolleyen zaat-ı muhterem'i tanımak isterdim.
Reklamlar
-
25 Haziran 2016, 22:07
KaskReis adlı üyeden alıntı
Şu avatarı "O zaman dans" olan,8 konudan 9unu trolleyen zaat-ı muhterem'i tanımak isterdim.
Aha , nicki neydi onun.. evet o da var )
-
25 Haziran 2016, 22:59
oluroyle adlı üyeden alıntı
Aha , nicki neydi onun.. evet o da var
)
draconmu neydi beylikdüzünde bajaj boxser 150 gezen vatandaş kendisi beylik düzünde biraz dolaşsanız genc arkadaşı tanımak nasip olur bana yakın görürsem trollicem
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
25 Haziran 2016, 23:55
unutmuşlar bizi
-
26 Haziran 2016, 01:20
Yalnız lafta kalmasın. İstanbul'da yaşayan veya İstanbul'a gelme planı olan varsa bir gün belirleyebiliriz.
-
26 Haziran 2016, 01:24
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
snappy x adlı üyeden alıntı
unutmuşlar bizi
senin modan geçen seneydi. Tavuğu, koyunu biçtikten, jandarma tarafından biçildikten sonra bi organizasyonla tonla adam toplardın etrafında. Pazarlamayı beceremedin =)
@LeventGöçmen var benimde merak ettiğim, ( şehir dışındakiler (@Darkcity2000, @zaferce, @tinerci, @tekneci, @COQ, @OOCAN ) ve aha bu iyimiş (@jimi_hendrix) ama yürümez be abi dediklerim hariç )
-
26 Haziran 2016, 01:26
beko12345 adlı üyeden alıntı
3-4 tane ismi döndürüyorsunuz çok ayıp ediyorsunuz
Onların randevuları doldu azıcıkta bizi sevin
Forumda ilk yuzyuze tanistigim, beni motosikletle tanistiran bu guzel insani unutmayalim
-
26 Haziran 2016, 01:36
000000 adlı üyeden alıntı
senin modan geçen seneydi. Tavuğu, koyunu biçtikten, jandarma tarafından biçildikten sonra bi organizasyonla tonla adam toplardın etrafında. Pazarlamayı beceremedin =)
@LeventGöçmen var benimde merak ettiğim, ( şehir dışındakiler (@Darkcity2000, @tinerci, @tekneci, @COQ, @OOCAN ) ve aha bu iyimiş (@jimi_hendrix) ama yürümez be abi dediklerim hariç )
sağolun hocam teşekkür ederim. MazhaRR ile tanışmak isterim ben; de altısıfır abi istabula gelirseniz bi çayımı içersiniz boğaz eşliğinde
Tinerci ve Bağrıaçık abi; parayı bi bulayım sizinle tanışacam :D
-
26 Haziran 2016, 01:37
Draconian adlı üyeden alıntı
Yalnız lafta kalmasın. İstanbul'da yaşayan veya İstanbul'a gelme planı olan varsa bir gün belirleyebiliriz.
Bana uyar reis. Esrarını dağıtmak istiyorum
-
26 Haziran 2016, 01:43
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Snappy X tartışmasız favorim.
KUVVETMİRA, biyeybaraküs, MotorKafa (ara ara Bağdat Caddesinde iş dönüş vakitlerinde ve Kadıköydeki kilisenin orada park etmiş olarak gördüğüm bordo Shadow sanırım kendisinin) üçlüsü yazdıklarıyla geyik babında kafaca çok uyacağımız hissi uyandırıyor. Dini ve siyasi konular dışında elbette. Keyifli bir muhabbette siyaset ve din konuşmak istemem şahsen.
Bir de yanlış hatırlıyor olabilirim Honda Wave ile bol bol gezen oyunageldim -yanlışsa lütfen düzeltiniz- nickli abimiz, HAMOK grubundan nickini şu an hatırlayamadığım bolca kamp hikaye ve fotoğraflarıyla burayı dolduran abimiz ve GV650i nickli Kaya abimiz (ki kendisiyle yakın zamanda tanıştık) ile tanışmak isterdim.
Bu arada tamamen yanlış söylemleri, yazılarında yaptığı Türkçe hataları ve bunları ısrarla doğru zannederek sürekli kullanması, motosiklet alışverişi mantığı, insanlara hitabı, siteyi aşırı aktif kullanıp hep doğru olmayan veya kendisinin doğru sandığı şeyleri savunması ile dikkatimi çekmiş bir üye var. Bulup yakasından tutup bak bunun doğrusu bu diye öğretene kadar uğraşmak istiyorum resmen. Yok ama isim vermeyeceğim, gücenmesin.
OğuzÖztürk adlı üyeden alıntı
Forumdan; COQ, biyeybaraküs,
Forum dışından; halil hayabusa, tek tabanca, altın elbiseli adam
sağ olasınız diyeceğim ama kim bu lavuk yoksa kim bu iyi adam mı merak ettim nedense sadece 2 kişimi
aktif üye zaten 1000 kişi bile yokuz ben hepsini görmek isterdim ortada ankara da falan buluşulsa 1. geleneksel mt festivali falan olur aslında
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
26 Haziran 2016, 02:24
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
26 Haziran 2016, 02:39
Jimi, dioksit , biyeybakarus , awasome , oceann , oyunageldim, guven61 aklıma gelir daha
-
26 Haziran 2016, 02:42
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
sağolun hocam teşekkür ederim. MazhaRR ile tanışmak isterim ben; de altısıfır abi istabula gelirseniz bi çayımı içersiniz boğaz eşliğinde
Tinerci ve Bağrıaçık abi; parayı bi bulayım sizinle tanışacam :D
Bizde tanışmak parayla değil yahu Jimi ayıp ettin getirin gitarımı Purple Haze çalıcam
-
26 Haziran 2016, 02:46
oluroyle adlı üyeden alıntı
Jimi, dioksit , biyeybakarus , awasome , oceann , oyunageldim, guven61 aklıma gelir daha
çaylar 4 oldu , şakire yok
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
26 Haziran 2016, 05:37
tinerci adlı üyeden alıntı
Bizde tanışmak parayla değil yahu Jimi ayıp ettin getirin gitarımı Purple Haze çalıcam
neck-thru telecaster miydi hocam...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
26 Haziran 2016, 10:31
Pek alakası olmasa da rg 7620
-
27 Haziran 2016, 01:08
Uğur adlı üyeden alıntı
İzmit'e yolun düşerse beklerim kardeşim
İnşallah abi yolum düşerse yakın zamanda tanışmak isterim. Özelden ulaşırım eğer yolum düşerse
-
27 Haziran 2016, 01:35
ben deryalı abim le tanışmak isterdim. hatta yolum istanbula motorumla düşerse bi çay içmeyi isterim tabiki.
-
27 Haziran 2016, 02:00
ben adminle tanışmak istiyorum nereye başvuruyoruz?
-
27 Haziran 2016, 02:03
YouSuffer adlı üyeden alıntı
ben adminle tanışmak istiyorum nereye başvuruyoruz?
Bildiğiniz küfürleri buradan hedef hedef gözetmeksizin rastgele yazın. En kısa sürede tanışma gerçekleşir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)