Arkadaşlar güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim forumda baya kişi varmış benimle tanışmak isteyen eğer Zonguldak/kdz.Ereğli'ye yolunuz düşerse mutlaka uğrayın kapım hepinize açık çay çorba Allah ne verdiyse hem cennettir buralar gezer dolaşır bol bol fotoğraf çekeriz. Mutlka gelin. Hepinizi bekliyorum.
İstediğim çoğu kişiyle yüz yüze görüştüm zaten. Mr.Yldrmdmr , oluroyle , Levent Göçmen ,savaskayan ve AtillaXtreme ile tanışmak istiyorum ama şu anki menzilimle zor görünüyor. 90km sabit gitmek beni çok yoruyor çünkü, 200km yolu bile -tek başıma olursam- sıkılarak gidiyorum.
Carbondioxid vardı nerde o? Gören var mı?
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Ben given61(sıtkı abi) tanışmak isterim. Ben Elbistanlıyım ama zamanında oraya goçmüşler. Gidersem bir gün yanına uğramak isterim Allahın izniyle.
Haftaya kısmetse sınava gelicem sınav sabah olursa zamanım olmaz ama öğleden sonra olursa çayını içmeye gelicem. İl temsilciliğin hayırlı olsun artık başına bela olcaz etkinlik yap diye :-))
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:50 ----------
Haydaa yanlış yeri alıntılamışım CompanERROR'dan alıntılicaktım :-S çalışırken burayada cevap yetiştirmeye çalışınca böyle oldu
Ihtiyar
Coq
Hazzilhar
Motorkafa
Otopsici
Oluroyle
Sinaner
Bune
Ve Tum bira sever motorcular...
Rock'ci motorcular...
Bisikletci motorcular...
21.255 inci mesajını okumuş olsamda üstteki yazını okuyarak, bu kadar üyenin sempatisini kazanmanın kolay olmadığını
bu yüzdende mütevazı olmaya gerek olmadığını belirterek. sadece üstteki yazını okumuş biri olarak
fenomen olmanın hakkını verdiğin hükmüne karar veriyorum. temyiz yolu kapalıdır.
Arkadaşlar herkesin benim gibi HELLAS la tanışmak isteyeceğini düşünmüştüm ama göremedim sanki,gerçekten çok merak ediyorum bu arkadaşı bir tanışıp çay içmek isterdim.
Allah razı olsun keşke daha çok şeyler verebilseydim foruma motor camiasına...ama geyikten başka birşey veremedim...son 2-3 yılda bir soğuma ve antipati geldi..insanları kırmaya başladım...her güzel şeyin bir sonu var...hayat sona eriyorken bu dünyevi şeylerin sona ermemesi mümkün değil...seni başkası anlatsın kendin değil derim hep..ne söyleniyorsa doğrudur...
10 yıl hep bu anı beklemişim galiba...
bu forumla alakalı birşey anlatayım...MT üyesi birine 2005 yılında şaka yaptım....Avustralya vatandaşı bir Türk...kendisini tanımıyordum...gurbetci olduğunu dahi bilmiyordum sadece niki vardı burada...bana küfür etti...bende abi ben şaka yapmıştım ama ciddiye aldın dedim...sonra kendisiyle ahbap olduk...bana 2005 tarihinde Avustralyaya davet etti..orada ithalat ihracat şirketinde önce çalışma sonra vatandaşlık sağlayacağını söyledi...abi bırak makarayı kakarayı dedim bi araştırdım adam Avustralyanın sayılı Türk zenginlerinden biriyimiş meğer ve ben bunları son son öğrendim...ama nesaketen hayır dedim abi ailemi bırakıp nereye geleyim dedim..çünkü 5 yıl orayı terkedemeyecektim..yani dostlar öyle fırsatlar geçtiki elime..çok kral insanlar tanıdım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ben isim vererek ayrım yapamayacağım ama benim gibi motora gönülden bağlı olan herkesle tanışmak isterdim. Hatta havalar iyice bozmadan bi buluşma yapmak bile isterdim.
Bir ay önce yazdıklarıma ek olarak oğuzhan6161 nickli arkadaş
Bir insan bu kadar mı iyi olur! Her yazdığı yorum, her cevabı bambaşka. Böyle mükemmel insanlar görmek sevindirici. Hususi tanışmaya geleceğim
Saygılar
awesomee ile tanışsam fena olmazdı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)