tanışmak istediğim kişi, rahmetli oldu .Barış kardeşe ALLAH'tan rahmet diliyorum tekrar.
Cümleten hayırlı Cumalar ...
tanışmak istediğim kişi, rahmetli oldu .Barış kardeşe ALLAH'tan rahmet diliyorum tekrar.
Cümleten hayırlı Cumalar ...
elhamdülillah benimle kimse tanışmak istememiş
Bu konuyu açan vatandaşla=)
http://www.motosiklet.net/forum/tebr...ekliyorum.html
kimse beni sevmiyor
seninle ben tanıştım da ne oldu... hayallerimi aldın götürdün bana düdüklü tencereyi bıraktın ...
Veysel seni sevdim lan ben...öle herkese kanım kaynamaz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
duygulandınmı lan heyvan..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Buraya üyeliğim 4-5 yıla dayanıyor ,bu zaman zarfında çok güzel insanları tanımama vesile olan bir yer olduğu için buradan kolay kolay kopacağımı sanmıyorum ,aslında kendimi tanıdım sayenizde ,sizler beni belki çok yönlü kişiliğimle tanıdınız,siyasetten çakmam pek ama mekaniğe dair bir hayli meraklıyım,buna yetenek ve yaratıcılık ta kattığınızda ortaya bazen güzel şeyler çıkabiliyor,
bende çok güzel insanları burada tanıdım ancak halende tanımak ve yüzyüze 2 fincan kahve içmek geçekten isterdim, bir cog , mesela (saece o kaldı ) burada aktif olmayalı bayağı zaman oldu resim yüklemeyi bile unutmuşum , halbuki öyle zamanlarım olduki sabah 8 de klavye karşısına geçip akşam 6 da kalktığımı bilirim güzel günlerdi , böyle yazıyorum çünki zaman şu an eskisinden çok daha değerli oldu ,yoksa paylaşılacak o kadar çok şey biriktiki emin olun konu açmaya kalkarsam haftalar yetmeyecek , birde bir huyum var açtğım konuda kimseyi cevapsız bırakmayı sevmiyorum ,
paylaşmayı seven biri olarak yardımlaşmak ,dosluk,çevre edinmek çok güzel şeyler burada bir şeyleri paylaşırken aynı zamanda da öğreniyoruz ,ama şunu unutmayın bizi burada sadece bir şey vesile ile bulunmamızı sağlıyOr MOTOSİKLET !!!
Ve benim nazarımda buradaki hekes çok değerli türkiyenin 81 vilayetinde bir dostumuzun yada tanıdığımızın olmasının kime ne zararı dokunur ? çevre güçtür ,çevre herşeydir arkadaşlar, ben bunu yaşayarak öğrenenlerdenim
zira zaman bulup bir yoğunlaşabilirsem sadece bu 4 yıllık motosiklet net yaşantsını anlatmaya kalkarsam emin olun roman olur , ne oldu bu zaman zarfında ? neler değişti ,İRF markası nasıl oldu ,? nerelerden nereye gelindi ?
çok yol katettik hayatımz değişti, azmederek, çalışarak ,eskisinden daha çok çalşıyorum, eskisinen daha az uyuyorum,borcum eskisinden katmer katmer fazla, çok daha fazla çevrem oldu, gecemiz gündüzümüz, yastığa başımızı koyduğuuz andaki düşünceler, aşmız ekmeğimiz herşeyimiz motosiklet oldu,sizler sayesinde oldu ! çevre ile oldu, motosiklet net.sayesinde oldu , zaman ayrdığımız için oldu , zamanında pc başında harcadığımız her dakika şimdi misli misli tarafımıza dönüyor istesekte istemesekte .
ondan sonra gelde buraya kötü de , doğru kullanldığında ve paylaştığnızda buranın ne kadar büyük bir güç olduğunu birçoğunuz belki fakında değilsiniz , ama ben bunu GÖRDÜM arkadaşlar ! VE YAŞADIM....
Sosyal medya geçekten bir çok eksiyi beraberinde getirmekle birlikte doğru kulanldığında hayal bile edemeyeceiniz yerlere sizi taşıyabilir ,
ne gariptir tüm yorumları 2 günde ancak okuyabildim metehan bana hayran ben acayüb (eyüp ) e , bir diğeri kurubuz a güzel şeyler bunlar aramızda hiç bir fark yok ! hepimiz insan olmaya ,insanca yaşamaya çalışyoruz ve paylaşmaya , biriiz zamanından çalıyor , birimiz gece gündüz kafa patlatıyor, diğeri harıl harıl çalşıyor ,biriside yan gelip yatıyor işte fark varsa bu var ! emek alınteri,zihin gücü yada beden gücü , hepimizin kendine has yeteneği, düşünce tarzı ve karakteri var kimsenin kimseden üstünlüğü yok , öyle güzel şeyler gördüm ki biri elhamdülilah müslümaım derken aynı çatı altında delikalı gibi abi hırısitiyanım diyenide gördüm, mesele din, ırk meelesi değil , mesele İNSAN OLMAYA ÇALIŞMAK VE DÜRÜST OLMA MESELESİ ! VE PAYLAŞMA MESELESİ , YARDIMLAŞMA MESELESİ,
Sıradşı farklı konularla inşallah yine aranızda olacağım zaman bulduğumda inşalah ,üretemiz geeken güzel şeyler var şu an tüm dünya bizden kawasaki versys modeline rta sehpa bekliyor , saatler aleyhimize işlemekte üretim ve taarıma tam yol devam .
bu arada sevgili metehanın yazdıklarına aynen katılıyorum kendini güzel ifade etmiş, bende onun bu tarafına hastayım , kalemi sağlamdır kankamın :D
ama en çokta dobralğını severim hatta öyle dobradırki size 2 beden bol gelir :D benden söylemesi
çok akadaşım var şu an nicleri aklıma gelmeyen sadece bir kaçı ile yüzyüze görüşemedim , ama bu yazıyı okurlarsa kusuruma bakmasınlar hepinizi seviyorum , allah tekerinize aş değdirmesin.
İRF MOTOSİKLET AKSESUALARI SAN VE TİC .LTD.ŞTİ Den hepinize SELAMLAR.
Beni kimse beğenmiyor O kadar da gazlamıştım mlleti.
Uğur başkan bizi diskoya götür. (Kahvehanede olur)
Aklımda üstad unutmuş değilim. Fırsat kolluyorum. Nisandan bu yana rusyadayım bi kopamadım. Yakın zamanda dönmeyi planlıyordum ama program değişti döner dönmez 1-2 hafta içinde sibirya bölgesine geçiş yapacağım. Ama aklımda.. o mevzular bi konuşulacak. Kendime soracağım çok soru var daha, saklıyorum
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
sanırım benimki olcay abidir, kısmetse,
l gocmen,(işi bilio)
oguzhan6161, (hem bilgili hem sempatik hem çiçekçi)
yunusus (trolliyor devamlı)
oluroyke (forumun neşesi)
mexico(ktmsi var hemşerim gibi hissediorum)
keremkrm (kopru inşaatını konuşcaz)
gadd (vblog yardımı alıcam, birazda tın tın yaparız)
avici (kahve sozum var)
vs vs vs..
herkesi çok seviorum! iyiki varsınız ve iyi burdayız...
Bi tanışma günü org. edelim bari genel olarak ama izmir ankara nerede kim varsa gelsin
ıı sey listeyi yeniliorum bir numara motoglock hehehu ktm yi saatlerce anlattırıp r25 alan insan die parantez açıcam sanaaa ufaklık
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Vayyy adamsin ;)) yakis tabiiki ;))
Agir agir gidiosun hadi bakalim buraya beklioruz seni; ))
benimle tanışmak isteyen onlarca arkadaşa sonsuz sevgilerimi sunarım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)