Allah benim belamı verdi METE_HAN la tanıştığım gün
Bence bu adamla tanışmak isteyen tanıyanların tavsiyelerini dinlesin
Allah benim belamı verdi METE_HAN la tanıştığım gün
Bence bu adamla tanışmak isteyen tanıyanların tavsiyelerini dinlesin
Otopsici ile tanışmak isterdim Oyunageldim, Mesut hoca, Seko.
Snappy X yüz yüze tanımak isterdim bi cay ısmarlardım
inzell adlı üye diyicem ama bloğundan okuduğum kadarı ile neredeyse tanıştım alp naber diyecek derecede
savaskayan ve oluröyle
Snappy X tartışmasız favorim.
KUVVETMİRA, biyeybaraküs, MotorKafa (ara ara Bağdat Caddesinde iş dönüş vakitlerinde ve Kadıköydeki kilisenin orada park etmiş olarak gördüğüm bordo Shadow sanırım kendisinin) üçlüsü yazdıklarıyla geyik babında kafaca çok uyacağımız hissi uyandırıyor. Dini ve siyasi konular dışında elbette. Keyifli bir muhabbette siyaset ve din konuşmak istemem şahsen.
Bir de yanlış hatırlıyor olabilirim Honda Wave ile bol bol gezen oyunageldim -yanlışsa lütfen düzeltiniz- nickli abimiz, HAMOK grubundan nickini şu an hatırlayamadığım bolca kamp hikaye ve fotoğraflarıyla burayı dolduran abimiz ve GV650i nickli Kaya abimiz (ki kendisiyle yakın zamanda tanıştık) ile tanışmak isterdim.
Bu arada tamamen yanlış söylemleri, yazılarında yaptığı Türkçe hataları ve bunları ısrarla doğru zannederek sürekli kullanması, motosiklet alışverişi mantığı, insanlara hitabı, siteyi aşırı aktif kullanıp hep doğru olmayan veya kendisinin doğru sandığı şeyleri savunması ile dikkatimi çekmiş bir üye var. Bulup yakasından tutup bak bunun doğrusu bu diye öğretene kadar uğraşmak istiyorum resmen. Yok ama isim vermeyeceğim, gücenmesin.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Türkish39 ali abi ve istanbuldan kemal abiyle tanışmak isterim. Tanışmış olduğum tekirdağlı ibrahim abiye de selamlar dadas-bb
telıke beko barodı adamım bune ve vurdurmayı seven snappy aklıma gelenler bunlar
Hay Metehan abini dürteyim
Adam beni fenomen yaptı face 'de etiket yapa yapa..
Birde genç Arkadaşlara küçük tavsiyem var herkesi burda yazdığı yazılara aldanıpta iyi insan sanmayın harbi yavşak olan üyelerde de var
Fakat şu sitede çok güzel insanlar tanıdım sohbet ettik yedik içtik gezdik
SADECE DIKKAT EDIN
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Görüyorum ki forumun en popüler ismi MeteHan herkes tanışmak istiyo.Bence bi imza günü yapsa fena olmaz.Ama snpappyx ile tanışmak istenmesini anlıyamadım bi türlü.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
@UğurAk var moderatör ybr sahibi olduğum için bu abimin de bilgilerinden faydalanmak isterdim.
@hakikiteker, bu arkadaşımızda ybr'ci onunla da tanışmak isterdim bilgi paylaşımı güzeldir
@Selcuk89, Geçenlerde YBR'sini satmış ama yine de görüşmek isterdim
Onun haricinde G.antepli motosikletlilerle tanışmak isterdim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)