Acun0 ve shamy
Istanbul'da olmanın güzel yanı bu site vesilesi ile çoğu aktif kullanıcı ile görüşebildim, kimisi ile çok iyi arkadaşlıklarım oldu ve devam ediyor
Serkan Usta hakikaten şeker gibi insan, hem çok komik, hem de çok ciddi,yardımsever. Yeni dükkan arıyordu kendine, bulur inşallah.
Sürüşünü merak ettiğim veya beraber sürmek istediğim bir ton insan var, yazmaya kalkmayayım hiç.
Benimle tanışmak isteyen tüm arkadaşlara teşekkürler
Aslında listem oldukça kabarık ama yüz yüze insanlarla tanışma konusunda biraz utangaç olduğumdan pekte muhabetçi bir insan olmadığımdan dolayı ve iş,evlilik sebebiyle biraz yoğun olduğumdan dolayı bir türlü kimse ile tanışamadım.İşte uzun liste:
savaskayan
Mengu16
tanertc
KUVVETMİRA
COQ
polo34
The Dude
Deli Çerkes
barodi
otopsici
alp_tunay
tigermbz
sinanaksu
mete_han
kurubuz
Bunlar ilk aklıma gelenler,daha şimdi aklıma gelmeyen bir sürü insan var...
Iki teker dostu ve gercek motorcu olan ya da olmaya calisan herkesle tanismak isterim. Cunku en azindan bir cok sehirde ilce de koyde vs tanidik birileri olur. Bir telefon acinca imkanlar el verdikce yardima gelebilecek veya yolculuk yaparken bir mola verip selam verebilecek kisiler olmalidir. Herkesin bir meslegi isi gucu var ve gunun birinde birbirimize isimiz dustugunde o isi halletmek yardimci olmaktan baska guzel ne olabilir ki
Bende tekirdag malkaradayim yolu dusen olursa haber vermesi yeterlidir.
Saglicakla kalin dostlar.
Bu arada forumdan tanistigim kisiler.
Levent abi istanbul
Kemal abi istanbul
Ibrahim balikesir
Emre abi istanbul
Gokhan edirne kesan
Sezgin abi tekirdag corlu
Orhan abi tekirdag corlu
Mehmet abi tekirdag corlu
Serkan abiyle ve mterayes ( eray abi ) tanıştım ikiside çok iyi ve ilgili insanlar.Bir konuda ne zaman fikir ihtiyacım olsa arayıp destek alıyorum.
Tanışmak İstediklerim ise mengu16
Metehan
Adventure58
Mehmet Enis
İstanbul da ne zaman etkinlik olsa hep iş gününe denk geliyor bir türlü nasip olmadı.
"Haftasonları tatili olan bir iş bulabilsem keşke "
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
Blackghost ve shadowmaster başta olmak üzere sl200 başlığında yazan arkadaşlar. Bilgi birikimlerinden ilk ağızdan faydalanmak güzel olurdu. Üye olmadan önce ziyaretçi olarak baya takipteydim arkadaşları. Makinayı alıp bir gezi/organizasyonda yakalarım kendilerini :D
Selamlar buradan
Ben mengü16 ve kuvvetmira ile tanismak isterdim ve mengü16 yi ankarada diye biliyorum ve bende ankaradayim ozellikle mengu16 yani
Tanışmak istediğimizle tanışıyoruz o sorun değilde inşallah yüzünü görmem dediğim bi kaç kişi var aptal insana tahmmülüm yok mümkünse benden uzak olsunlar
COQ
barodi
mete_han
kurubuz
Telike
Valla ben Fransadan coq (İlkay ) abiyi iftara cagirdim,sagolsun 20 -25 dakika gecikmeyle geldi... vallaha geldi ya...
Konu istemenizin ve sizin karsinizdakine olan seviyenize bagli bence...
Buradan yazi ile tanisip,telefonla gorustugum ama farkli sehirlerde oldugumuz icin bir araya gelemedigimiz arkadaslar var..
Eminim bir sekilde bir araya gelsek 40 yildie tanisiyormusuz gibi olacak...tabi kac kisi karsilikli olarak bu guveni bu sevgiyi birbirine verebilir,tartisilir tabi...
Ha bide Mezitle tanistik yillar once,birakmadi pesimi yaw..nasil kurtulucam bilemiyorum...
Benimle tanışmak isteyen yokmu Ağalar evim var arabam var. 600luk motorum var
Isim ayırt etmeksizin herkesle tanışmayı isterdim herhalde.
Yolu İsviçreye düşen herkesi büyük bi zevkle beklerim. Vatan kokusu getirir kim bilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)