Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Yakıtınızı hangi istasyondan alıyorsunuz.

REKLAM ALANI
    bravetaxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daystar 250
    shell ile daima uzun yol yapıyorum diğerleri fazla dayanıklı olmuyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EthanHunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda Cbf 150
    2.5 aylık benzin istasyonu deneyimim şöyle

Aytemiz 11.5lt 480km (100km/2.39)

Shell 11.5lt 410km (100km/2.80lt)

Opet 10.5lt 325km (100km/3.23lt)

Aytemiz 12.3lt 450km (100km/2.73lt)

İlk aldığım benzin uzun süre gitmiş fakat ilk motor olduğu için hızlı gitmedim. Sonraki aylarda yol iyiyse bastım o yüzden yakıt arttı.

Opetten benzin aldıktan sonra 70km civarında motor normalden fazla tiremeye ve gitmemeye başladı, gazı açarsam gidiyor.
    Aytemizden aldığım benzinle kalkışı ve seriliği değişti. Bana öyle geliyor sanmıştım, aynı motorun (Cb125e) 3500kmde olanını kullanan arkadaşla kısa süre değiştik motorları ve oda aynı şeyi söyledi.

Bakalım bu seferde shell fuelsave deneyeceğim. Forumda lafı geçmiş

plegus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Kawasaki Ninja 650 R
    Arkadaşlar benzini aldığınız şirket kadar istasyon da çok önem taşıyor. Daha lüks semtlerin ana caddeleri üzerindeki istasyonlar arka mahalle istasyonundan çok daha fazla denetlenir. Hile hurda işine giremez. O yüzden deneyimlerinizi aktarırken hangi istasyon olduğunu da belirtmekte fayda var.

Mesela Ankaralı arkadaşlara uyarım: Çetin Emeç - Dikmen kavşağının oradaki PO'dan kesinlikle benzin almayınız.

EthanHunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda Cbf 150
    Halkalı aytemiz

Ümraniye sondurak shell

Ümraneyi atakent opet

Kozyatağı aytemiz

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Kocaelide yeniköy düzlüğündeki Aytemizden arkadasimin C4 üne halk gününde indirimli mazot aldık, almaz olaydik.. araba teklemeye basladi ve istanbul yolunda stop etti.. bilmemne faulity yazdi ekranda.. forumlardan baktik pis yakitmış sebebi

Degirmendere opetten benzin alirken benzin filtremi surekli kontrol ettim, aşırı şekilde tıkaniyordu..shellden alinca temiz kaldi.. Yeniköy düzlügündeki Opetten benzin alirken dikkat ettim, her seferinde depodaki bos yer kadar benzin doldurdular.. pompada gram hata yok.. ayrica ucretsiz yikama ve kahve hizmetleri var..

Yine yenikoy duzlugundeki Shellden aliyorum uzun zamandir. Cunku sirkulasyonu yuksek ve litre olarak bir gariplik hissetmedim.

Kanpara petrol shellden deposu 13 litre olan motoruma 15.5 litre benzin koymuslardi..ustelik yedege yeni gecmistim yani 11 litre almasi lazimdi.. dur demesem daha da dolduruyordu sanirim 20 litre basacakti resimler cektim,fiş ile shelle sikayet ettim ama sorun yok diye geri aradilar.. zaten daha sonra shell bayilikleri gitti..

Guvenilir bir istasyon bulup ordan devam etmekte fayda var.. kumandalı pompa yaniltma sistemi bile varmış,daha once tv lere de cikmisti bu 3 kagidi yapanlar.. hatta bi shell istasyonunda pompacilar boş bi kovaya basiyolardi benzini arac sahibi kartla odemeye gidip gelene kadar benzinin yarisini kovaya dolduruyorlardi bunu da haberlerde izlemistim..

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)