Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet Almak

REKLAM ALANI
    Wokiie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Üni okuyorum istanbulda . Bayadır 250 cc regal raptor kullanıyorum .Tabiki motor istanbulda değil . Üni 1. sınıfım . Racing yada iyi bi cruiser istiyorum . Kafamda motosiklet var . Asıl mesele motoru nasıl alacağım . Yani aramızda ilham verici hikaleri olan vardır . Anlatırlarsa sevinirim . Artık saçma saçma işlere giricem bu şekilde giderse . Motor için ayırdığımız para mecburi acil harcamaya gitti . Aksilikler işte . Fakat bunada şükür . Kendi paramıda katarak iyi bi motor (Pulsar ? ) almak istiyorum . Ekipmanım falan tam ceket dizlik kask eldiven falan . Varsa önceden benim gibi olan hele hele tembelliğe düşkün olanlar sonra nasıl motorlarını aldıklarını abilerimden kardeşlerimden duymak isterim . Teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    arayışta
    Genel cevap çalışmak şeklinde olacaktır. Birçok arkadaşımız foruma nasıl işe girdiklerini ve hangi şartlarda çalıştıklarını yazdılar, özellikle öğrenciler arasında part time paket işi dedikleri kuryelik vb. tarzında çalışan bir çok arkadaş var bir araştırabilirsin.
    Not: taksit ile motosiklet alma o zaman ezilmeye mahkum olursun taksit bitmeden ne derlerse yapmak zorunda kalırsın, para biriktirmek zor olsada denenebilir.
    Wokiie bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Kuryelik güzel aslında ama ben istanbulu neredeyse hiç bilmiyorum . Sora sora bağdat bile bulunur derler ama . Olurmu ki acaba . OKulla çakışırsa kötü

Berkay* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight / 48
    Anlamadım.
    Wokiie bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı Berkay* adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anlamadım.

Nasıl Hocam ?

Berkay* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight / 48
    Alıntı Wokiie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl Hocam ?
    Anlattığınızı, sorduğunuzu anlayamadım. Sanki çok karışık yazmışsınız gibi duruyor. Benimle aynı fikirde olup konuya cevap veremeyen insanlar olmuş olabilir.

afu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kardeşim ben de çok anlamadım. Öncelikle kafamda cruiser veya racing var deyip pulsar (naked) soruyorsun. Ve soruna bi zengin bebesi çıkıp babam parasını verdi 1000rr aldım derse moralin bozulur İllaki herkesin bi motora kavuşma hikayesi vardır ama nasıl birşey bekliyorsun bilmiyorum. Sen en iyisi önce ayağını yerden kes 1500 e falan bi motor al yavaş yavaş geçersin istediğin motorlara

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı afu35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim ben de çok anlamadım. Öncelikle kafamda cruiser veya racing var deyip pulsar (naked) soruyorsun. Ve soruna bi zengin bebesi çıkıp babam parasını verdi 1000rr aldım derse moralin bozulur İllaki herkesin bi motora kavuşma hikayesi vardır ama nasıl birşey bekliyorsun bilmiyorum. Sen en iyisi önce ayağını yerden kes 1500 e falan bi motor al yavaş yavaş geçersin istediğin motorlara
    Cruiser kullanıyorum aklımda yine ya cruiser yada racing var . Fakat r25 falan bunlar pahalı . Pulsar da kuyruğu sivri naked güzel hoş bir abimiz . Yani en azından bi pulsar almak için dedim . 250 cc dadyw kullanıyorum . Ama bi ybr de işimi görür tabii .

sezgingulmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni GT170 / Mondial RX3İ EVO
    benim at arabam vardı motorla takas ettim
    müdür sen daha isteği oturtmamışsın ama esas konu şurada. ben versys almak istiyorum ama param yetmiyor diye de beklemedim, yettiği kadarını aldım. sonra üstüne koyup başka alırım belki ama sen direk nokta atışı istiyorsun. çalışıp para biriktirip alayım hevesini geç bizde okuduk. Kemal Atatürk ün dediği gibi, geldikleri gibi gidiyorlar o paracıklar. al kafana yatan ucuz yollu sonra ufak ufak yükselt.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)