O yolun ortasında durup o teyzeyi hangi kafayla indirdin merak ettim doğrusu. Refleks kurtardı.
O yolun ortasında durup o teyzeyi hangi kafayla indirdin merak ettim doğrusu. Refleks kurtardı.
Geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsınız...
Yoka bi bizim insanımız cidden zır oğlu zır cahil bitmiştir.
Orda yolcumu indirilir hakketen insanlar şaşırmış. Çok sakince cevap vermişsin ben olsam ulan ayı orda yolcumu indirilir beni kazamı yaptıracan derdi. 10 metre daha gitse orda arabalR park etmiş orda yolcuyu indirse ölürmü böyle saygısızlıkmı olur hadi düşseydin hadi kapıya çarpsaydın
Allahtan kapı açmadan 5 sanye önce hızını düşürmüşsün yoksa çok kötü olabilirdi
Senin o anda yaşadığın stresi ve korkuyu hiçe sayarcasına gülmesi yokmu bakmayacan yaşına başına çakacan ağzının ortasına bir tane.
Bu arada trafik kurallarına göre hatalısın.
Bide işin şu yönü var okadar dar dar bir caddeye battı çıktı olurmu bence olmamalıdır
La rampanın ucu, barikatların arası, kesin kaynanasıdır; biri vursun da öldürsün diye orda indirmiştir mal oğlu mal. Hay Allah'ım ya!
Haklı haksızı geçtim de, sen ölümle burun burunasın ama kadın gülüyor. İnsanoğlu çok bencil, çok namussuz.
refleksin çok iyi hocam aman Allah kaza bela vermesin burası Türkiye insan yaşlandıkça değeri azalıyor
Bu video daha öncede paylaşıldı yanlış hatırlamıyorsam orda da yazmıştım tekrar yazıyorum o yolun ortasında dörtlü yakmadan duran hödük ne kadar hatalıysa tek şeritli yolda arabaların yanından giden hödükte o kadar hatalı bana göre. (Hödük dediğim için kimse kusura bakmasın TDK karşılığı anlayışı kıt olan kimse diye geçiyor.) Bu tür kazalardan her gün onlarcası oluyor. Sırf arabaya ve motora binen hödükler yüzünden. Anlata anlata bitiremedik gitti insanlara
Ben benzer durumdan bu şekilde kurtulamamıştım.
Bana arka kapı açılıp buyur edilmişti. Davete icap gerekir diyerek arka kapıdan girip ön koltuğa doğru arkada oturanların kucaklarına uzanmıştım.
Yamaha BWS muhafaza demirleri olduğu için motorda aracın arka kapıyı 180° ayırıp ön kapıya yapıştırmıştı.
Bende 1-2 sıyrık, motorum da çizikler toparlanıp sanırım geldik diyerek araçtan çıkıp gittim.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Dostum burda herkes birşeyler paylaşabilir, suçlu olabiliriz sağ şeritten giderek, orda iki motor sığcak kadar boş alan var fakettiysen, motoru alma sebebimiz zaten aşktan bi yana istanbul trafiğinden kurtulmak için şimdi sende sütten çıkmış akkaşık gibi sanki hiç sağ şeritten gitmemiş gibi muammele yapma Edepli bir şekilde paylaşım konusu açtım, edebinle yorum yap. Anlayışım konusunu beni daha tanımadan yargılama hakkını bulamazsın kendinde.
bu videoyu 2 hafta önce konusu vardı.
Çok geçmiş olsun, burası Gaziosmanpaşa herkes aynen o şekilde orada yolcu indirir, genelde orda trafik sıkışık olur trafikten faydalanarak yolun ortasında indirirler, siz çok iyi yırtmışsınız.
kesin kaynanasıydı indirdiği kurtulmak istedi heralde
arkadaşlar yani belliki ülkede bazı şeylerin değişmesi ve anlaşılabilir olması baya bi zaman alıcak,o yüzden ''o öyle olsaydı,bu böyle olsaydı'' gibi yorumları zaten artık yapmayalım çünkü bu yolla bi yere varamıyoruz,yapmamız gereken tek şey gözleri dört açmak burası istanbul gardaş tek temennim umarım iki tarafta hatasını görmüştür
iyi refleks güzel kurtarmışsın. geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)