Motosiklete ses sistemi takma şansımız varmı acaba, mesela köyde pikniğe motorla çıkınca müzik bazen şart oluyor bunun için tavsiyeniz nelerdir???
Yardımlarınız için teşekkürler...
Motosiklete ses sistemi takma şansımız varmı acaba, mesela köyde pikniğe motorla çıkınca müzik bazen şart oluyor bunun için tavsiyeniz nelerdir???
Yardımlarınız için teşekkürler...
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-motosiklet-mp3calar-radio-alarm-usp-esd-65-tl-223085853/detay
Bak bu işini görebilir...
bu urunlerden bende sattım,
bu sısteme dılersen ufak caplı hoperlor eklenebılır,
ses gayet guzel,,,
Bir de ben görmüştüm motosiklet aynasına monteli mp3 çalar. O da orjinal birşeydi. Ancak bu daha hoş duruyor.
Alarımsız almaya bak genelde akü düşmanı olurlar,yada ayrı bir elektrik anahtarı yaptırırsın
Ses kalitesi fena değildir,ufacık şeyden fazla birşey bekleme
Pikniğe mangala gidince kuş seslerini, su şırıltısını dinleycen..
Doğadaki hayvancıkları adına müzik dediğin süprüntüyle korkutup kaçırma..
İsterse 4 üniversite bitirsin, isterse altında 200 binlik araba olsun, ormana gidip ister BEETHOVEN çalsın ister öküz müziği açsın bunu yapan herkes YOBAZ'dır bence..
Teşekkür ederim,bunları takma aşamasında sigortayı falan yakma gibi bir sorun yaşarmıyım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------
Sağolasın abi teşekkür ederim,
kalite daha önemli benim için ama haklısın hoş durmayıncada olmuyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:40 ----------
Teşekkür ederim,
akü motor çalışırken dolmuyormuydu peki yani yinede bitme ihtimali var galiba
Aküyü bitiren alarımı,gece sürekli tetikte olduğundan (alarımı çalıştırmasan bile) sürekli aküyü emiyor
Bir yada 2 gün motoru çalıştırmazsan akün biter
6 amper yada altı akü varsa motorunda tabi
Teybe giden kabloya bir adet anahtar koyarsan geceleri kapatırsın sorun olmaz
İyi birşey istiyorsan bunu al http://www.aliexpress.com/item/NEWES...362976631.html
2 senedir sorunsuz kullanıyorum alarımıda yok,ama hafızası olduğu için buda elektirik tüketir,aç kapa anahtarı şart
hareket halinde değilde durduğun zaman ortam müzik dinleyeceksin öyle olur yolda giderken motor sesi kask kafanda olduğundan dinleyemezsin dikkatin dağılır bende motor alınca hafıza kartı filan almayı düşünüyorum garantide ise garanti kapsamı dışına çıkma ihtimali bir hayli yüksek
Bence SİZ, bu dünyada olmaması gereken pisliklersiniz..
Mekke'de HAREMEYN ilan edilip bırak ağacının altına pislemeyi..
Otunu dahi gereksiz koparmanın yasaklandığını bilmezsiniz..
JAPON motoru istersiniz ama bir JAPON; bir SEDİR fidanına çıplak eliyle dokunmayacak kadar KUTSAL bir gözle bakar.. Bu yüzden Japonya yemyeşildir, siz her yerde her şeyi yapabileceğini sanan müslümanların ülkeleri ise ÇÖL..
Harran ovasında ağaç bırakmamışsınız..
Artık kulağına kulaklığı takıp her yerde müzik dinlemenin imkanı varken..
Eşeğin şeyine nasıl su kaçırırız peşindesiniz.. Git ormana eşek gibi anır, ne farkı var?
Amerikada portatif setleri elde sokakta çalarak gezmek, halka açık yerlerde çalmak YASAKLANDI..
Alt tarafı içeceğin 2 şişe bira, ikinciyi bitirmeden zaten işeyecek yer arayacaksın, hem yobaz hem SİDİKLİSİN.. Hem de lanetlisin..
Sağolun teşekkür ederim,
montaj işini sizmi yaptınız peki
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
Sağolun teşekkür ederim,
mesela pikniğe falan gittiğimde müzik dinlemek için, yoksa yolda motor sesinden dinleneceğini pek zannetmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
Vur dedik öldürdün be kardeşim
Motorun sesinden müzik sesinin duyulmayacağını nereden biliyorsunuz,böyle bir deneyiminiz daha önca oldumu?
Benim gösterdiğim mp3 çalar motorun sesini bastırıyor,sadece yüksek hızlarda rüzgardan dolayı duymak biraz zorlaşıyor
Yalnışta anlaşılmasınki bu yaşta mahalle aralarında son ses gezen biri değilim
Montajı kolay kendin bağlayabilirsin,ama benim gosterdiğim linkte hoparlör fiyata dahil değil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)