Düşük hızlıca ön frene açılma arka frene asıl asıl derken hayvan gibi şii yapma )
Düşük hızlıca ön frene açılma arka frene asıl asıl derken hayvan gibi şii yapma )
Yavaş git, düşmeden durabileceğin hızlarda git, lastiklerini kontrol et eskidiyse değiştir, bir de düştüğün yollara dikkat et mıcırlı, kumlu falan yollarsa çok çok yavaş git oralardan. Bir de aşağıdaki AEA'nın frenle ilgili videosunu ve bir alttaki videoyu izle. Benim naçizane önerilerim bunlar..
Hocam acaba virajın içinde ön freni mi sıkıyorsunuz neresi kayıyor onu da söylerseniz.
terlikle sür motorsikleti baktın durmuyor terliğini motorsikletin tekerine sür durur
Senin şivene kurban nerelisin sen
Böyle hemen duran motor kesin bionik 52 dir.1000 rr felan olsa üstündeki trolle durmaz çünki.
Boş bir yol bul, bolca fren çalış ön ve arka freni kombine sık. Ön 5 birim ise arka 2 birim olacak oranda.
Arkadaşlarında dediği gibi limon ezme tekniği ile artan bir baskı uygula.
Olmuyorsa lastiklerini değiştir. Eğitim al. Kask dizlik mont eldiven şart.
Yine de olmuyorsa, buraya trolle konuşuruz.
Ben bas bırak yönetimi yapıyorum ne kadar doğru bilemem ama su ana kadar bi sıkıntı olmadı şükür allaha
On ve arka frene birlikte basıp birlikte bırakıyorum
Ama genelde on fren işimi görüyor
Viraja girmeden önce o Viraja göre hızı ayarlayıp o şekilde giriyorum ve çıkışa doğru hızı biraz arttırıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)