turing yol eğitimini aldım. beleş kask ve yelek ve sertifika da çabası.
Reklamlar
-
20 Ağustos 2015, 18:21
Rahmi Barurtçu hocanın vermiş olduğu ücretsiz eğitim ücretsiz sıfır kolisinde ls2 full face kask , ücretsiz sarı reflektörlü yelek ve sertifika ile şair sigortadan kasko indirimi çabası.
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:14 ----------
kayıtlar devam ediyor aralıklarla takip edin . bulamazsınız bir daha böyle prof bir hocanın ücretsiz verdiği eğitim ve sıfır kask ve yelek ve sertifikayı.
Reklamlar
-
20 Ağustos 2015, 18:24
Konu patlar ha demedi demeyin.
Yol eğitimi = Rahmi Barutçu = Şile = Rossi falan patlar gider
-
20 Ağustos 2015, 19:33
-
20 Ağustos 2015, 19:43
Beleş kelimesi çok kötü.
O programı sunanlara, düzenleyenlere haksızlıktır, o kelime.
-
20 Ağustos 2015, 19:46
sadece ben geçen yıl ve bu yıl turing e 630 TL civarında para verdim, yani pek de beleş sayılmaz....
-
20 Ağustos 2015, 20:15
AEA gerçekten Rahmi Barutçu'yu mu kastediyor acaba? Geçenlerde 2 yıllık bir eğitmen olduğunu söylemişti. Açıkçası RB'nin bu kadar kötü bir eğitmen olduğunu sanmıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
barodi adlı üyeden alıntı
Rahmi Barurtçu hocanın vermiş olduğu ücretsiz eğitim ücretsiz sıfır kolisinde ls2 full face kask , ücretsiz sarı reflektörlü yelek ve sertifika ile şair sigortadan kasko indirimi çabası.
http://<a href="http://hizliresim.co...VA.jpg</a></a>
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:14 ----------
kayıtlar devam ediyor aralıklarla takip edin . bulamazsınız bir daha böyle prof bir hocanın ücretsiz verdiği eğitim ve sıfır kask ve yelek ve sertifikayı.
Eğitim sadece teori mi uygulama da var mı?
-
20 Ağustos 2015, 20:21
bu konu vardı forumda daha önceden
-
20 Ağustos 2015, 20:46
GB79 adlı üyeden alıntı
AEA gerçekten Rahmi Barutçu'yu mu kastediyor acaba? Geçenlerde 2 yıllık bir eğitmen olduğunu söylemişti. Açıkçası RB'nin bu kadar kötü bir eğitmen olduğunu sanmıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
Eğitim sadece teori mi uygulama da var mı?
sadece teori , pratik yok.
-
30 Ağustos 2015, 17:13
Ben de egitime basvurdum yanimizda ne olmasi gerekiyor ehliyeti filan kontrol ediyorlar mi ?
-
30 Ağustos 2015, 17:20
Ezio41 adlı üyeden alıntı
imzan ile paylaşimin tezat olusturmus..
Açacaksın gazı, vereceksin coşkuyu ...
-
30 Ağustos 2015, 20:51
Evet ehliyetinizi götürün , rahmi hoca alttan alta kendi eğitiminin reklamını yapsada faydalı bir eğitimdi benim için.
Aydoxx adlı üyeden alıntı
Ben de egitime basvurdum yanimizda ne olmasi gerekiyor ehliyeti filan kontrol ediyorlar mi ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)