Başlık açan adam kısmen haklı. kimseye karışmayın diyor. Evet kimseye karışmayız, karışamayız.
İsterse donsuz binsin. Fakat yaptığının yanlış olduğunu da birilerinin anlatması, söylemesi gerekli.
Başlık açan adam kısmen haklı. kimseye karışmayın diyor. Evet kimseye karışmayız, karışamayız.
İsterse donsuz binsin. Fakat yaptığının yanlış olduğunu da birilerinin anlatması, söylemesi gerekli.
No helmet, no respect - Nice Comment
EĞER BİRGÜN KASKSIZ SÜREN BİR APAÇİ RÜZGARDAN SULANMIŞ, SİNEKTEN TOZDAN TOPRAKTAN AÇAMADIĞI GÖZLERİYLE GELİR BANA GEÇİRİR CANIMA VE MALIMA ZARAR VERİRSE O KİŞİYİ ASLA AFFETMEM
Ben yeni Motora başladım sayılır 2-3 senelik bi tecrübem var. 110luk ile gezdiğimde bana gülenler oluyor Kask kullanıyorum diye.
Diğer ekipmanları o yüzden hiç aklımda bulundurmamışım herhalde. Ama henüz alacağım Motoru almadan önce, Ekipmanlara bukadar Para kıyıp, Motoru beklettirmekteyim.
Benim için kim Konu açtı şimdi bu Forumda?
@Motonoob matoru bekletme onuda vakit kayıp etmeden al.
@Darkfriairs
Kaskı sana satayım ozaman, kasksız 1 ay falan idare ederiz ;)
Bana karışamazsın, karışma
Kasksız binmenin cezası var mıdır.. Evet 88 TL civarı..
Kasklı sürat yapmanın cezası var mıdır.. Evet hızına göre göreceli..
Kask takmayana küfür etmiyorum ben
Kask takarak sürat yapanı da eleştirmiyorum
Her ikisi de kuralları yok sayıyor. Empati yapalım..
Hangimiz aldığımız makina da sürat yapmadık ?
Hız sınırlarını aşmadık ? Bu yasaya aykırı değil mi ?
Birinin yanından cav diye geçerken küfür yemediğimizi biliyor muyuz ?
Kurallar bellidir. Gerekli otoriteler, denetleme mekanizmaları mevcuttur.
O şahsiyette şayet motor kullanabiliyor ise kask takması gerektiğini de biliyordur lakin uygulamıyordur.
Siz onu uyarınca şaşırıp kalacağı, yeni, bilmediği, farklı bir uzay zaman aralığındaki bir bilgiyi vermeyeceksiniz.
Bildiği ama uygulamadığı bir şeyi söyleyeceksiniz.
Gerek var mı ?
Uyarın.. Mutlaka kendince geçerli mazeret sunacaktır size.. Sonuç yine değişmeyecek yani.
Beton kafasına güveniyorsa kask takmaz, beton kafalı birine laf anlatmak için zamanını harcamak isteyen çıkar mı aramızdan ??
Kafasına değer verip kask takıyor, Hayatına önem vermiyorsa sürat yapar onuda zaten tutamazsın..
Herkes kendi hayatını yaşar, umarım başkalarına zarar vermeden yaparlar onuda..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
bazı arkadaşlar benim görüşüme zıt şeyler söylemiş gerçekten haklı olup fikrimden çevirenler var ama şu yorum çok saçma olmuş ''bi arabayla motorcuya vurdun kaskı olsaydı ölmezdi ama yok öldü senin başına bela oldu'' bu bencilliktir.onun dışında yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim
Neden yasaları hep göz ardı ediyoruz ki?
Burada kask mecburi takmaz isen motora binemezsin. İlk öğrendiğin arabaya binince emniyet kemeri motora binince kask. İkisi de emniyet için ama burada insanlar ilk önce kemer ve kask kullanmamanın yasak olduğunu düşünüp yola çıkmadan takıyorlar sonra takmaz isem benim hayatım tehlikeye girer diye düşünüyorlar. Yani ilk önce yasalara saygı.
kasksız binmek için geçerli bir tane sebep yokken insanların eleştirmesi için pek çok sebep mevcut. Eğer kasksız biniyorsan eleştirilere de hazırlıklı olacaksın. Küfür bir eleştiri değildir.
yaşamak cazip gelmediyse daha çabuk sonuç getirebilen farklı intihar yolları var.
Kask takmayı akıl edecek kadar aklı olmayanlar takmasın zaten bir farkımız olsun..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)