Yeni yasaya göre a1 ehliyette 125 cc 15 bg gecmeyen motorlar kullanılabiliyo ama ben 150 cc bir motor almak istiyorum 35 cc yüzünden ceza yermiyim ayriyeten ruhsata 150 cc yi 125 olarak gecirebilme imkanı varmı
Yeni yasaya göre a1 ehliyette 125 cc 15 bg gecmeyen motorlar kullanılabiliyo ama ben 150 cc bir motor almak istiyorum 35 cc yüzünden ceza yermiyim ayriyeten ruhsata 150 cc yi 125 olarak gecirebilme imkanı varmı
Bunun için insiyatif kullanacaklarını sanmıyorum kesinlikle ceza yazarlar ve motoru bağlayabilirler.
150-125=25
ayrıca:
www.filmizlevi.com/wp-content/uploads/2013/12/
Sen önce biraz daha matematik çalış.
EDIT: tüh benden önce giydirmişler.
Az daha matematik çalış ybr al.
Matamatik çalışmama gerek yok zaten cevabın 25 oldugunu biliyorum telefondan hızlı bi şekilde yazdigim icin 35 yazdigimin farkinda bile degildim ben sizden beni düzeltmenizi bana matamatik ogretmenizi degil soruma cevap vermenizi istiyorum arkadaş bu forumda adam akıllı insan yokmu
İlla 150 lik mi olması gerek 125 lik al.Zaten yeni yasayla birlikte bir çok marka yeni 125 likler çıkarır.
Devletin kanunlarini ne saniyorsunuz tabiki sorun olur 125 dediyse 125 dir 126 bile ceza yer. Vergide 100 cc altindan vergi alinmiyor 101ccden bile vergi alınıyor kimsenin benim ki 101 cc 1 ccden bise olmz demeye hakki yoktur kanunlari savunan biri değilim ama varsa tektir,açıktır,nettir.
150 cc ruhsata 125 diye geçirilir mi bilmem; ama oldu diyelim, azıcık motordan anlayan bir polis de sana geçirir.
Tabi çıkartırlar ama ne zamana ben ehliyeti aldığım anda motoru alacağım
kardeşim senin açtığın konu anlamsız, o yüzden millet senin matematiğine keydiriyor. bu işin kuralı böyle. böyle saçma sapan sorular sorma, doğru düzgün cevap verirler merak etme
Cevabınız icin teşekkür ediyorum o zamn mecbur 125 cc alacağım 125 cc tvs apache gibi görüntüsü hoş bi motor olsa zaten düşünmeden alırdım ama hep 150 cc
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------
Bende keyfimden değil yani olup olmayacagini öğrenmek icin bak öğrenmiş oldum 125 cc alacağım bazı güzel insanlar sorumu cevapladı bende alinmayacagini öğrendim ve ybr yolu göründü
Klasik türk insanı işte karşısındakinin hatasını yüzüne vurup kendini bi halt sanmak falan filan...
Hani a1 ile drift kullansan bir şekilde tölerans gösterebilirler salağa yatarsın ben bunu 125'lik diye aldıydım falan dersin ama 150'lik motorda kabak gibi 150 yazısını ben görsem ben de ceza yazarım
her ne kadar sinir bozucu olsa da yeni a1 sistemi bilgi eksikliği bulunan motorcuların hayatını korumak için var
35cc fazla alkol içti diye ceza alan çok var. Başlığa göre cevap yazıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)