35 cc yüzünden ceza yermiyim yardııııım
Reklamlar
-
20 Ağustos 2015, 14:27
Su kacak gocek islerden yan yollardan kurtuldugumuz gun kurtuldugumuz gun olacak milletce...
Reklamlar
-
20 Ağustos 2015, 15:01
Usercom adlı üyeden alıntı
yeni yasa ile değişti o kural hocam artık a1 ile 125cc kullanılabilecek (1 ocak 2016)
İyi olmamış denetim çok sıkı olması lazım.
-
20 Ağustos 2015, 15:15
Usercom adlı üyeden alıntı
Belki glordan var?
-
20 Ağustos 2015, 15:23
serkany adlı üyeden alıntı
İyi olmamış denetim çok sıkı olması lazım.
Nasıl iyi olmammış daha iyi işte ehlieyti alan 600 rr alamicak hatta a1 den a2 ye gecincede 45 bg gecmeyen motor kullanma sınırı var onuda 2 yıl kullandınmi a sınıfı ehliyet oda istediğin cc bence cok güzel olmuş dirket a2 alıp 250 yada 600 lük alan olamayacak :D
-
20 Ağustos 2015, 15:36
snappy x adlı üyeden alıntı
Belki glordan var?
4 tane glardon 19 olsa bile eşek yine eşek
Demiş atalarımız
-
20 Ağustos 2015, 15:56
35 cc hesapladığına göre bence motor da sürme sen. Biraz daha eğitime ağırlık ver.
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
20 Ağustos 2015, 15:59
beornotto adlı üyeden alıntı
Nasıl iyi olmammış daha iyi işte ehlieyti alan 600 rr alamicak hatta a1 den a2 ye gecincede 45 bg gecmeyen motor kullanma sınırı var onuda 2 yıl kullandınmi a sınıfı ehliyet oda istediğin cc bence cok güzel olmuş dirket a2 alıp 250 yada 600 lük alan olamayacak :D
Bizim ülkemizin eğitim sistemini düşününce 18 yaşını geçmeyenlere 50 cc den büyük araç vermek.
-
20 Ağustos 2015, 16:38
hasanrs adlı üyeden alıntı
35 cc hesapladığına göre bence motor da sürme sen. Biraz daha eğitime ağırlık ver.
Keşke bütün yorumları okusaydın o kadar aciklama yaptim farkinda olmadan 3 e bastım diye bu arada benim gibi genç arkadaşlar olmazsa motosiklet yayginlaşmaz sizde gelmiş üstüne sürme diyosunuz daha iyi motosiklet sürecekleride soğutuyosunuz bizim arabamizda var kardeşim ben ailemi zor ikna ettim ailemin amacı 18 e gelince altıma bir araba çekmek ben arabayı reddettim motosiklet dedim sizin gibi insanlarda soğutuyor anladınmı asıl sizin demeniz gerek gençler gelin motosiklete baslayin yoksa bu ülkede ne motosiklet yayginlaşır nede 2 tekere saygı duyulur ben gidip 125 cc motosiklet alacagima 18 ime gelince gider bi vw isterim rahatıma bakarım ama olmaz çünki motosiklet bir aşk tutku
-
20 Ağustos 2015, 17:20
beornotto adlı üyeden alıntı
Keşke bütün yorumları okusaydın o kadar aciklama yaptim farkinda olmadan 3 e bastım diye bu arada benim gibi genç arkadaşlar olmazsa motosiklet yayginlaşmaz sizde gelmiş üstüne sürme diyosunuz daha iyi motosiklet sürecekleride soğutuyosunuz bizim arabamizda var kardeşim ben ailemi zor ikna ettim ailemin amacı 18 e gelince altıma bir araba çekmek ben arabayı reddettim motosiklet dedim sizin gibi insanlarda soğutuyor anladınmı asıl sizin demeniz gerek gençler gelin motosiklete baslayin yoksa bu ülkede ne motosiklet yayginlaşır nede 2 tekere saygı duyulur ben gidip 125 cc motosiklet alacagima 18 ime gelince gider bi vw isterim rahatıma bakarım ama olmaz çünki motosiklet bir aşk tutku
zengin seni!
-
20 Ağustos 2015, 17:47
125cc şekil birçok motor var bence biraz daha araştırma yap mümkünse motorun ilk olacağı için çokda şekile bakma motora bin ergonomisine bak ben bunu kullanabilirmiyim onu bir dene önce
-
20 Ağustos 2015, 20:01
sorusu saçma niye dersen 126cc ile sen çevirmeye gir o fazlalık 1 yüzünden direk cezayı yapıştırırlar tabi kanun 2016da nasıl değişikliğe uğrayacak merak konusu şuan yaşın kaç?
-
21 Ağustos 2015, 11:47
shruikan adlı üyeden alıntı
zengin seni!
Ben notoru kendi biriktirdigim parayla alacagim icin sorun ailem destek olmuyor motosikletten vazgeçmem için destek olsalar cbr 125 alacaktım etrafım beni caydirmak icin motosikletle ölenlerin hikayesini anlatanlarla dolu
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:44 ----------
Shark* adlı üyeden alıntı
125cc şekil birçok motor var bence biraz daha araştırma yap mümkünse motorun ilk olacağı için çokda şekile bakma motora bin ergonomisine bak ben bunu kullanabilirmiyim onu bir dene önce
125 cc cbr yzf filan var ama oda benim kendi biriktirdiğim limiti aşıyor ailem destek olmuyor motosiklet almamam için
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)