Kalıp haldeki japon u aseton eritmez. Cakmağı eline alıp yakacaksın. Başka türlü erimez. Bakkalla git konuş. Ama efendi şekilde ağzını ara. Baktın bakkal yapmış kilidine japon mu dokersin ne yaparsan yap.
Kalıp haldeki japon u aseton eritmez. Cakmağı eline alıp yakacaksın. Başka türlü erimez. Bakkalla git konuş. Ama efendi şekilde ağzını ara. Baktın bakkal yapmış kilidine japon mu dokersin ne yaparsan yap.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Bi link atıp çıkıcam:
https://www.google.com.tr/webhp?sour...%C4%B1l%C4%B1r
Geçmiş olsun.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Al kaliteli bir sprey dükkanın önüne bu bakkal eşcinsel dir yaz... çamur at lekesi kalsın mantığı) hak etmiş deyuzzz
Yalniz var ya ben o bakkala acayip bilendim keske bana sarsaydi yapmadigim i..lik kalmazdi ben her nekadar iyi biri olsamda cok kindar adamimdir bir yapilan iyiligi birde i...ligi asla unutmam ilk işlem kilite kurdan sokmak olurdu anahtari takip ittirince gecmis ola bunu belirli periyodlarla yapardim akebinde maliye bakanligina sikayet ederdim vergi kaciriyor diye hangi bakkal sattigi urune fis kesiyorki gafil avlandirirdim bunun yani sira son kullanim tarihi gecmis urunler satiyir diye belediyeye sikayet ederdim yada ilgili kuruna denetleme gecirirdi muhakkak bi yerlerden son kullanim tarihi gecmis urun cikacaktir bunlar hep karsiligi para cezasi olan seyler bu da yetmedi elektrik saatini bulup muhurunu sokerdim kanca var ise indirip kacak elektrikten ihbar ederdim kanca olmasada muhursuz saate kacak islem yapiyorlar off off hizimi alamadim daha bi suru sey ugrasirdim yani
Bu şaka gelebilir ama gerçekten çok işe yarıyor. Evveliyatını tam bilmiyorum ama bu tür bir olay yaşanmış ve bakkalın kepenk ve duvarlarına p*rnocu bakkal yazmışlar. Adam boyatmış tabi temizlemiş yazıyı ancak yıllar sonra hala "BUGÜN" o bakkalın ismi p*rnocu bakkal olarak anılır
haklısın 18 yıldır komşuyuz ama gerekçesi çokta iyi bir gerekçe değil sadece çöpünü atmasını engelliyormuşum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------
hahah :D motor kilitli değildi kilidi direğe kitli bir şekilde bıraktım istediği şey gayet açık yani :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
haha :D aslında dondruma dolabı dışarıda kilidide var aynısımı yapa bilirim ama beni kameralar engelliyor :D
Belediye sikayet edebikirsin dondurma dolabi muhtemel kaldirimdadir ve kaldirim isgalinden ceza yer
Bakkal sahibi sence art niyetli birisi ise motorunu başka yere koyarak konunun uzaması engelle ve olumsuz bir sonuçla karşılaşmayalım.Bütün haklarımızı bu dünyada alacak değiliz ya biraz öteki dünyaya hak birakalim ))) Eğer art niyetli biri değilse zaten o yapmamıştır, sokaktaki çocuklar falan yapmış olabilir.Adama durumunu izah et başka koyacak yer yok vs anlat derdini konuşunca herşey çözülür
japonu açan ilaçda var internetten aramak lazım
Akşam kepenkleri kapatınca sende kepenklerin kilitlerine japon dök, tabiki şaka sakin bir dille gidip niçin böyle yaptığını sor bence
toplanıp 15-20 motorla gidelim oraya dükkanın önüne çekelim içeri girip adama hesap soralım? klavye başından atıp tutan kaç kişi gelecek bakalım?
Gir Bakkala
Selamin Aleykum Bakkal Amca de
Ya Gecenlerde buraya motoru cektim bitane i..nenin teki sen gel kilide japon dek be o..cocu be a.asini s.ktim yapilirmi bu be falan icini dok yardir gitsin kalkip yaptiysa ben yaptim diyemez zaten icin ferahlar 😂
motoruda zula biyere cekte soradan parcalamasinlar😂
kilidi ısıtmak burada okuduklarımın en mantıklısı duruyor, japon atıyorum 400 derecede parçalanıyorsa kilidi ısıtıp kurtatabilirsin. diğer çözücüler ne kadar etkili olur onu da denemek lazım bir yere japon koyup 2 gün bekleyip alkol aseton vs ile eryo mu bak, ama eritsen bile tortusunu çıkaramayabilir.
diğer konuya gelince bunu yapan yüzde 99 bakkal, ben türkiye de esnaf dışında motorlarla uğraşan, kilit japonlayan birinin olabileceğine hiç ihtimal vermem. o mahlukat insan olsaydı zaten bunu yapmazdı. onun için karşındakinin anadolu çomarı olduğunu kabullen. sen bi şekilde oraya tekrar motorunu koyunca yarın bigun bu anadolu çomarı sana akıllanmadı deyip motoruna japon sürebilir, başka bir şey yapabilir. bundan sonrası için 2 seçeneğin var
oraya koymama lüksün yoksa bi şekilde o kişiyle konuşarak anlaşman lazım, olmazsa motorun üstüne gizli kamera vs koyup kimlik tespiti yaptırıp mala zarar davası aç. ya da uzaktan birkaç saat izlemen- birisine izletmen lazım, kayıt altına alıcaksın, umuma açık yerde motorunu videoya alabilirsin.
diğer şık onun malına zarar vermek, motoru oraya koyduğun sürece tehlikeli
eğer oraya motor koymak zorunda değilsen ve kamera vs ile tespit edilirsen o senin hakkında mala zarar davası açabilir.
son olarak boş olduğun bi zamanda gidip sen bunu yaptın sana inat buraya koymaya devam edecem vs diye kızdırıp kameraya kaydedip dava açılabilir, karşındakinin zeka seviyesi düşük ne de olsa.
Gelişme var mı bakkal hakkında ?
@rsinan bakkalın üstüne japon döküp acaba cidden ateşle eriyip erimediğini kontrol ediyordu ama sonuç ne oldu bilmiyorum
Ağzını yüzünü kır bakalım bidaha cesaret edebilicekmi ben olsam o bakkalı sakat bırakırdım
Nasil bi manyakmis bu adam veya nasil bi zekaya sahipmiş. Kilidin.icine japon dökmek seytanin aklina gelmez valla.
WD40'dan ziyade, solvent, veya benzin işinizi görür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)