beyler bayanlar baş düşmanlar buyrun buraya kusun kininizi..bizım topıce gelıp sacmasapan konusmayın..modlar özür dilerim eğer yanlış yereye açıldıysa topic..beklioruz çok yazın topic üstte olsun her gün başka biri konuşşun rahatlayın sorada susun..
beyler bayanlar baş düşmanlar buyrun buraya kusun kininizi..bizım topıce gelıp sacmasapan konusmayın..modlar özür dilerim eğer yanlış yereye açıldıysa topic..beklioruz çok yazın topic üstte olsun her gün başka biri konuşşun rahatlayın sorada susun..
Hayırdır arkadaşım ne oldu dellenmişsin
Yanlış anlaşılır diye devam ediyim. Konunu tam anlamadım ama galiba sevdiğin ve kullandığın motorun hakkında eleştri tozu kırıcılığa varan mesajşar yazılmış. Bak sana diyeceğim tek şey şu kedi uzanamadığı ciğeri mındarlarmış. CBR 125'te taş gibi makina ayrıca akşam iş dönüşü hayran hayran vitrinde izledim. Bi tarafım yeseydi vitesli kullanabileceğimi bilsem alacaktımda. Kısmet 125ZN'miş.
Motor ego tatmin işi değil bilinç ve hüner işi. Benim tanığım bir arkadaş var 86'dan beri motor kullanan ve biri Hayabusa diğeri Honda'nın 500 veya 600 cclik motoru var. Adamda ki tavazuyu bi görsen. Demek ki büyük motoru olmak filan ego tatmin etmiyormuş. Adamın fendi altındaki motorla değil kafasındaki düşüncelerle kaliteli olur.
Abi ben rahat duramam ezerim onları
buda güzellll
Yeni yine yeniden
abı sıkıldım artık her gun bırı damlıo gelsınler buraya yazsınlarburda rahatlasınlar..adam gelıo orda artı eksılerı kredılerı fln soruo bu gırıo araya ıste ben bole cılız motor gormedım ben bunu gormedım bısıklet lastıklı..sanane?madem bılıosun yap kardesım ıyısını bınelımadam bı sevıncle alıo motoru gelıo burda bole yazmıslar adam kafadan eksıyle baslıo kafasında..ulan acaba yanlış motorumu aldım fln die?
arkadasım gercekler acıdır ne yanı adam yenı al dıye yalakalık mı yapalım aldıgı motorun negatif yonlerınıde bılmesı lazım bence bu topic gereksiz
motodevil..abıcım kesınlıkle katılıorum sana bı motorun artısınıda eksısınıde solersın eyw..ama bunu solemenın ınsanca bı yolu vardır..bı duzgun yolu vardır..eger bu konuda yanlıs dusunuosam tamam özür dilerim tüm forumdan modlardan kaldırsınlar baslıgı..
yok canım ole alaylı dalaga gecenler oluo mesela adamyememıs ıcmemıs today alms kebabcı motorı dıo gıt kebab sat onla dıo bunlara bende karsıyım ama usulune uygun elestırene eywallah derım
benımde tek ıstedıgım bu abıbunu yapamıcak olan ınsanlar buraya gelsın konusup rahatlasın..
beyler yapmayın cbr 125 süper bir makina inşallah benımde bır aya kadar olacak
biri kuyuya taş atmış biri de çıkarmaya çalışmış
Bende yukarı yapıom
Hey allam mod arkadaşlar nerde
motodewıl nıcklı arkadas kac basıo o motor
cbr fanatikleri toplanın yamacıma cbr'ın en cok sevdıgınız yerı neresı sızden cevap beklıyorum
yok abi kimse yok işte.. gelin hulleyyyn..
CBR 600F Honda,
Yemedi midir nedir neyse ben fazla ileri gitmeden kaçayım
Kobe_ nickli arkadaşımız sormuş CBR 125 in en çok sevdiğiniz yeri neresi diye,,Her yeri ,,,,Airo dinamik yapısı.,,Endamlı duruşu ,,Görünümü ,,Süspansiyonları.. Frenleri,, radyatörlü fanlı su soğutması,,Eksozu,,Sesi,,Civataları,, Somunları,,Gösterge paneli,,Ayakçalığı,,Direksiyonu,,Oturma yeri,,,Benzin depokapağı,,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)