no commentozaktasi adlı üyeden alıntı
no commentozaktasi adlı üyeden alıntı
Efendim anlayamadım daha türkçeyi tam olarak sökemedim ..yabancı dilden hiç anlammam
arkadaşlar bu mesajı geçen gun 'usulune göre eleştiriye eywallah diyen motodevil arkadaşımız atmış...
bu mesajıda yine 'usulune göre eleştiriye eywallah diyen' motodevil arkadaş (15-04-2006 Saat 11:00 PM ) tarihinde honda dylanla ilgili topice benim için atmıştır...motodevil adlı üyeden alıntı
motodevil adlı üyeden alıntı
yorum sizin artık...
Yorum Yapılacak bişi yokki..Adamın 1966 model eski rusmalı motoru var..Kargaya yavrusu Şahan görükürmüş misali gelmiş Honda CBR 125 le kendi makinasını kıyaslıyor ve kendininkini üstün görüyor...Buna yorum yapılırmı mesela..
Kardeşim 4 zamanlı 125 cc motor var mı cbr 125'den iyi , daha kaliteli ?
Yok? ...O zaman olay bitmiştir.
Honda manyağı değiliz biz de, sonuçta Honda'nın kazandığı paraların bana bi hayrı falan da olmadığına göre...Yapsınlar daha iyisini daha ideal fiyata onu alalım...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
ah Özaktaşı abim ahh...demek senide kaybettik...doğru yolda bilirdik seni...ama cbr125 sevdası senide yemiş bitirmiş...sevgi saygı ve hürmetler Kilise...ozaktasi adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Eyvallah Sağolasın...Mete-Han kardeşim ..EE vallahide güzel makina billahide güzel makina..Özellikle bisiklet diyenlere çok gülüyorum inek şabandan daha çok güldürüyorlar beni..
abi sen kaç kişinin cbr 125 almasını sağlamışsındır acaba.Ben senn cbr125 yazılarını görünce okumamaya çalışıyorum.Bi anlık gazla alırım malırım maazalah bi tane.Sonra dağa bayıra vuramayınca sinir olurum kendi kendime.Allah herkesi aldığı motoruyla senin kadar mutlu etsin.ozaktasi adlı üyeden alıntı
Muratd Dylan kendi benzerleri arasında nerdeyse tüm kategorilerde ve genel klasmanda test 1.liğini paylaşmıştı.diğer motoru hatırlayamadım.
Doğruyu bilelim,başkaları bilmek istemezse kendimize saklayalım.İsteyen zamanla öğrenir,isteyen araştırır öğrenir.
bence çok gereksiz bir topik bu.
her model hakkında böyle yorumlar oluyo. hangi amaçla açılmış bu topik anlam veremedim?
amaç polemik yaratmak mı?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
beyler herkesten özür diliyorum amacım kesinlikle polemik yaratmak değildi..dün akşam başka bir şeye sinirlenmiştim..sonra o düzgün eleştirileri! okuyunca topıcte böyle bir topıc actım sınırle dediğim gibi özür diliyorum silme yetkim olsa silerdim..herkese iyi günler..
bence o motor kendi sınıfında en iisi, hem kalite hem performans hemde estetik olarak ama benim gibi boy 1.87 olunca motor altımda sinek gibi duruyo, buyüzden hayatım boyunca cbr 125 e binemeyecem..
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
"BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."
Gnusher şayet boyun posun müsaitse yani öyle çok yapılı biri değilsen Honda CBR 125 al bana dua edersin...Şimdi iyiye iyi kötüye kötü..CBR 125 Mükemmel bi makina ..Ayrıca bizde kimsenin kafasına bazuka dayayıpta bilgilendirmeye çalışmıyoruz....Bisiklet gibi diyenlere ve 600--1000 lik makinalarla kıyaslamaya çalışanlara cevap veriyoruz...Beğenmeyende almasın binmesin.....Piyasa makina dolu...
cbf 250li arkadaş vardı o nefret ediyordu,damlar şimdi
[COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]
tecrübelere dayanarak bu motosiklet için maksimum vücut ölçüleri nelerdir.ben 183cm ve 80 kg ım.bana ufak mı kaçar acaba? ybr ile boyut farkı var mı?
Bence Hyosung Karion on basar o bisiklet bozması şeye nıhahahahah
ben 1.73 64 kiloyum...ve şahsi görüşüm...benim altımda bile küçük kaldı...
Fakat şöyle birşey var...
Niye milletin beğenip,sevip,bir bağ kurup, gerek ihtiyactan, gerek severek aldığı bir motoru kötülüyorsunuz...anlayamadım...moto r ince tekerlidir,ufak duruyordur vs vs...size ne sevip almislar,üstüne niye yorum yapiyorsunuz...ne gerek var...Beğenmiyorsanız almayın olsun bitsin...Bu kadar basit...Ama insanların sevdikleri bir seyi (ki bu arada Türkiye'de bu klasman da başka bir motor yok...ybr yi falan katmıyorum aralarına) kötülemeyin,heveslerini kırmayın...
Biz burda iki teker üstündeki herkesle bütün oluyoruz...
Sizin yaptığınız ise birlik olmak yerine gruplaşmak...
Geldim. Gidiyorumpraetorian adlı üyeden alıntı
Güzel motor güzeel.. Sahibi seviyorsa gerisine ne düştüğü belli
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Düelloya davet niteliğindeki başlık kilitlenmiştir...İsteyen istediği motoru alır ...her motorun artıları vede eksileri vardır..nasıl artılar dile getirilirken ses çıkarmıyosak eksiler dile getirilirkende ses çıkarmıyacağız ama hakarete varacak bir eleştiri varsa bize bildirin gereken yapılır ..
Ayrıca bizim topik sizin topik diye bir kurtarılmış bölge kavramı forumda malesef yok her topik üye olan herkesin yorumlarına açık ..burası bizim yerimiz burdan git gibi yazılar yazanlar forumdan süreli olarak uzaklaştırılır ...bu durum devam ederse forumdan süresiz uzaklaştırılır.. başlığı açan arkadaş gerekli şekilde uyarılmıştır..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)