Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

cbr 125 düşmanları gelin buraya

REKLAM ALANI
    Tornedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zealsun zs200
    Alıntı ozaktasi adlı üyeden alıntı
    Kobe_ nickli arkadaşımız sormuş CBR 125 in en çok sevdiğiniz yeri neresi diye,,Her yeri ,,,,Airo dinamik yapısı.,,Endamlı duruşu ,,Görünümü ,,Süspansiyonları.. Frenleri,, radyatörlü fanlı su soğutması,,Eksozu,,Sesi,,Civataları,, Somunları,,Gösterge paneli,,Ayakçalığı,,Direksiyonu,,Oturma yeri,,,Benzin depokapağı,,
    no comment

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Efendim anlayamadım daha türkçeyi tam olarak sökemedim ..yabancı dilden hiç anlammam

arkadaşlar bu mesajı geçen gun 'usulune göre eleştiriye eywallah diyen motodevil arkadaşımız atmış...
    Alıntı motodevil adlı üyeden alıntı
    yok canım ole alaylı dalaga gecenler oluo mesela adam yememıs ıcmemıs today alms kebabcı motorı dıo gıt kebab sat onla dıo bunlara bende karsıyım ama usulune uygun elestırene eywallah derım
    bu mesajıda yine 'usulune göre eleştiriye eywallah diyen' motodevil arkadaş (15-04-2006 Saat 11:00 PM ) tarihinde honda dylanla ilgili topice benim için atmıştır...
    Alıntı motodevil adlı üyeden alıntı
    ya murad bi b*ktan haberın yok senın oyuncaga benzer motorun bı seye benzemıo bunu kabullen adı honda olmasa bısıye benzemez ne tip war ne boy ne pos git grand dink e yakından bak dylana ancak senın gıbı adamlar yakısıo zaten motor hakkında hıcbır bılgısı olmayanlar neden bukadar bılmıslık yapar anlamadım ayrıca ben race kadar demedım hemen hemen,bırı sıteye nasıl resım koyulucanı solerse resmını koyarım celimsiz dylanla kafa tutmaya bıle degmez

git sen o motorla kebab sat ancak sana o yakısır adı honda ıste baska bısıy yok honda olmasa yerden yere wurursun

yorum sizin artık...

Motosikleti
    Yorum Yapılacak bişi yokki..Adamın 1966 model eski rusmalı motoru var..Kargaya yavrusu Şahan görükürmüş misali gelmiş Honda CBR 125 le kendi makinasını kıyaslıyor ve kendininkini üstün görüyor...Buna yorum yapılırmı mesela..

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Kardeşim 4 zamanlı 125 cc motor var mı cbr 125'den iyi , daha kaliteli ?

Yok? ...O zaman olay bitmiştir.

Honda manyağı değiliz biz de, sonuçta Honda'nın kazandığı paraların bana bi hayrı falan da olmadığına göre...Yapsınlar daha iyisini daha ideal fiyata onu alalım...
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Kobe_ nickli arkadaşımız sormuş CBR 125 in en çok sevdiğiniz yeri neresi diye,,Her yeri ,,,,Airo dinamik yapısı.,,Endamlı duruşu ,,Görünümü ,,Süspansiyonları.. Frenleri,, radyatörlü fanlı su soğutması,,Eksozu,,Sesi,,Civataları,, Somunları,,Gösterge paneli,,Ayakçalığı,,Direksiyonu,,Oturma yeri,,,Benzin depokapağı,,
    ah Özaktaşı abim ahh...demek senide kaybettik...doğru yolda bilirdik seni...ama cbr125 sevdası senide yemiş bitirmiş...sevgi saygı ve hürmetler Kilise...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Eyvallah Sağolasın...Mete-Han kardeşim ..EE vallahide güzel makina billahide güzel makina..Özellikle bisiklet diyenlere çok gülüyorum inek şabandan daha çok güldürüyorlar beni..

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    abi sen kaç kişinin cbr 125 almasını sağlamışsındır acaba.Ben senn cbr125 yazılarını görünce okumamaya çalışıyorum.Bi anlık gazla alırım malırım maazalah bi tane.Sonra dağa bayıra vuramayınca sinir olurum kendi kendime.Allah herkesi aldığı motoruyla senin kadar mutlu etsin.
    Muratd Dylan kendi benzerleri arasında nerdeyse tüm kategorilerde ve genel klasmanda test 1.liğini paylaşmıştı.diğer motoru hatırlayamadım.
    Doğruyu bilelim,başkaları bilmek istemezse kendimize saklayalım.İsteyen zamanla öğrenir,isteyen araştırır öğrenir.

LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    bence çok gereksiz bir topik bu.
    her model hakkında böyle yorumlar oluyo. hangi amaçla açılmış bu topik anlam veremedim?
    amaç polemik yaratmak mı?
    cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
    and you can do the same thing if you please

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    beyler herkesten özür diliyorum amacım kesinlikle polemik yaratmak değildi..dün akşam başka bir şeye sinirlenmiştim..sonra o düzgün eleştirileri! okuyunca topıcte böyle bir topıc actım sınırle dediğim gibi özür diliyorum silme yetkim olsa silerdim..herkese iyi günler..

Tifosi12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence o motor kendi sınıfında en iisi, hem kalite hem performans hemde estetik olarak ama benim gibi boy 1.87 olunca motor altımda sinek gibi duruyo, buyüzden hayatım boyunca cbr 125 e binemeyecem..
    [B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
    "BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."

Motosikleti
    Gnusher şayet boyun posun müsaitse yani öyle çok yapılı biri değilsen Honda CBR 125 al bana dua edersin...Şimdi iyiye iyi kötüye kötü..CBR 125 Mükemmel bi makina ..Ayrıca bizde kimsenin kafasına bazuka dayayıpta bilgilendirmeye çalışmıyoruz....Bisiklet gibi diyenlere ve 600--1000 lik makinalarla kıyaslamaya çalışanlara cevap veriyoruz...Beğenmeyende almasın binmesin.....Piyasa makina dolu...

extacy77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cbf 250li arkadaş vardı o nefret ediyordu,damlar şimdi
    [COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]

volkankilicoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tecrübelere dayanarak bu motosiklet için maksimum vücut ölçüleri nelerdir.ben 183cm ve 80 kg ım.bana ufak mı kaçar acaba? ybr ile boyut farkı var mı?

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Bence Hyosung Karion on basar o bisiklet bozması şeye nıhahahahah

johny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben 1.73 64 kiloyum...ve şahsi görüşüm...benim altımda bile küçük kaldı...

Fakat şöyle birşey var...
    Niye milletin beğenip,sevip,bir bağ kurup, gerek ihtiyactan, gerek severek aldığı bir motoru kötülüyorsunuz...anlayamadım...moto r ince tekerlidir,ufak duruyordur vs vs...size ne sevip almislar,üstüne niye yorum yapiyorsunuz...ne gerek var...Beğenmiyorsanız almayın olsun bitsin...Bu kadar basit...Ama insanların sevdikleri bir seyi (ki bu arada Türkiye'de bu klasman da başka bir motor yok...ybr yi falan katmıyorum aralarına) kötülemeyin,heveslerini kırmayın...

Biz burda iki teker üstündeki herkesle bütün oluyoruz...
    Sizin yaptığınız ise birlik olmak yerine gruplaşmak...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Alıntı praetorian adlı üyeden alıntı
    beyler bayanlar baş düşmanlar buyrun buraya kusun kininizi..
    Geldim. Gidiyorum

Güzel motor güzeel.. Sahibi seviyorsa gerisine ne düştüğü belli
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Düelloya davet niteliğindeki başlık kilitlenmiştir...İsteyen istediği motoru alır ...her motorun artıları vede eksileri vardır..nasıl artılar dile getirilirken ses çıkarmıyosak eksiler dile getirilirkende ses çıkarmıyacağız ama hakarete varacak bir eleştiri varsa bize bildirin gereken yapılır ..

Ayrıca bizim topik sizin topik diye bir kurtarılmış bölge kavramı forumda malesef yok her topik üye olan herkesin yorumlarına açık ..burası bizim yerimiz burdan git gibi yazılar yazanlar forumdan süreli olarak uzaklaştırılır ...bu durum devam ederse forumdan süresiz uzaklaştırılır.. başlığı açan arkadaş gerekli şekilde uyarılmıştır..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler