Arkadaşlar mondial xtreme max 2015 model 334 km motor debrijaya basmadan vites atıyor bazen de vites çok sert oluyor aşırı derecede bunun nedeni nedir acaba düşük hızda oluyor yüksek hızda denemedim
Arkadaşlar mondial xtreme max 2015 model 334 km motor debrijaya basmadan vites atıyor bazen de vites çok sert oluyor aşırı derecede bunun nedeni nedir acaba düşük hızda oluyor yüksek hızda denemedim
Bunda anormal bi durum yok. Gaz aralıgını ayarladıgında tum motosikletler debriyajsız vites atar. Ama adamlar oraya debriyaj koymus bence kullan
şanzımanını seven debriyaja bassın beyler
Vites dişlisi kırmaya yemeye birebir çözüm :D
Bendede xtreme var 430 km de ayni sıkınti bendede var ama bisey olmaz bu normal birşey yag degisiminden sonra geçer büyük ihtimalle
Buda nasıl yapıldığına dair bir videodur. Söylenene göre debriyajlı geçişe göre daha pürüzsüz bir vites geçişi sağlıyormuş. İyi seyirler dilerim.
Debriajsız vites atmak mümkündür . Buna quick shifter denir.
Altın elbiseli adam bkz:
DAKİKA 5.27
vay anasını lann
http://hmquickshifter.com.au/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/m/hm_quickshifter_gp_2_1_1.jpg bundan bahsediyorum ? debriyajsız değişime de quick shifter deniliyor diye biliyorum daha evvel Clutchless Shifting denildiğini duymadım hiç. Bilgi için teşekkürler dostum
Debriyajsız vites büyütmek için alete gerek yok kısacası. Vites küçültürken de debriyajsız değiştirirsin ama zarar veriyo şanzımana.
Şanzuman'ın anasını bacısını ağlatmak istemiyorsan debriyaja bas.Süs diye koymamışlar onu
Arkadaşlar bu konudan benim anladığımla sizin anladığınız çok farklı. Arkadaş diyo ki; 'motor debrijaya basmadan vites atıyor bazen de vites çok sert oluyo'. Yani burada vites atma eylemini motor kendisi yapıyor
Hayır öyle değil :D yani motor torku güçlü 5. Vitestede kalkıyor fakat vites olayı 20 km ile giderken denedim pürüzsüz bir şekilde 1 den boşa boştan 2 ye ve 3 e çıktı debriyaja basarken bazen 2 den 1 e yada boşa geçerken basılmicak derecede sert oluyor hafif yukar çekip bastığımda atıyor bu herhangi bir problem teşkil eder mi tam olarak anlatmak istediğim o ( sadece bir kere denedim debriyajsız vites atmam)
yağ gibi vites geçişi için
vitesi yükseltirkente düşürürkende aynı
vitesi istediğin pozisyona getirir gibi hafifçe çek el debriyajda olcak bu esnada çok hafif gaz ver ve vitesi at yağ gibi geçicektir
debriyaj zaten süslük niyetine kullanıyor ister kullan ister kullanma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)