merhabalar,
orjinal lastikler ısınınca ve güzel asfalt olunca iyi tutuyor. Islak zeminde 2 kere durduğum yerde kaydı ve düştüm o kadar kötüler
lastik desenleri sizin de farkedeceğiniz üzere ön ve arkada farklı.Ne düşünerek böyle yapılmış bilemiyorum.
Şuan benim motorda anlaş takılı ve bunları da sevmedim. Bir hata yaptık aslında ön ve arka lastik ebatları aynı olduğu için desenlerini de aynı yaptım. Lastik havaları inince gidon lastik desenine göre geziyor ama havaları indirmediğimde bu lastikler de çok kötüler. ön 16-20psi arka 25-26psi kullanınca çok memnunum. Yeni lastik almayı düşünüyorum ve alırsam mitaş-sava alacağım.
Dişli konusuna gelince sayısını hatırlamıyorum şuan ama elimizde bir büyük sayı vardı atıyorum 13 ise orjinali 14 taktık. Uygun bir zamanda sizin için kontrol ederim.
Çok haz alıyorum bu motordan.Tek korkum kaldırımlardan atlarken motor bloğunu vurmak
onun haricince memnunum bende
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------
ek bilgi olarak kilometresi 23K oldu ve geçen istanbul avcılarda birtane daha bu motordan gördüm
daha yeniydi fakat anlattığım sıkıntıları yaşıyormuş