Kafamda deli sorular... Kimse yol gösteren olmuyor, herkesin görüşü farklı tabii ki de yeni başlayacak birisiyim bu kadar kafa karıştırıcı olmayın lütfen.
Kafamda deli sorular... Kimse yol gösteren olmuyor, herkesin görüşü farklı tabii ki de yeni başlayacak birisiyim bu kadar kafa karıştırıcı olmayın lütfen.
Hakkaten 5 sayfa ne ya. Cbr 250 al beğenmezsen 2 günde satarsın ama beğeneceğine eminim. Cebere 250.
haklısın bu motor sana gelmez bunu alıpta uzun süre sürecek zihniyet olmayıpta 7-10 yaşında bir makina alıp heves almak senın mantığınla çok örtüşüyor konuyu iyice saptırdın aman kime diyorum ki
birdaha inazumayı şu pacavrayla yan yana koyupta kıyaslamayın deli oluyorum keyifli sürüşler
Mustafa Kemal Atatürk
Oncelikle satarken cok zarar etmeyecegin bir arac almayi dusun. Sadece motosiklet degil tum araclar icin gecerli. Bajaj, Hindistan mali dunyada hicbir piyasasi veya one cikan bir yani olmayan bir motosiklet. Benim tavsiyem guvenilir bir japon motor alman daha mantikli. Kesinlikle aceleci davranma. Parani hazirla, hergun internetten, oradan buradan kontrol et ve temiz bir tane buldugunda parayi bas ve al. Koruma demiri vs tak ve gonul rahatligiyla yillarca kullan. Motorun bakimlarini vs zamininda yaptigin ve duzgun kullandigin surece cok zarar etmeden satip bir ust klasman bir baska motora gecis yapabilirsin. Motosiklet dunyamiza hosgeldin!
Amerika'dan ve tum dunyadan gorsel, teknik ve detayli bilgi edinmek icin yeni actigimiz Youtube kanalimiza uye olun. Haftalar ilerledikce anlatimli ve uygulamali teknik egitim, bakim ve onarim videolarimizi paylasak ve akillara takilan sorulari yanitlayacagiz.
Dogustan Motorcu ilk video linki:
https://youtu.be/ibKtEv1ZOug
En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Takma bu kadar gir malum siteye bütçene uygun içine sinen bi tanesini al. Her motor kul yapımı hepsinin artısı eksisi var, ilk önce geçmişini bildiğin motorlara yönel sonra zaten hislerin seni yönlendirecektir. Kar yapcam kolay satcam parça bulcam derken yaşadığın strese değmez. Eğer bu motorlardan biri hepsinden her konuda iyi olsaydı zaten sadece o motor olurdu piyasada.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
Ayrıca er6n 160 dan sonra tıkanır diyen inazumacıya burdan selam gönderiyorum
''Ayrıca er6n 160 dan sonra tıkanır diyen inazumacıya burdan selam gönderiyorum''
er6 200'ü rahat görüyor diye biliyorum! Youtubeda videoları vardı galiba sonuçta 650 cc makina
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)