Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kalite mi güc mu?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kuba CR1
    valla onu bunu bilmem 2006 bi cbr125 e bindim kesinlikle tavsiye etmiyorum bu motoru övenler neresini övüyor anlayamadım benim kuba 10 basar her konuda öyle bi titreşim var ki anlatamam bide benim çinlimi kötülerler bi binin anlarsınız test et kararın kesinlikle pulsar olacaktır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki ER-6F (2011) - Yamaha Cygnus L (2015)
    Bu konudaki seçim bence mantık üzere, dezavantaj ve avantajların oranına göre yapılmalı. Eğer biraz daha iyi hızlanma ve yüksek sürate ihtiyaç varsa Pulsar kalıyor. Yok; dersen ben bu işi daha ziyade hobi için yapıyorum, çok da performansa ihtiyacım yok o zaman kesinlikle cbr 125. 125r 20000 km den fazla sürdüğüm eski motorumdur ve bende yeri ayrıdır. Çünkü fazla güçlü olmamasına rağmen ısındığında şehirdışı normal şartlarda düz yolda 120 nin altına düşmeden gidebilirsin hava rüzgarsızsa. Dengelidir ve virajı genel olarak yapılış amacına hizmet eder niteliktedir. Ve en önemlisi de kalitesi tabi. Sürüşte yorma konusuna gelince, kendi tecrübeme göre bence bir naked, 90 dan sonra cbr 125 ve benzeri araçlardan çok daha fazla yorar. Pulsar hakkında pek bilgim yok ama anlaşıldığı üzere ben kalite derim.

AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Benim gibi ufak detaylara takılan, takıntılı biriysen kaliteliden yürü. Yok ben rahat insanım, önemli olan işlevselliği dersen güçlüden.

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Para mı sağlık mı?

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    işlevi değil boyu önemli diyon yani

Sepya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Çıkma parçalara talep oldukça bu çalınma olaylarıda azalmayacak.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)