Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yarı otomatik teknik arıza acil yardım!!!

REKLAM ALANI

yolda giderken motor bi anda teklemeye başladı her gaz verdiğimde tekliyor sağ çekip gaz veriyorum tekleyerek gaz veriyor gazı bıraktığımdada stop ediyor sonra bi çalışıyor bi çalışmıyor soğuduğu zaman biraz çalışıyor yine gaz verdiğimde tekleyerek çalışıyor bunun sorunu ne olabılır bilen var mı arkadaşlar çok makbule geçer teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sebeplere bakmak gerek motoru nasıl kullanmana da bağlı.

Subab ayarı , hava filtresi , karbüratördeki pislik , benzin aldığın yer , benzin deposu hava yapmıs olabilir , yakıt hortumu kontrolü, buji kontrolü ve buji bobini kontrolü. Devirsiz kullanımda motoru boğma , jiklen açık kalmış olabilir. Her zaman rolantideyken stop ediyorsa subab ayarı kaçmıştır.

bunların dışında başka bir şey olmamıştır ama dimi motor çalışıyor ama

oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bunların dışında başka birşey olmamıştır. Motoru yıkamışsan buji piposundan su almıştr buji ıslanmıştr Bujiyi çıkarıp fırçayla temizleyip tekrar takabilirsin dikkat et çok sıkma porseleni çatlatırsın. Olmazsa pm atabilirsin yine çok büyük bişey değil canını sıkma çok basit bir problem

hmm daha sökmedim motor soğudu zaman rolentide güzel çalışıyor ama 1. vitese taktığım zaman stop ediyor ve bir daha çalışmıyor ama bujiden sanmıyorum sanırım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)