Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

MotoSAR (Motorail) Motosikletliler Dayanışma Grubu

REKLAM ALANI

Sayfa guzel ancak su durum kafami kurcaliyor.Gruba bi hirsiz gaspci falan uye olur. Yardima gittiginde neyle karsilacagini bilemessin.ayrica şu dokuntu scooter kullanip kasksiz ekipmansiz yolda kalan apacilere falan cok uyuz oluyorum.gittiginde ole biri cikarsa ne olacak. Bu grup sanal ortamda kalir bence.kusura bakmayin baltalamis gibi oluyorum ama güvenlik önemli.bi organisazyon yapiliyirsa tum riskler degerlendirilmeli.gruba uye olacaklar kimlik bilgisi sabika kaydi gibi islemler yapilmali motorun ruhsati kontrol edilmeli. Ayrica uyelik ucretli olmali en azindan bu gibi onlemler alinmasi gerekli. Ole elini kolunu sallayani alirsaniz grubun bi ciddyeti kalmaz sanal alemde kalir
    SizofrenMacaPapazi bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    Alıntı pcmnyk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sayfa guzel ancak su durum kafami kurcaliyor.Gruba bi hirsiz gaspci falan uye olur. Yardima gittiginde neyle karsilacagini bilemessin.ayrica şu dokuntu scooter kullanip kasksiz ekipmansiz yolda kalan apacilere falan cok uyuz oluyorum.gittiginde ole biri cikarsa ne olacak. Bu grup sanal ortamda kalir bence.kusura bakmayin baltalamis gibi oluyorum ama güvenlik önemli.bi organisazyon yapiliyirsa tum riskler degerlendirilmeli.gruba uye olacaklar kimlik bilgisi sabika kaydi gibi islemler yapilmali motorun ruhsati kontrol edilmeli. Ayrica uyelik ucretli olmali en azindan bu gibi onlemler alinmasi gerekli. Ole elini kolunu sallayani alirsaniz grubun bi ciddyeti kalmaz sanal alemde kalir
    Çok Güzel bir endişe dile getirdin. Gayet tabiidir güvenliği düşünmek; bununla ilgilide uyarılar yazıldı grupta. Yardım taleplerine mümkün oldukça tek kişi gidilmemesi ve yardım talep eden kişilerin telefon, lokasyon ve kasksız fotoğraf atması hususunda gerekli uyarılar filan yapıldı. En az iki üç kişi gidilmesi hiçbir teknik yardımı olmasa bile eskortluk yapılması gibi ayrıntılar filan düşünüldü. Ama tabiki her zaman risk vardır.
    Sonuçta hepimiz ölecez...!

SizofrenMacaPapazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw 1974 R60 , AS 200 GY
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

yorumsuz paylaşıyorum grupta yaşadığım bi saçmalık

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı SizofrenMacaPapazi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

yorumsuz paylaşıyorum grupta yaşadığım bi saçmalık

SizofrenMacaPapazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw 1974 R60 , AS 200 GY
    teşekkürler mengu resmi bu şekilde paylaşmayı beceremiyorum ben uğraştım ama yapamayınca sayfa linkini attım sağol
    Faruk YAVUZ

Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    Sonu gelmiyor bunların napsak ki
    SizofrenMacaPapazi bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler