MotoSAR (Motorail) Motosikletliler Dayanışma Grubu
Reklamlar
-
18 Ağustos 2015, 12:08
Sayfa guzel ancak su durum kafami kurcaliyor.Gruba bi hirsiz gaspci falan uye olur. Yardima gittiginde neyle karsilacagini bilemessin.ayrica şu dokuntu scooter kullanip kasksiz ekipmansiz yolda kalan apacilere falan cok uyuz oluyorum.gittiginde ole biri cikarsa ne olacak. Bu grup sanal ortamda kalir bence.kusura bakmayin baltalamis gibi oluyorum ama güvenlik önemli.bi organisazyon yapiliyirsa tum riskler degerlendirilmeli.gruba uye olacaklar kimlik bilgisi sabika kaydi gibi islemler yapilmali motorun ruhsati kontrol edilmeli. Ayrica uyelik ucretli olmali en azindan bu gibi onlemler alinmasi gerekli. Ole elini kolunu sallayani alirsaniz grubun bi ciddyeti kalmaz sanal alemde kalir
Reklamlar
-
18 Ağustos 2015, 12:22
pcmnyk adlı üyeden alıntı
Sayfa guzel ancak su durum kafami kurcaliyor.Gruba bi hirsiz gaspci falan uye olur. Yardima gittiginde neyle karsilacagini bilemessin.ayrica şu dokuntu scooter kullanip kasksiz ekipmansiz yolda kalan apacilere falan cok uyuz oluyorum.gittiginde ole biri cikarsa ne olacak. Bu grup sanal ortamda kalir bence.kusura bakmayin baltalamis gibi oluyorum ama güvenlik önemli.bi organisazyon yapiliyirsa tum riskler degerlendirilmeli.gruba uye olacaklar kimlik bilgisi sabika kaydi gibi islemler yapilmali motorun ruhsati kontrol edilmeli. Ayrica uyelik ucretli olmali en azindan bu gibi onlemler alinmasi gerekli. Ole elini kolunu sallayani alirsaniz grubun bi ciddyeti kalmaz sanal alemde kalir
Çok Güzel bir endişe dile getirdin. Gayet tabiidir güvenliği düşünmek; bununla ilgilide uyarılar yazıldı grupta. Yardım taleplerine mümkün oldukça tek kişi gidilmemesi ve yardım talep eden kişilerin telefon, lokasyon ve kasksız fotoğraf atması hususunda gerekli uyarılar filan yapıldı. En az iki üç kişi gidilmesi hiçbir teknik yardımı olmasa bile eskortluk yapılması gibi ayrıntılar filan düşünüldü. Ama tabiki her zaman risk vardır.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
20 Ağustos 2015, 12:51
-
20 Ağustos 2015, 12:53
SizofrenMacaPapazi adlı üyeden alıntı
-
20 Ağustos 2015, 14:40
teşekkürler mengu resmi bu şekilde paylaşmayı beceremiyorum ben uğraştım ama yapamayınca sayfa linkini attım sağol
-
20 Ağustos 2015, 16:55
Sonu gelmiyor bunların napsak ki
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler