Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yurtdışından motor tedarik etmek

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı tyrung adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bulgar işi bence yaş... Ülkemizde birçok bulgar ve çifte vatandş var ama böyle birşeye girişmiyorlar. Sadece Gürcistana yakın olan karadenizde bu tip garip işler dönüyor. Yukarıda da bahsedilidği gibi lüks araçlar için karlı olabilir.

Bir şekilde motoru gelip kullanırsın fakat kaza durumunda büyük sıkıntılar olabilir.
    Yok, ben işin gayet yasal yollardan çözümünü merak etmiştim.
    Biraz gümrük bakanlığını filan karıştırınca birkaç arkadaşında bahsettiği gibi araç gümrüğe kadar gelse bile ondan sonrası epey sıkıntı.Maliyet çok artıyor ve formaliteleri çok fazla.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    Alıntı dejavoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok, ben işin gayet yasal yollardan çözümünü merak etmiştim.
    Biraz gümrük bakanlığını filan karıştırınca birkaç arkadaşında bahsettiği gibi araç gümrüğe kadar gelse bile ondan sonrası epey sıkıntı.Maliyet çok artıyor ve formaliteleri çok fazla.
    İmkansız değil tabiki.

Ben 3 4 defa bağdat caddesinde ingiliz taksisi gördüm, TR plakalı. Diğer yandan elektrikli araba daha dünyada pek görülmezken yanılmıyorsam Koç ailesinde elektrikli Range Rover vardı.

Çok para ve bol zaman gerekiyor.
    dejavoo bunu beğendi.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı mozgur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eskidendi o. Değiştirdiler. Artık senede bir giriş çıkış yapman yeterli.
    T.C. vatandaşıysan ve yurtdışında oturma vey çalışma izniniz yoksa yabancı plakalı araçla türkiyeye giremezsiniz. 6 ayda bir ( veya yılda bir) girip çıkma olayı yurt dışı oturumu veya çalışma izni olanlar için geçerlidir, sade vatandaşa yasak. Veya yabancı pasaportlu kişi tc ye yabancı plakalı aracı 6 ay veya 1 sene süreyle sokabilir. Sonuçta sen yapamazsın.

mozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 / CRF 250 L
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    T.C. vatandaşıysan ve yurtdışında oturma vey çalışma izniniz yoksa yabancı plakalı araçla türkiyeye giremezsiniz. 6 ayda bir ( veya yılda bir) girip çıkma olayı yurt dışı oturumu veya çalışma izni olanlar için geçerlidir, sade vatandaşa yasak. Veya yabancı pasaportlu kişi tc ye yabancı plakalı aracı 6 ay veya 1 sene süreyle sokabilir. Sonuçta sen yapamazsın.
    O olabilir. Avustralya vatandaşlığından kaynaklıdır.
    Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
    Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
    Ataol Behramoğlu

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ek olarak giren aracı sadece sokan kişi ve şöförü olarak kayıt ettirdiği bir kişi kullanabilir. Onun dışında kullanırken eskaza polis durdurur ise kullanan kişi hakkında işlem yapılır ve araç trafikten men edilebilir...

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)