Yeni baslayanlar icin ekipman
Reklamlar
-
16 Ağustos 2015, 18:18
Kisa ve oz asagidaki ekipmanlar olmadan egitime yola pazara bakkala gidilmiyor 200 metre ilerde sigara almak yok.
Kask (min sharp 4 yildiz)
Eldiven (tam boy bikek kapatacak)
Enseden bele kadar sirt koruma
Korumali mont (icinden cikan sirtlik atilacak)
Korumali pantolon (kalca koruma dahil)
Tam boy cizme
1 adet boyun 1 adet kafa icin balaklama (baf)
Tamammi cegirgeler
Reklamlar
-
16 Ağustos 2015, 23:08
birde maliyet hesabı yapsaydın tam olacakmış ama yine de teşekürler bilgilendirme için
"Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın"
-
16 Ağustos 2015, 23:18
Bende şuan ekipman için para biriktiriyorum.1500-2000 tl gibi bir tutarı gözden çıkardım öğrenci olmama rağmen.Beni düşündüren tek şey İzmir'in bu sıcağında mont nasıl olacak
-
16 Ağustos 2015, 23:29
Onurhan D adlı üyeden alıntı
Bende şuan ekipman için para biriktiriyorum.1500-2000 tl gibi bir tutarı gözden çıkardım öğrenci olmama rağmen.Beni düşündüren tek şey İzmir'in bu sıcağında mont nasıl olacak
Teninden kan döküleceğine ter dökülsün kardeşim. Yapacak bir şey yok. Avrupa ülkelerinde Amerikada olduğu gibi bilinçli kullanıcılarımız ve düzgün yollarımız olsa Amerikanın çoğu yerinde olduğu gibi bir gözlükle işi çözerdik. Keşke öyle olsa.
-
17 Ağustos 2015, 07:28
Konfor icin listeye ter itici tisort eklenebilir. Actigim konular icinde bulabilirsiniz ayrica boyunlukta bir diger adim o da incelemerimde bulabilirsiniz.
-
17 Ağustos 2015, 10:54
Darkcity2000 evet haklısınız boyunlukta çok önemli. Biraz pahalı olsada alınması gereken bir eşya bence.
-
17 Ağustos 2015, 11:56
Kask için sharp yerine snell veya dot testlerine bakmanızı öneririm.
-
17 Ağustos 2015, 13:02
Ekipmanın yeni Başlayan içini nasıl oluyor
Eski motorcular yapı olarak daha mı sağlam/ hassas anlayamadım
Insan insandır kafa kafa dır Kafayı yere çarptığında eski motorcu yeni motorcu ayrımı olmaz
-
17 Ağustos 2015, 13:35
F54 adlı üyeden alıntı
Ekipmanın yeni Başlayan içini nasıl oluyor
Eski motorcular yapı olarak daha mı sağlam/ hassas anlayamadım
Insan insandır kafa kafa dır Kafayı yere çarptığında eski motorcu yeni motorcu ayrımı olmaz
Yeni baslayanlar nasil oluyor biliyormusun kardes kask eldiven aliyorlar, bazilari dizlik ekliyor kask eldiven yanina.. monta pantolon bot dan bir haberler... buna deginmek istedim..
-
17 Ağustos 2015, 13:37
Kask olarak AGV K-5 Önerir misiniz yoksa aynı fiyata daha kaliteli diyebleceğiniz bir model var mı? Ben ufak bir araştırma yaptım gerçi fakat K-5 Güzel gibi
-
17 Ağustos 2015, 14:00
BugraR6 adlı üyeden alıntı
Kask olarak AGV K-5 Önerir misiniz yoksa aynı fiyata daha kaliteli diyebleceğiniz bir model var mı? Ben ufak bir araştırma yaptım gerçi fakat K-5 Güzel gibi
Agv k5 yerine marushin 999rs de alabilirisiniz. O da çok kaliteli bor kasktır. Darkcity2000 herhalde onu kullanıyordu o size yardımcı olabilir.( marushi 999rs hakkınsa bir konusuda vardı açıp bakabilirsiniz)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)