Merhaba arkadaslar,
Forumu uzun zamandir takip ediyorum. Motorsiklet dunyasina ilk defa girmek uzereyim. Uzun zamandan beri arastirmalar yapiyorum ve forumu okuyorum. En sonunda somut adimlar atmaya karar verdim ve atmadan once sizlere birkac konuda danismak istiyorum. Bilgi ve tecrubeleriniz ile yardimci olursaniz sevinirim.
Oncelikle uzun boylu biri sayilmam. 1.68 cm boyundayim. Bircok magaza dolasip cesitli scooterlara oturup bakmama ragmen, cogunun sele yuksekliginin uzun oldugunu gordum. Aralarinda en rahat sele yuksekligi olan Suzuki Burgman idi (yanilmiyorsam 70 cm civari). Ancak yeni baslayan biri olarak bu motoru cok sevmeme ragmen kullanabilir miyim diye dusunuyorum. Diger begendigim XMAX 250 nin sele yuksekligi 79 cm ye geliyor ve ben ancak parmak uclarim ile yere basabiliyorum. Bu bir handikap midir?
Onumuzdeki hafta Suleyman Memnun a gidip egitim alacam ve daha sonra bir motorsiklet alacam. Bu egitimi alanlar var mi? Hic bilmeden bu egitime gidip 2 gun sonra sehiricinde kullanabilecek duruma gelinir mi? Ben motoru sadece sehir icinde kullanmak icin dusunuyorum....