Arkadaşlar kararsızım yardımcı olurmusunuz....
Reklamlar
-
15 Ağustos 2015, 19:23
arkadaşlar bugün bir iş teklifi aldım ama henüz sartları konuşmadık ve çok kararsızım. honda 150 cbf motorum var ve İstanbulda Maltepe - Ümraniye arası kuryelik yapacagım. Hergün 5 defa git gel yapacagım , yol 25 km. yani git gel 50 km yapıyo akşama kadar 250 km yapar. benim kendime alacagım para belli ama motoru konuşmadık sizce nasıl bir talepte bulunmalıyım. sonuçta motorun km ' si artıyor motor yıpranıyor . her 2000 km de bakım istiyor lastikler falanda buna dahil. sadece benzin onlardan gerisi bana ait.arkadaşlar lütfen yardımcı olun ne kadar bi fiyat istemeliyim günlük veya aylık ne kadar kazanır. Yardımlarınızı bekliyorum...
Reklamlar
-
15 Ağustos 2015, 19:26
Olmaz o iş ya sana kurye motoru sağlasınlar ya da motorun yıpranma payı+gerekli tüm masrafları karşılasınlar. Kendi motorunu boşuna yıpratma
-
15 Ağustos 2015, 19:30
Motor sendense eger uzun vadeli bi işse açıkca söyle motorun parasını maaşına pay etsinler çünkü o işler öyle olmuyor temkinli davranmanı öneririm
-
15 Ağustos 2015, 19:33
Abiler yardımlar için sağolun . Peki fiyat olarak yıpranma payı ve motorun tüm giderleri içinde ne kadar bir fiyat talep etmeliyim. günlük yada aylık . hani biraz fikir sahibi olalımki yarın anlaşma masasına oturdugumuz zaman yanılgıya düşmeyelim ona göre bi fiyat söyleyelim . illaki bilgisi olan vardır ....
-
15 Ağustos 2015, 19:51
Ben senin yerinde olsam motorumun şuanki ikinci el piyasasıyla, işten sonraki kilometre artışı neticesinde oluşan ikinci el piyasasını karşılaştırıp aradaki farkı talep ederdim. Her iki taraf için de makul ve mantıklı olan bu sanırsam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)